Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
ATENTIE LA CRIST Y CA IN LOC DE 4 LANSETE LA UN CONCURS A DAT CU 5 LANSETE, VECINII DE STAND SA FIE ATENTI PE VIITOR LA VICECAMPIONUL LUMII (TOT DE LA UN COECHIPIER STIU).Cristi Y scrie:ATENTIE LA TITE GEORGE CA FURA !!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vecinii de stand sa-i supravegheze eliberarea pestilor IN APA NU IN MINCIOG :evil: :evil: :evil:
p.s. daca o fi in stare sa prinda vreun peste :twisted:
Tot respectul pentru tine,Vladut, am dovezi, dar nu stiu daca Cristi Y are dovezi pt.cele afirmate la adresa mea.Si inca ceva, eu nu m-am adresat cu un cuvant gen (acest pungas)Vladut Mateianu scrie:Nea George, ar fi bine sa ai dovezi la cele ce afirmi, altfel, conform modelului de afara, vorbele aruncate in vant s-ar putea sa te coste...
E pacat ca faci aceste acuzatii fiind injectat doar de sindromul paranoic atat de prezent looserilor de profesie... Nu incerca sa raspunzi la acuzatii acuzand, pentru ca minciuna are picioare scurte....Iar persoana pe care ai ales sa o acuzi, crede-ma, si-a dedicat aproape in exclusivitate ultimii 9 ani carpfishingului si in special competitiei. Iar cei care il cunosc pe Tatae stiu bine ca ar fi ultimul om care s-ar deda la o gainarie ieftina si ordinara ca cea descrisa de mata ! :evil: