PROPUNERI REGULAMENT , PROPUNERI ARBITRAJ

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

Dane esti intr/o grava eroare,credema ca mi/e rusine sa intru in aceste discutii pt ca am la activ doar 4 concursuri si ar trebui ca aceste discutii sa le poarte organizatorii sau pescarii vechi cu experienta,dar intru pt ca nu vreau sa/ti schimbi parerea despre mine,te inteleg si pe tine ca stiu cat suflet pui dar nu ai fost informat corect sau nu te/ai exprimat tu corect .
1.In ultima noapte am cantarit 7 ciortani si am oprit 5,deci am cantarit.
2.Arbitri au stiut de exzistenta pestilor necantariti pt ca erau la vedere.daca erau rezervati pt vecini mai erau la vedere ?
3.Arbitrii in ultima noapte au stat in standul vecin care avea conditii mai calduroase si nu exzista posibilitatea unui trucaj cu arbitri de fata.
4.Asa zisa strategie era pt cele 3 echipe care luptau pt locul 3 sau 2,si nici tu nu stiai situatia noastra exzacta.
Intr/un concurs unele echipe castiga iar altele pierd,la castigarea sau pierderea unui concurs un rol foarte impotant il joaca strategia echipei.necantaritul pestilor face parte asa cum au subliniat si alti pescari cu o experienta mult mai mare tot din strategie iar sensul in care o interpretezi difera de unghiul din care o care o privesti.
Pe aceasta cale iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa ne vedem sanatosi la CC Hobaia si sa ai fire cat mai intinse .

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

si sunt de acord si cu propunerea ta,chiar daca e ceva foarte greu de realizat.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

George-Alexandru scrie:si sunt de acord si cu propunerea ta,chiar daca e ceva foarte greu de realizat.
Multumesc pentru sustinere !

Legat de problema personala pe care o invoci tu, ce sa mai fac ca am obosit :( DAU CUVANTUL MEU CA...NU MA REFER STRICT LA ACEL CONCURS ,NICI LA SITUATIA RESPECTIVA ...NICI la VOI...NICI LA ...NIMENI !!!

Am sesizat ca se putea intampla ,am sesizat ca puteam sa o fac si eu foarte simplu cu amicul meu vecin de stand (de nu ne mai prindeati niciodata cu toata strategia voastra cu tot :D ) si ca este o problema destul de serioasa care poate influenta rezultate.

P.S. Mai bine vb la telefon despre probleme off topic ! Daca nu iese treaba asta cu cantaritul poate ne imprietenim si noi mai bine ! :D Vorba aia :...viitorul este cu noi ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

REVIN : CANTARIRE OBLIGATORIE

DA sau NU ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si da si nu. La atletism, la probele de fond, sunt alergatori care alearga in plasa "iepurelui" (celui din frunte, nu domnu' Mircea Epure :D ) aproape tot concursul, mentinandu-si resurse ptr. sprintul final ! Putem sa-i obligam sa nu mai faca asta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Si la ciclism exista tactica asta , se poate merge in plasa adversarului toata cursa(daca poti :roll: ) si sa iesi la sprint...mai mult decat atat , exista ciclisti care au rolul de sacrificiu (gregari) , care duc plasa o cursa intreaga pentru a scoate un sprinteor la finish si chiar a incurca adversarul...

asa e Iorgos ??? :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

sandu p

Mesaj de sandu p »

eu sunt PENTRU cantarire obligatorie,parerea mea-i ca e cea mai buna alegere,argumentele edificate pana acum sunt foarte convingatoare ca pastrarea pestilor sa fie interzisa
CARP IS NOT CRAP.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

mai adaug faptul ca acesti "gregari" pot desfasura strategii false pentru derutarea si obosirea adversarilor iar coechipieri care stau "la cutie" ies odihniti cand prind adversarul obosit sau pe pas gresit si ataca...

TOTUL ESTE PERFECT SPORTIVESTE !!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

un singur amendament , in ciclism sportivii sunt BARBATI !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: (...)dar vreau sa deschid putin ochii celor competenti in a restrange cat mai mult posibilitatile de trucare a rezultatelor.
Recunosc ,daca aveam cateva echipe prietene in concursuri ,ma rugam sa cadem pe standuri vecine si nu ma mai strofocam la ora asta pe aici... :D
este ca si cum politia rutiera ar interzice transportul sticlelor de bauturi spirtoase in masina pt acelasi motiv de restrangere a posibilitatilor ca soferul (suit treaz la volan) sa se matrafoxeze in timpul calatoriei!

totusi, trebuie sa ne aliniem si la regulamentele internationale. in nici unul dintre acestea nu se vorbeste despre asa ceva. eu sunt de parere ca fiecare echipa poate face ce vrea cu pestii prinsi, pe riscul acesteia (inclusiv riscul decesului)

insa, asa cum spuneam la inceput, manevratul pestilor de la un stand la altul trebuie pedepsit foarte drastic ( ani de suspendare) si va promit ca asa va fi!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”