PROPUNERI REGULAMENT , PROPUNERI ARBITRAJ

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Citind printre randuri am descoperit o latura pozitiva a strategiilor prin care nu se declara pestele prins : CULOAREA. Este altfel pigmentat un concurs cu astfel de mici trucuri. Avem nevoie de ele...dar atentie sa nu ramanem cu adrenalina jocului ...si altii cu cupele...

Dan Mitranescu
Veteran

@cristi y

inteleg ca pescuitul de competitie trebuie facut intre ECHIPE DE ...ECHIPE ? :(
Este o alta problema de care nu stiu cum am sa ma protejez vreodata...ca echipa neafiliata la nici un club.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in 2008 la concursurile organizate de noi anumite echipe vor fi supravegheate non stop. ideea lui tataie e f. buna.
nu inteleg care este problema, din moment ce si noi am pescuit cu paznici in spate la CN 2007?!?
asta a insemnat, la momentul respectiv, ca asupra noastra planeaza suspiciuni de incorectitudine (furt). din pacate pt ei, niciodata dovedite. s-a dovedit insa ca "hotul striga hotii" si echipa care ne-a pus paznici a fost demascata de zarguzon cu tentativa de hotie!

dragi "prieteni",
in 2008 decat sa va mai irositi talentul si vorbele aici pe forum, pastrati-va argumente pentru explicatiile pe care o sa le oferiti prietenilor sau cunoscutilor la intrebarea:

"- tu de ce pescuiesti cu BGS-ul in spate?"

va ajut eu cu niste variante de raspunsuri:

- pt ca aia de la senzor au dat cu sonarul in 2004
- pt ca aia de la senzor au impartit banii cu zarguzon la greaca
- pt ca la aia de la senzor arbitrii sunt runneri
- pt ca tot aia de la senzor au pescuit 3 in ungaria
- pt ca aia de la senzor dau cu carbid si naftalina
- etc
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Poate cand regulamentul incepe cu :

1.ETICA
2.SPORTIVITATE
3....

Accidentele din orice sport care se fac voit in detrimentul adversarului pentru a creea avantaj coechipierilor (din ECHIPA DE...ECHIPE) sunt aspru pedepsite.

La noi ,in concursuri, vine un vecin de stand cu doi saci de porumb (fiert bineanteles :D ) si cu vreo 500 de bulgari de nada (eventual imprumutati) si se apuca sa nadeasca cat mai aproape de markar...daca acesta exista . Spune: " Incerc o nadire soc !!! " Dupa care ,daca nu pleaca acasa ,doarme si el cateva ore si se apuca de jocuri comode : table, cari ...eventual pahare !
Un lucru este clar : face parte dintr-o " echipa de echipe".

Nu vad rezolvarea simpla prin regulament,dar sa incercam sa facem ceva...

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Andrei Vladeanu, foarte multi pescari sunt invidiosi pe tine, dar stii de ce? pentru ca tu confirmi tot timpul, faci ceva pt. pescuitul de crap din Romania pe cand ceilalti care nu te inghit vorbesc ....
In ce perioada Zarguzon a pescuit cu voi in echipa??

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Dan Mitranescu scrie:@cristi y

Este o alta problema de care nu stiu cum am sa ma protejez vreodata...ca echipa neafiliata la nici un club.
am sa-ti dau tot ex. din ciclism sau moto(aici ma pricep din experienta)
toti cei care se inscriu la un concurs sunt supusi unei conditi fundamentale SA FIE LEGITIMATI LA UN CLUB RECUNOSCUT DE FEDERATIA DE RESORT , in curand si pescuitul va fi recunoscut ca sport deci ca sa te inscrii la o competitie trebuie sa faci parte dintr-o echipa

ia incearca sa te duci sa te inscrii la Cupa Steaua la motocros ca independent sa vedem te baga cineva in seama?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

Cristi Y scrie:
Dan Mitranescu scrie:@cristi y

am sa-ti dau tot ex. din ciclism sau moto(aici ma pricep din experienta)
toti cei care se inscriu la un concurs sunt supusi unei conditi fundamentale SA FIE LEGITIMATI LA UN CLUB RECUNOSCUT DE FEDERATIA DE RESORT , in curand si pescuitul va fi recunoscut ca sport deci ca sa te inscrii la o competitie trebuie sa faci parte dintr-o echipa

ia incearca sa te duci sa te inscrii la Cupa Steaua la motocros ca independent sa vedem te baga cineva in seama?
Eu ma refeream strict la faptul ca ,in concursuri,nu accept ideea ca echipe de la acelasi club,de la aceiasi asociatie sau doar echipe prietene sa-si faca avantaje reciproc,in detrimentul celorlalte prin diferite metode : nadit abuziv, transfer de pesti ,etc. Ca la un concurs de "motocros" in care partenerul tau de club intra in mine intentionat pentru a te face pe tine castigator...La asta ma refeream.
Sunt convins ca ideea de fair-play nu se promoveaza in asociatile sau cluburile noastre de pescuit. Pana atunci am sa stau in banca mea ,ca independent, mai ales ca intrand intr-o astfel de grupare am sa castig cativa prieteni,dar am sa si pierd multi ...si nu vreau.
Daca o

Dan Mitranescu
Veteran

...dar daca se incearca o licitati de la cateva mii in sus,poate cedez ! :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

referitor la fair-play ai perfecta dreptate , in orice sport infractiuniile sunt pedepsite drastic , de obicei cu suspendare care in functie de gravitate merge pana la scoaterea din viata sportiva , referitor la partea cu intratul coechipierului in tine pt. a ma avantaja ( ref. motocros) nu ti-as dori sa simti ce se intampla intr-o mansa moto sau in pluton intr-o cursa ciclista (pumni , coate ,agatat de tricou , "luatul pe roata" , etc) si cati termina cursa cu botul spart

poate sa-ti confirme Iorgos care are ani de ciclism "in picioare"

acum lasand gluma la o parte initiativa ta este foarte buna dar aproape imposibil de realizat (obligativitatea cantaririi pestelui la primul cantar) , eventual vino cu sugestii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

Cristi Y scrie:referitor la fair-play ai perfecta dreptate , in orice sport infractiuniile sunt pedepsite drastic , de obicei cu suspendare care in functie de gravitate merge pana la scoaterea din viata sportiva , referitor la partea cu intratul coechipierului in tine pt. a ma avantaja ( ref. motocros) nu ti-as dori sa simti ce se intampla intr-o mansa moto sau in pluton intr-o cursa ciclista (pumni , coate ,agatat de tricou , "luatul pe roata" , etc) si cati termina cursa cu botul spart

poate sa-ti confirme Iorgos care are ani de ciclism "in picioare"

acum lasand gluma la o parte initiativa ta este foarte buna dar aproape imposibil de realizat (obligativitatea cantaririi pestelui la primul cantar) , eventual vino cu sugestii
Si eu am facut sport de performanta , polo pe apa, 11 ani si stiu ce inseamna "pumni ,coate si picioare " ,dar am facut si sah ,ca amator ,afland ca se poate si fara lovituri...
Revenind la pescuitul de competitie, o nadire sxcesiva facuta de catre unul din concurenti abuziv,poate sa scoata "pe targa " o alta echipa ,fara ca prima sa fie pedepsita in nici un fel ...Consider ca pescuitul se afla mai aproape de "sah" decat de sporturile de (cu) contact asa ca hai sa nu mai lovim sub centura. Hai sa promovam fairplay -ul .Poate este cea mai importanta regula (nescrisa) care rezolva problemele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”