PROPUNERI REGULAMENT , PROPUNERI ARBITRAJ

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

Cezar Bibu scrie:@Dan Mitranescu,

Uite , ca sa nu zici c-ai venit cu sorcova si n-ai fost daruit :D , iti dau doua exemple (unul clasic si unul care mi s-a intimplat recent) care-mi vin acum in minte, referitor la pastrarea pestilor in sac si necintarirea lor.

1.Cupa Pelicanul, editia I
Concurs mamut, pesti destul de mici ,neprinsi pina atunci , nimeni nu stia la ce-o sa mearga, premiul cel mare-imeens-400 milioane. In ultima seara se bateau trei echipe pentru acest pot : Sipos-Micula, Matty-Nae Badulescu si Adriano-Sandel. In spatele lor, tot tacimul, arbitri, martori, observatori, organizatori ! Dimineata, Adriano, ramas si singur, nu cintareste nimic, cu riscul scaderii la greutate si-si vede de pescuit , dar la 12, cind se trage linie, cistiga cu 3-4 kg ! El a preferat sa nu cintareasca dimineata pentru ca s-ar fi creat inerent galagie pe mal, mai ales ca nu pescuia f departe, plus ca l-ar fi scos un pic din transa aia in care intri cind ai pestele pe vad...
2.Cupa Clubul Pescarilor, Tincabesti
Concurs lejer, amical, cistigatorii pe sectoare se cam stabilisera in trei zile..Mai raminea locul secund..Eu cu Val, pe un loc relativ de rahat, care nu era periculos, am prins noi cite ceva, dar in ultima noapte foarte bine, si am hotarit sa nu cintarim dimineata decit citiva, astfel ca echipa care era atunci pe 2 sa nu se ambaleze si sa pescuiasca relaxat, ceea ce au si facut ! Noi am mai lovit intre 8 si 12 ceva pesti, astfel ca la sfirsit, am cistigat locul 2 lejer !

Bineinteles, astea sunt doua exemple, pot fi combatute, problema e insa in alta parte ! Mie mi se pare ca suferim cam mult de "scenarita" , in dauna pescuitului real ! Citi posteaza sau vizualizeaza la acest "liber la discutii" , in care se vad numai furaciuni, si citi la tehnica, pescuit, echipament ? Citi din cei care posteaza la "competitii" , si nu oricum, ci cu consecventa ,au fost la cel putin 3 concursuri, pe cel putin 3 balti, in conditii diferite de peste, cantitati, regulamente, conditii climaterice,etc? Citi dintre "new-comerii" ( si aici departe de a fi ironic, ba dimpotriva, am incercat sa ajut citiva , dupa puterile mele) care ba n-au putut sa vina la un concurs ca e scump, ba ca n-au avut loc, ba ca era aranjat, au venit la un concurs tare sa doarma in spatele unui stand, sau sa intrebe, sau macar sa traga cu ochiul cum de prind peste astia care tot fura pe la concursuri ?

Scuze pentru aceasta ultima parte cam off-topic, ar putea fi trecut dincolo :D , nu te cunosc, nu ma cunosti, dar sper sa n-o iei ca pe ceva personal...
Vezi Dane ca acesta portita de care spui tu pote fi folosita ca un fel de mica strategie,nu neaparat ca furaciune,acum depinde din ce unghi privesti.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Cezar

Pai ai pus punctul pe i...asta pina la urma face parte din tactica. La unul din concursurile de care aminteai, acelasi lucru l-am facut si eu (le-am spus arbitrilor ca nu vreau sa cantaresc) si am reusit sa castig sectorul..doar erai linga mine.
Partea de care spui ca-i off-topic, e atat de adevarata ca-si gaseste locul foarte bine aici la competitii.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Tatae

pai numai ascutitu' ala ma-nvata la rele :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:@ Dan Mitranescu

n-am vazut ce-ai postat mai devreme, deci ma pot considera un infractor prezumtiv :lol:
:D Nu este cazul atata timp cat exista explicatii...
Dar cand sunt explicatii am ocazia sa vin cu contraexplicatii :D asa ca :

Atata timp cat eu am fost pus in fata unei situatii in care puteam sa trisez si sa iau locul 2 plecand de pe 4 ,intr-un concurs foarte bine organizat ca arbitraj ,dar in care vecinii "nu cantarisera " in ultima noapte (din intamplare eram amici si cred ca mandria nu ne-a lasat sa mergem mai departe) am sa sustin ideea cu CANTARITUL OBLIGATORIU multa vreme.
Nu mai pun faptul ca am pierdut locul 3 cu cateva kg la o echipa vecina cu echipe care "nu au cantarit"in ultima noapte,iar relatia dintre ei era "deosebita".

Nu acuz pe nimeni (poate lucrurile rele s-au intamplat doar in imaginatia mea),nu vreau sa intru in polemici inutile legate de acest subiect ,dar vreau sa deschid putin ochii celor competenti in a restrange cat mai mult posibilitatile de trucare a rezultatelor.
Recunosc ,daca aveam cateva echipe prietene in concursuri ,ma rugam sa cadem pe standuri vecine si nu ma mai strofocam la ora asta pe aici... :D

Dan Mitranescu
Veteran

@ Cezar Bibu
Ma bucur ca am primit in sfarsit o explicatie solida :o strategie psihologica.
Eu am considerat ca acest lucru nu atarna atat de greu in balanta cu posibilitatile de frauda,datorita faptului ca eu pescuiesc in ritmul meu , "cu motoarele turate la maxim " indiferent la astfel de trucuri.

