sarulesti -iunie???

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai de ce laurentiu ? Cu placerea drilului cu un dulap oricum ramai... :D
Numai ca nu puncteaza si pe foaie !
Mie mi se pare foarte palpitant concursul ! Pacat ca fac parte din organizatori si nu pot participa... :cry: ca era pe stilul meu.(mic si mult :D )
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

"mic si mult" magleala very multa Vladutze :lol: exact ce-ti place tie :roll: :lol:
mai postati odata regulamentul la "mic si mult - Sarulesti 2008" sau imi iau maceta si vin in picaj pan' la podu' Grand? :lol: :D
Bagati fratilor regulamentu' ala odata ca ma tot amenintza Podaru ( nea' Sandu 8) ) ca si-a luat carlige de 10 :D si vrea sa-l topim pe ciortan :lol:
OVER10 CRAP-TEAM

CristianSurdu

Mesaj de CristianSurdu »

marin laurentiu scrie:totusi,dupa parerea mea, au stricat-o cu aceasta regula...ca se vrea cat mai multe capturi sub 5 e ok , am inteles motivul...dar totusi este la fel de frustrant sa muncesti in iulie pe caldurile alea ca inecatul si sa vezi ca iti intra pe vad numai "dulapi" dar care din pacate nu puncteaza...oricat ai "seta" nada ptr peste mic,inevitabil mai devreme sau mai tarziu ajung pe vad si "batranii"...si e pacat sa ti se rapeasca bucuria unei astfel de capturi...
Marine tata..cin' te tine sa nu bagi 2 din 6 dupa "el" si 4 la "sub-zero...mic si mult"? :lol: :wink:
Oricum, sigurantza ca o sa fie caterinca de pe lume cu cohortele de "pirhania" de sub-5 kg :lol:
2 bobitze de bonduelle pe ata si o sa fie jale tata :lol:
cred ca plm mai doarme 4 zile la cat ciortan o sa fie in saci :twisted: :lol:
OVER10 CRAP-TEAM

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Imi permit si eu o remarca...
Daca ai reusit sa aduni ciortanii pe un loc, poti fi sigur ca pestele mai mare de 5 kg va sta la cel putin 30 de metri departare de zona in care viermuiesc piticii.
Legio - Patria Nostra !

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

avand in vedere ca la o partida de pescuit pe sarulesti se pot prinde intre 50 si 200 de kg in 12 ore de pescarii experimentati,6 lansete si 2 pescari nu e cam mult pt 2 oameni ?va asigur si si cu 4 lansete este cam greu,daca ar fi echipa de 3 pescari cred ca ar fi cel mai bine zic si eu nu dau cu paru,dar stiu despre ce este vorba .
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

George-Alexandru scrie:avand in vedere ca la o partida de pescuit pe sarulesti se pot prinde intre 50 si 200 de kg in 12 ore de pescarii experimentati,6 lansete si 2 pescari nu e cam mult pt 2 oameni ?va asigur si si cu 4 lansete este cam greu,daca ar fi echipa de 3 pescari cred ca ar fi cel mai bine zic si eu nu dau cu paru,dar stiu despre ce este vorba .

bine zis "partenere" la ultimele partide nu am putut da decat cu 2 lansete si asa cu greu...cota intre 50 si 200 kg pe 12 ore e data pt. 2 lansete... :D :D cine a mers la "ciortaniada" pe SARULESTI stie despre c e vorbesc...... FIR INTINS VA DORESC TUTUROR...! DACA nu se puncteaza si crapul peste 5 kg nu cred ca o sa se inghesuie lumea......mai ales ca o sa fie la 2 zile dupa terminarea CUPA CUPELOR HOBAIA.

LA asa o ciortaniada mare se puteau face calificarile pe SARULESTI....IN FINALA ca sa nu mai batem drumul pana la BRASOV :D :D

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

petre iulian scrie:LA asa o ciortaniada mare se puteau face calificarile pe SARULESTI....IN FINALA ca sa nu mai batem drumul pana la BRASOV :D :D
Foarte tare! Cum ti-a venit? :lol: Dar iti dai seama ca in finala sunt numai 9 echipe? Cam ustura la buzunar pe Sarulesti. :wink: Asta era buna pentru prima mansa. Asa poate participau si mai multi.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

legio1083 scrie:Imi permit si eu o remarca...
Daca ai reusit sa aduni ciortanii pe un loc, poti fi sigur ca pestele mai mare de 5 kg va sta la cel putin 30 de metri departare de zona in care viermuiesc piticii.
ptr cat timp legio? uiti ca vorbim despre sarulesti unde exista o mare densitate de bucati trecute bine de 10 kg si chiar 20+...e suficient sa se stranga o mica "gashca" de "baieti" de-astia mai lati in spate si sa intre un "frigider" de vreo 22 kg pe vad si sa vezi ce-si cauta de potecutza juniorii...si atunci sa vezi distractie...tu sa prinzi in vreo 24 ore vreo 200-300 de kg de "dulapi" si sa nu punctezi deloc, iar mai in stanga sau dreapta ta la 50 m sa se puncteze in draci...nu prea e ok...
parerea mea este ca ar trebui punctat tot ce are mustati...fiecare e liber sa-si aleaga strategia...
chiar ma atragea proiectul...dar nu cu aceasta regula...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

cipibm

Mesaj de cipibm »

Nu uita ca la SARULESTI functioneaza si inversul teoriei tale.Prinzi o caruta de "juniori"care nu se puncteaza si pe alt loc"dulapii"fac festin.In final fiecare isi face regulile cum vrea in ograda lui.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt de acord cu sugestile voastre, dar daca ar fi sa se puncteze tot ce misca, concursul ar fi mult mai mult decat 1500 ron... :D

Dar vedeti ca am creat un topic nou despre acest concurs ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”