Numai ca nu puncteaza si pe foaie !
Mie mi se pare foarte palpitant concursul ! Pacat ca fac parte din organizatori si nu pot participa...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Marine tata..cin' te tine sa nu bagi 2 din 6 dupa "el" si 4 la "sub-zero...mic si mult"?marin laurentiu scrie:totusi,dupa parerea mea, au stricat-o cu aceasta regula...ca se vrea cat mai multe capturi sub 5 e ok , am inteles motivul...dar totusi este la fel de frustrant sa muncesti in iulie pe caldurile alea ca inecatul si sa vezi ca iti intra pe vad numai "dulapi" dar care din pacate nu puncteaza...oricat ai "seta" nada ptr peste mic,inevitabil mai devreme sau mai tarziu ajung pe vad si "batranii"...si e pacat sa ti se rapeasca bucuria unei astfel de capturi...
George-Alexandru scrie:avand in vedere ca la o partida de pescuit pe sarulesti se pot prinde intre 50 si 200 de kg in 12 ore de pescarii experimentati,6 lansete si 2 pescari nu e cam mult pt 2 oameni ?va asigur si si cu 4 lansete este cam greu,daca ar fi echipa de 3 pescari cred ca ar fi cel mai bine zic si eu nu dau cu paru,dar stiu despre ce este vorba .
Foarte tare! Cum ti-a venit?petre iulian scrie:LA asa o ciortaniada mare se puteau face calificarile pe SARULESTI....IN FINALA ca sa nu mai batem drumul pana la BRASOV![]()
ptr cat timp legio? uiti ca vorbim despre sarulesti unde exista o mare densitate de bucati trecute bine de 10 kg si chiar 20+...e suficient sa se stranga o mica "gashca" de "baieti" de-astia mai lati in spate si sa intre un "frigider" de vreo 22 kg pe vad si sa vezi ce-si cauta de potecutza juniorii...si atunci sa vezi distractie...tu sa prinzi in vreo 24 ore vreo 200-300 de kg de "dulapi" si sa nu punctezi deloc, iar mai in stanga sau dreapta ta la 50 m sa se puncteze in draci...nu prea e ok...legio1083 scrie:Imi permit si eu o remarca...
Daca ai reusit sa aduni ciortanii pe un loc, poti fi sigur ca pestele mai mare de 5 kg va sta la cel putin 30 de metri departare de zona in care viermuiesc piticii.