PROPUNERI REGULAMENT , PROPUNERI ARBITRAJ

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

George-Alexandru scrie:
Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:pare o idee buna, insa, inca o data, e greu de controlat.
daca o echipa zice pas-parol la cantar, arbitrii trebuie sa intre in apa si sa controleze pichetii si stuful din zona.

In primul rand nu o sa mai riste nimeni depunctarea si poate ...onoarea.In plus apare clar interesul vadit ,pentru echipa in cauza,de a ajuta pe cineva.
Cat despre control acesta se poate face la sugestia concurentului ,vecin sau nu, care observa diferenta dintre pestii prinsi si cei notati pe foile de arbitraj...Doar suntem cu un ochi si pe vecini cand pescuim.
si eu sunt de acord cu parerea ta Dane dar sunt de acord si cu parerea lui Andrei ca e greu de controlat.Il vezi pe vecinu ca a scos pe mal 10 crapi si a cantarit doar 5,poate foarte usor sa insire pe mal 5 saci de pastrare rupti din cauza ca vezi doamne erau cam putrezi.ce faci in cazul asta?
Gandesc putin si...
un sac rupt este o intamplare ,
cinci saci rupti sunt o inscenare,
intru in apa si...eliminare ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

Altceva ???

sandu p

Mesaj de sandu p »

...fara cuvinte!...
CARP IS NOT CRAP.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Vali Vesa

Foarte corect punctat...dealtfel eu pentru la anul , in urma zvonurilor si afirmatiilor unor pescari care sunt prezenti la majoritatea concursurilor ca vor face orice (chiar ilegalitati) pentru a "frige" echipa SENZOR , am vorbit deja cu patronul (prieten bun) unei foarte renumite firme de paza bucurestene si voi plati personal agenti care vor fi postati (pe timpul noptii)in spatele celor pe care-i consider potentiali contravenienti , bineinteles fiind instruiti in prealabil de felul in care se joaca si vor nota tot ceea ce se petrece in timpul noptii in acel stand; ora fiecarei capturi , folosirea directiei corecte de pescuit , etc...

tinand cont de faptul ca la calificarile din anul acesta echipa Fisela a platit cate un om pentru fiecare sector care sa supervizeze activitatea (la umbra caruia echipa susamintita a incercat o infractiune DOVEDITA SI RECUNOSCUTA) consider ca nu are nimeni nici o obiectie la hotararea care am luat-o si nu vor exista motive de discutii

primul care va fi supravegheat la toate concursurile la care se inscrie si particip si eu este TITE GEORGE pe care-l sfatuiesc sa nu mai cheltuiasca bani pe umbrela pentru ca nici soarele nici ploaia nu vor putea trece de fadromele care-l vor urmari pas cu pas in stand

din partea mea exista maxima cooperare in a fi monitorizat minut cu minut de catre oricine vrea in limita regulamentara de stand pe toata perioada concursului ( eventual filmat , pozat , scanat , radiografiat , etc)

P.S.
cel care a fost pus sa observe anul asta la calificari la mine in sector era total pe dinafara , nu avea nici un habar cu ce se mananca pescuitul la crap , Fisela v-ati cheltuit banii de pomana , nici informatii nu va adus , nici hotia nu va iesit :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

Nu stiu de ce ,dar am inceput sa am o mica curiozitate legata de cei ce se vor opune acestei idei ?
Poate din PROPUNERE se transforma in DEPISTARE DE ...hai sa nu zic ce...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

imi pare rau s-o spun, Dane, dar mie mi se pare o chestie minora...argumentele pe care le-as aduce, ar fi - sutele de concursuri care s-au desfasurat pana acum fara sa se impiedice de aceasta problema - poate totusi e mai palpitant asa cum e, iar aia cu furaciunile, iti spuneu ca nu de aici pleaca. daca cineva vrea s-o puna, o pune si daca-i obligat sa prezinte toti pestii la cantar...ca sa nu mai spun si eu, ca-i tare greu de controlat.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Dan Mitranescu

n-am vazut ce-ai postat mai devreme, deci ma pot considera un infractor prezumtiv :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Cristi Y scrie:
Foarte corect punctat...dealtfel eu pentru la anul , in urma zvonurilor si afirmatiilor unor pescari care sunt prezenti la majoritatea concursurilor ca vor face orice (chiar ilegalitati) pentru a "frige" echipa SENZOR , am vorbit deja cu patronul (prieten bun) unei foarte renumite firme de paza bucurestene si voi plati personal agenti care vor fi postati (pe timpul noptii)in spatele celor pe care-i consider potentiali contravenienti , bineinteles fiind instruiti in prealabil de felul in care se joaca si vor nota tot ceea ce se petrece in timpul noptii in acel stand; ora fiecarei capturi , folosirea directiei corecte de pescuit , etc...

Ma bucur ca ai deschis acest subiect .Este o idee foarte buna ca o echipa sa-si poata posta un supraveghetor in zona in care crede ca sunt probleme. Dar acest lucru trebuie specificat in regulament ,pentru ca acum "accesul pe balta al vizitatorilor " este limitat.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:@ Dan Mitranescu

n-am vazut ce-ai postat mai devreme, deci ma pot considera un infractor prezumtiv :lol:
de tine nu s-ar putea spune , nea Tica e capul rautatilor :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dan Mitranescu,

Uite , ca sa nu zici c-ai venit cu sorcova si n-ai fost daruit :D , iti dau doua exemple (unul clasic si unul care mi s-a intimplat recent) care-mi vin acum in minte, referitor la pastrarea pestilor in sac si necintarirea lor.

1.Cupa Pelicanul, editia I
Concurs mamut, pesti destul de mici ,neprinsi pina atunci , nimeni nu stia la ce-o sa mearga, premiul cel mare-imeens-400 milioane. In ultima seara se bateau trei echipe pentru acest pot : Sipos-Micula, Matty-Nae Badulescu si Adriano-Sandel. In spatele lor, tot tacimul, arbitri, martori, observatori, organizatori ! Dimineata, Adriano, ramas si singur, nu cintareste nimic, cu riscul scaderii la greutate si-si vede de pescuit , dar la 12, cind se trage linie, cistiga cu 3-4 kg ! El a preferat sa nu cintareasca dimineata pentru ca s-ar fi creat inerent galagie pe mal, mai ales ca nu pescuia f departe, plus ca l-ar fi scos un pic din transa aia in care intri cind ai pestele pe vad...
2.Cupa Clubul Pescarilor, Tincabesti
Concurs lejer, amical, cistigatorii pe sectoare se cam stabilisera in trei zile..Mai raminea locul secund..Eu cu Val, pe un loc relativ de rahat, care nu era periculos, am prins noi cite ceva, dar in ultima noapte foarte bine, si am hotarit sa nu cintarim dimineata decit citiva, astfel ca echipa care era atunci pe 2 sa nu se ambaleze si sa pescuiasca relaxat, ceea ce au si facut ! Noi am mai lovit intre 8 si 12 ceva pesti, astfel ca la sfirsit, am cistigat locul 2 lejer !

Bineinteles, astea sunt doua exemple, pot fi combatute, problema e insa in alta parte ! Mie mi se pare ca suferim cam mult de "scenarita" , in dauna pescuitului real ! Citi posteaza sau vizualizeaza la acest "liber la discutii" , in care se vad numai furaciuni, si citi la tehnica, pescuit, echipament ? Citi din cei care posteaza la "competitii" , si nu oricum, ci cu consecventa ,au fost la cel putin 3 concursuri, pe cel putin 3 balti, in conditii diferite de peste, cantitati, regulamente, conditii climaterice,etc? Citi dintre "new-comerii" ( si aici departe de a fi ironic, ba dimpotriva, am incercat sa ajut citiva , dupa puterile mele) care ba n-au putut sa vina la un concurs ca e scump, ba ca n-au avut loc, ba ca era aranjat, au venit la un concurs tare sa doarma in spatele unui stand, sau sa intrebe, sau macar sa traga cu ochiul cum de prind peste astia care tot fura pe la concursuri ?

Scuze pentru aceasta ultima parte cam off-topic, ar putea fi trecut dincolo :D , nu te cunosc, nu ma cunosti, dar sper sa n-o iei ca pe ceva personal...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”