PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLA

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:

Asta este o propunere de acum 2 ani de la CN ( nu stiu cine ... ceva cu profesori de matematica :D ) sa pleci dupa o etapa cu punctele facute pe sectoare , in cazul nostru cu punctele de la cantitate si calitate . este povestea aia cu 1-1-1 ! :wink:

Asa ca te intreb : Daca pe un sector face locul (1 ) 1-1 si locul urmator ( 2 ) este ocupat cu 2 si 4 , locul ( 3 ) cu 3 si 3 ....................
Cum plecam dupa un sector ?
Locul 1 - 2 puncte
Locul 2 - 6 puncte
Locul 3 -6 puncte

Adica locul 1 este mai bun cu 4 puncte ca urmatoarea clasata , iar locul 2 este cu acelasi nr de puncte ca locul 3 !? :)
...................................

Sa nu imi spui ca ai vorbit tu cu niste astronauti si ca sansa asta este de 1 la cateva miliarde ca ne certam ! :D
----------------

am zis ca adunam toate punctele .....nu mai exista locul 1 locul 2 ,etc ...am dat un exemplu cum se puncteaza locul 1 ,2 ,3 etc .

exact cum ai scris asa plecam de pe sector cu punctele acumulate .
Daca ai facut 1-1 e normal sa fi mai la distanta fata de cel cu 2-4 .....si 2-4 e egal cu 3-3 sunt clasamente diferite :wink:

Vom vedea cine are dreptate cand o sa facem la final clasamentul pe ambele variante :wink:

Ma supun majoritatii la vot :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie: ----------------

am zis ca adunam toate punctele .....nu mai exista locul 1 locul 2 ,etc ...am dat un exemplu cum se puncteaza locul 1 ,2 ,3 etc .

Daca ai facut 1-1 e normal sa fi mai la distanta fata de cel cu 2-4 .....si 2-4 e egal cu 3-3 sunt clasamente diferite :wink:

Vom vedea cine are dreptate cand o sa facem la final clasamentul pe ambele variante :wink:
Iulian ,
Eu am discutiile astea tatuate pe creier de acum doi ani , de la CN , cand le purtam cu Cristi Rudeanu.
Nu ai cum sa pleci dupa un meci de fotbal sau ce sport vrei tu cu puncte in functie de cate goluri dai , cati pumni primesti , etc.
Nu ai cum sa dai unei echipe care inscrie 100 goluri mai mult de 3 puncte cat se dau la victorie , conteaza alea 100 de goluri la golaveraj , dar nu se pleaca dupa o etapa decat cu maxim 3.
Nu tii minte discutiile de la CN cand a facut Carping 1-1-1 si restul eram toti cu noispe puncte . Cine ii mai prindea?
Asa si acum . Daca ai un loc super si faci 1-1 ai numai avantajul cantitatii , dar nu este normal sa te distantezi mai mult de un punct fata de urmatoarea clasata .
Ai incredere ca stiu ce spun .
petre iulian scrie: Ma supun majoritatii la vot :wink:
Valabil pentru tot clubul ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie: Nu tii minte discutiile de la CN cand a facut Carping 1-1-1 si restul eram toti cu noispe puncte . Cine ii mai prindea?
Asa si acum . Daca ai un loc super si faci 1-1 ai numai avantajul cantitatii , dar nu este normal sa te distantezi mai mult de un punct fata de urmatoarea clasata .

------------
1-exemplu care/l dai nu este bun pentru ca aici propun un punctaj diferit :wink:

2-Nu pot decide eu pe banii altora asa ca ma supun eu ca echipa :wink: ...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Echipele care sunt de acord cu aceasta propunere:

1.Razvan Niculescu
2.Mihai Alexandru
3.Dan Mitranescu
4.Daniel Moldovan
5.Cristian Stanoi
6.Stefan Munteanu
7.Razvan Garcea
8.Madalin Dirla
9.Petre Iulian

Marius Largeanu

Mesaj de Marius Largeanu »

De acord cu propunere 2 din 3 si departajare pe cantitate totala din 3 manse.

Marius Largeanu (echipa poz.12)
Campion National 2016

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

[quote="Madalin Dirla"]Echipele care sunt de acord cu aceasta propunere:

1.Razvan Niculescu
2.Mihai Alexandru
3.Dan Mitranescu
4.Daniel Moldovan
5.Cristian Stanoi
6.Stefan Munteanu
7.Razvan Garcea
8.Madalin Dirla
9.Marius Largeanu

madaline iulica a spus ca se supune majoritati deci mai asteapta nu te grabi majoritatea inseamna 16 voturi
Vice Campion National 2014

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Dan Mitranescu scrie:
petre iulian scrie: ----------------

Iulian ,
Eu am discutiile astea tatuate pe creier de acum doi ani , de la CN , cand le purtam cu Cristi Rudeanu.
Nu ai cum sa pleci dupa un meci de fotbal sau ce sport vrei tu cu puncte in functie de cate goluri dai , cati pumni primesti , etc.
Nu ai cum sa dai unei echipe care inscrie 100 goluri mai mult de 3 puncte cat se dau la victorie , conteaza alea 100 de goluri la golaveraj , dar nu se pleaca dupa o etapa decat cu maxim 3.
Nu tii minte discutiile de la CN cand a facut Carping 1-1-1 si restul eram toti cu noispe puncte . Cine ii mai prindea?
petre iulian scrie: Ma supun majoritatii la vot :wink:
Pozitia 5 stanoi este de la noi si a fost de acord cu propunerea ta dane mai sunt 4 echipe care isi vor spune votu aici
Vice Campion National 2014

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Neacsu Mircea scrie:
Pozitia 5 stanoi este de la noi si a fost de acord cu propunerea ta dane mai sunt 4 echipe care isi vor spune votu aici
Eu am vorbit cu multi concurenti si cu oameni de competitie , care chiar daca nu participa la acest concurs , au apreciat ideea fara nici cea mai mica ezitare.
Asta este motivul pentru care am propus un vot care teoretic nu are sanse datorita "unanimitatii" . Totusi am incredere.

Ca sa nu o mai lungim cu votul , ca asta era mai importanta :

Este cineva impotriva regulamentului propus si vrea sa concureze pe vechiul regulament ?

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Dane , e pierdere de timp si nervi ce faci .... la cupa primaverii se trece direct in regulamentul de concurs si nu mai ai batai de cap ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual