Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
am sa-ti dau tot ex. din ciclism sau moto(aici ma pricep din experienta)Dan Mitranescu scrie:@cristi y
inteleg ca pescuitul de competitie trebuie facut intre ECHIPE DE ...ECHIPE ?![]()
Este o alta problema de care nu stiu cum am sa ma protejez vreodata...ca echipa neafiliata la nici un club.
Eu ma refeream strict la faptul ca ,in concursuri,nu accept ideea ca echipe de la acelasi club,de la aceiasi asociatie sau doar echipe prietene sa-si faca avantaje reciproc,in detrimentul celorlalte prin diferite metode : nadit abuziv, transfer de pesti ,etc. Ca la un concurs de "motocros" in care partenerul tau de club intra in mine intentionat pentru a te face pe tine castigator...La asta ma refeream.Cristi Y scrie:am sa-ti dau tot ex. din ciclism sau moto(aici ma pricep din experienta)Dan Mitranescu scrie:@cristi y
inteleg ca pescuitul de competitie trebuie facut intre ECHIPE DE ...ECHIPE ?![]()
Este o alta problema de care nu stiu cum am sa ma protejez vreodata...ca echipa neafiliata la nici un club.
toti cei care se inscriu la un concurs sunt supusi unei conditi fundamentale SA FIE LEGITIMATI LA UN CLUB RECUNOSCUT DE FEDERATIA DE RESORT , in curand si pescuitul va fi recunoscut ca sport deci ca sa te inscrii la o competitie trebuie sa faci parte dintr-o echipa
ia incearca sa te duci sa te inscrii la Cupa Steaua la motocros ca independent sa vedem te baga cineva in seama?
Si eu am facut sport de performanta , polo pe apa, 11 ani si stiu ce inseamna "pumni ,coate si picioare " ,dar am facut si sah ,ca amator ,afland ca se poate si fara lovituri...Cristi Y scrie:referitor la fair-play ai perfecta dreptate , in orice sport infractiuniile sunt pedepsite drastic , de obicei cu suspendare care in functie de gravitate merge pana la scoaterea din viata sportiva , referitor la partea cu intratul coechipierului in tine pt. a ma avantaja ( ref. motocros) nu ti-as dori sa simti ce se intampla intr-o mansa moto sau in pluton intr-o cursa ciclista (pumni , coate ,agatat de tricou , "luatul pe roata" , etc) si cati termina cursa cu botul spart
poate sa-ti confirme Iorgos care are ani de ciclism "in picioare"
acum lasand gluma la o parte initiativa ta este foarte buna dar aproape imposibil de realizat (obligativitatea cantaririi pestelui la primul cantar) , eventual vino cu sugestii