PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Neacsu Mircea

Re: PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLA

Mesaj de Neacsu Mircea »

imagineazati ca sunt 29 de voturi si 1 sigur nu vrea deci in zadar astept si paprerea celorlati concurenti noi suntem pentru 2 din 3 dar tare imi este ca atunci cand o echipa (putem sa fim chiar noi se ingroapa dupa prima tragere) sa ne para rau ca nu am ales varianta ta
Vice Campion National 2014

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Neacsu Mircea scrie:imagineazati ca sunt 29 de voturi si 1 sigur nu vrea deci in zadar astept si paprerea celorlati concurenti noi suntem pentru 2 din 3 dar tare imi este ca atunci cand o echipa (putem sa fim chiar noi se ingroapa dupa prima tragere) sa ne para rau ca nu am ales varianta ta
Nu depindem de regulament in pregatirea concursului. Asa ca nu este graba.
Nu am auzit pe nimeni sa fie impotriva propunerii. Multi nu si-au spus parerea pentru ca sunt plecati la concurs.
Poate sa fie unul , doi impotriva , dar vor avea 20 de echipe , fara sanse dupa o zi de concurs, care "vor sta cu ochii pe ei" . :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu cred ca majoritatea o s spuna Da :wink:

Mai bine sa zica cine nu este de acord sa stim dinainte :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

lulupescar scrie:
petre iulian scrie:`istorie Cupa Iernii

2010 -24 echipe total cantitate -5.036kg - captura -16.91 kg
2011 -26 echipe total cantitate -3.313kg -captura -14,31 kg
2012 -27 echipe total cantitate -8.878kg -captura 17,25 kg
2013 -30 echipe
Presimt ca se va atinge borna de 10.000kg pentru cantitatea totala de crap prinsa. si captura la fii pe langa borna 20kg..

eu presimt ca se va atinge borna de 60 de echipe participante la concurs

p.s. scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine
Critic echilibrat

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

sistemul propus de Dan nu este rau, dar ce facem daca o echipa de exemplu merge bine pe toate cele 3 sectoare, gen locul 2-3-2?iar alta echipa locul 2-2-8?!castigand ultima...

indiferent de regulament, echipa mea se supune majoritatii :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

iohann scrie:sistemul propus de Dan nu este rau, dar ce facem daca o echipa de exemplu merge bine pe toate cele 3 sectoare, gen locul 2-3-2?iar alta echipa locul 2-2-8?!castigand ultima...
Daca stabilesti de la inceput ca se iau cele mai bune 2 rezultate, faptul ca la egalitate de puncte castiga echipa care face 2-2-8, e posibil doar daca invinge cealalta echipa la cantitate (cumulat pe cele 3 manse). Oricum, tine cont ca sunt puse in joc 9 locuri de 1, iar daca o echipa face pe sistemul actual 1-1-4 poate lua bataie de la un 2-2-2, fara a avea convingerea ca e foarte echitabil (castigator a 2 manse din 3, pierde in fata unuia care n-a castigat niciuna). Din cate inteleg, ideea lui Dan incearca sa combata noncombat-ul ... fortat (echipe fara sanse dupa prima ori/si a doua mansa) sau intentionat (echipe cu interese diverse).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

iohann scrie:sistemul propus de Dan nu este rau, dar ce facem daca o echipa de exemplu merge bine pe toate cele 3 sectoare, gen locul 2-3-2?iar alta echipa locul 2-2-8?!castigand ultima...

indiferent de regulament, echipa mea se supune majoritatii :D
In exemplul expus ( cu egalitate de puncte in varianta mea 2-2 ) castiga echipa care a prins mai mult in toate mansele . Cred ca diferenta de kg este in favoarea primei echipe si in caz de egalitate la puncte ea castiga.

Deci cat de cat lucrurile stau bine la varful clasamentului , toate echipele beneficiind de aceleasi avantaje si dezavantaje.
In schimb ,ce ma interesa mai mult, este ca se imbunatateste concursul in ansamblu print participarea a cat mai multe echipe ,pe o perioada cat mai mare de timp si prin diminuarea jocurilor de culise . De aici vin rezultatele reale .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu cred ca varianta propusa de Dan este excelenta, mai ales in cazul echipelor care se cred puternice(si cu sanse reale de a castiga concursul), care isi iau mereu in calcul si faptul ca pot sa dea o "gherla"... :wink:

In schimb, echipele care se bazeaza pe bulan, nu cred ca vor fi de acord cu aceasta regula ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Vladut Mateianu scrie:Si eu cred ca varianta propusa de Dan este excelenta, mai ales in cazul echipelor care se cred puternice(si cu sanse reale de a castiga concursul), care isi iau mereu in calcul si faptul ca pot sa dea o "gherla"... :wink:

In schimb, echipele care se bazeaza pe bulan, nu cred ca vor fi de acord cu aceasta regula ! :D

Vladut, cred ca cel mai bine in calitate de organizator (sau reprezentant al clubului care organizeaza competitia ) e sa-i contactezi telefonic pe fiecare din lista si sa se vezi "real" daca cineva nu ar fii de acord cu aceasta propunere ...ca sa se stie ... !!!

Citesc aici si observ ca sunt maxim 10-12 echipe din 30 care au dezbatut subiectul.... (Green Lake, Carp Zone, Iohan, Marian C ...etc)

Macar cu 2 zile inainte, vezi daca e alb sau neagra .... E doar o parere !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan, propunerea nu vine din partea mea, eu modific regulamentul doar daca exista unanimitate ! Asta putem stabili si pe balta, nu am mailurile tuturor participantilor, iar telefonul nu il mai folosesc de peste 6 luni... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”