Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu depindem de regulament in pregatirea concursului. Asa ca nu este graba.Neacsu Mircea scrie:imagineazati ca sunt 29 de voturi si 1 sigur nu vrea deci in zadar astept si paprerea celorlati concurenti noi suntem pentru 2 din 3 dar tare imi este ca atunci cand o echipa (putem sa fim chiar noi se ingroapa dupa prima tragere) sa ne para rau ca nu am ales varianta ta
lulupescar scrie:Presimt ca se va atinge borna de 10.000kg pentru cantitatea totala de crap prinsa. si captura la fii pe langa borna 20kg..petre iulian scrie:`istorie Cupa Iernii
2010 -24 echipe total cantitate -5.036kg - captura -16.91 kg
2011 -26 echipe total cantitate -3.313kg -captura -14,31 kg
2012 -27 echipe total cantitate -8.878kg -captura 17,25 kg
2013 -30 echipe
Daca stabilesti de la inceput ca se iau cele mai bune 2 rezultate, faptul ca la egalitate de puncte castiga echipa care face 2-2-8, e posibil doar daca invinge cealalta echipa la cantitate (cumulat pe cele 3 manse). Oricum, tine cont ca sunt puse in joc 9 locuri de 1, iar daca o echipa face pe sistemul actual 1-1-4 poate lua bataie de la un 2-2-2, fara a avea convingerea ca e foarte echitabil (castigator a 2 manse din 3, pierde in fata unuia care n-a castigat niciuna). Din cate inteleg, ideea lui Dan incearca sa combata noncombat-ul ... fortat (echipe fara sanse dupa prima ori/si a doua mansa) sau intentionat (echipe cu interese diverse).iohann scrie:sistemul propus de Dan nu este rau, dar ce facem daca o echipa de exemplu merge bine pe toate cele 3 sectoare, gen locul 2-3-2?iar alta echipa locul 2-2-8?!castigand ultima...
In exemplul expus ( cu egalitate de puncte in varianta mea 2-2 ) castiga echipa care a prins mai mult in toate mansele . Cred ca diferenta de kg este in favoarea primei echipe si in caz de egalitate la puncte ea castiga.iohann scrie:sistemul propus de Dan nu este rau, dar ce facem daca o echipa de exemplu merge bine pe toate cele 3 sectoare, gen locul 2-3-2?iar alta echipa locul 2-2-8?!castigand ultima...
indiferent de regulament, echipa mea se supune majoritatii
Vladut Mateianu scrie:Si eu cred ca varianta propusa de Dan este excelenta, mai ales in cazul echipelor care se cred puternice(si cu sanse reale de a castiga concursul), care isi iau mereu in calcul si faptul ca pot sa dea o "gherla"...![]()
In schimb, echipele care se bazeaza pe bulan, nu cred ca vor fi de acord cu aceasta regula !