Cat despre calitatile mele de pescar am sa dezvolt un nou concurs cu numele de " RAHOVA" (atentie :MARCA INREGISTRATA :D )in care participa doar doua echipe "pentru a se cunoaste mai bine"...dar pe bani,poate chiar pe bani multi ! Invitatiile si rezultatele vor fii postate aici si asa, poate,ne aflam pozitia cu adevarat fara sa mai fim nevoiti sa ne dam cocosi.Poate se face chiar un clasament asa.

Revin cu regulamentul ! :D :D :D

P.S. Sa nu crezi ca este cu dedicatie,dar am prins si eu momentul
:D O spun cat pot de sincer ,eu vreau prieteni aici nu dusmani !

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Dan Mitranescu scrie:@ Cezar Bibu
Ma bucur ca am primit in sfarsit o explicatie solida :o strategie psihologica.
Eu am considerat ca acest lucru nu atarna atat de greu in balanta cu posibilitatile de frauda,datorita faptului ca eu pescuiesc in ritmul meu , "cu motoarele turate la maxim " indiferent la astfel de trucuri.

Cat despre calitatile mele de pescar am sa dezvolt un nou concurs cu numele de " RAHOVA" (atentie :MARCA INREGISTRATA :D )in care participa doar doua echipe "pentru a se cunoaste mai bine"...dar pe bani,poate chiar pe bani multi ! Invitatiile si rezultatele vor fii postate aici si asa, poate,ne aflam pozitia cu adevarat fara sa mai fim nevoiti sa ne dam cocosi.Poate se face chiar un clasament asa.

Revin cu regulamentul ! :D :D :D
DANE si din partea mea ai primit aceeisi explicatie solida pe aceleasi considerente,cat despre locul 3 castigat de echipa din stanga mea iti garantez 100% si am si argumente, ca au castigat pe merit,iar despre treaba cu echipele vecine si relatiile deosebite iti garantez tot 100%ca nu/i cunosteam nici macar din vedere .
P.S. Sa nu crezi ca este cu dedicatie,dar am prins si eu momentul
:D O spun cat pot de sincer ,eu vreau prieteni aici nu dusmani !

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

DANE si din partea mea ai primit aceeisi explicatie solida pe aceleasi considerente,cat despre locul 3 castigat de echipa din stanga mea iti garantez 100% si am si argumente, ca au castigat pe merit,iar despre treaba cu echipele vecine si relatiile deosebite iti garantez tot 100%ca nu/i cunosteam nici macar din vedere .

Dan Mitranescu
Veteran

Nu cred ca "strategia psihologica" pe care o gandim in momentul in care nu cantarim pestii este perceputa de celelelte echipe asa cum vrem noi .

Nu cred ca o echipa BUNA poate sa pescuiasca relaxat,mai ales daca este in carti.

Nu cred ca o echipa care pescuieste "relaxat" nu pescuieste bine.

Si nu cred ca daca cineva zice pass la cantar nu se afla situatia lui pe toata balta,prin intermediul arbitrilor sau vecinilor...ca vorba merge(aveti sigur exemple).

Eu unul , preferam sa se afle ca am prins cat mai mult ,in situatii similare ,
pentru a demoraliza adversarul direct...atunci face greseli. Asa cred eu.

Toate variantele sunt relative ,asa ca propun sa lasam psihologia si sa pescuim...daca se poate cat mai corect ... si sa CANTARIM !

Dan Mitranescu
Veteran

George-Alexandru scrie:DANE si din partea mea ai primit aceeisi explicatie solida pe aceleasi considerente,cat despre locul 3 castigat de echipa din stanga mea iti garantez 100% si am si argumente, ca au castigat pe merit,iar despre treaba cu echipele vecine si relatiile deosebite iti garantez tot 100%ca nu/i cunosteam nici macar din vedere .
EI AU CASTIGAT, VOI ,VECINI CU EI, NU A TI CANTARIT IN ULTIMA NOAPTE ,EU AM PIERDUT LA CATEVA KG. Astea au fost datele problemei la momentul respectiv.
Te cunosc si nu vreau sa cred nimic rau despre voi,daca erau altii poate faceam si acuzatii,dar astea nu mai au nici o valoare pt mine.Pe mine viitorul ma intereseaza.
P.S. Explicatia ta nu a fost solida in conjuctura respectiva ...si te intreb ceva personal : pentru cine faceati voi "strategie " ca pentru noi nu ? Eu va stiam situatia exacta ,doar am venit la voi in stand si am discutat. Sau pe noi ne protejati ? :D

Dan Mitranescu
Veteran

Avand cam toate datele problemei ,cantariti bine si va rog sa va dati cu

parerea legat de CANTARIREA OBLIGATORIE prin DA sau NU , sa tragem o

concluzie si sa mergem mai departe cu celelalte propuneri.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”