mi-a soptit o pasarea,ca cica in iunie e un nou proiect pe sarulesti...concurs pe sectoare,de pe mal,taxa modica,puncteaza tot ce are mustati,ce e sub 5 ramane pe mal(la organizatori), ce e peste se elibereaza...
se stie ceva oficial in acest sens sau e doar un..zvon???
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani
asa este.
15-19 iulie
100 echipe 2 pescari x 6 lansete
5 sectoare x 20 echipe
se puncteaza doar crapul mai mic de 5 kg!
taxa 1500 lei / echipa
premii pe fiecare sector:
I - 7500 lei
II - 4500 lei
III - 1500 lei
marele premiu 7500 lei (se cumuleaza cu premiul de pe sector)
captura, evident, nu exista!
Andrei..greu mai dati din "casa"...
Am auzit ca Paco organizeaza acest concurs....
Daca DA, unde platesc ( cu Sandu Podaru ) taxa?
si PE CE site sa fac inscrierile???
Astept foarte nervos stiri
Oki doki Andrei. Deschide un nou topic despre concurs si trece-ne si pe noi:
Cristian Surdu & Sandu Podaru - CRAP-ONE TEAM. Mercic.
O sa-l sun pe Paco luni sa-l intreb unde platim....
mai mic decat 5? se pare ca vor sa scape de ciortanime pt a permite celor mari sa ajunga la bile. sa vedeti ce de straini vor veni daca reuseste.
Astept sa deschideti topicul si Kranz Fishing team va fi acolo.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure
Am vorbit acum cu Paco. asa este, va fi undeva la mijlocul lunii iulie, se puncteaza numai de la 5 kg in jos. 2 pescari, 6 lansete, totul de pe mal, fara barca sonar, etc. Inscrierile se vor derula prin baietii de la Senzor. Probabil vor sa pregateasca lacul pentru Cupa Natiunilor. E totusi frustrant sa plantezi la 300 de m cu bila de 30 si cand ajungi cu barca la mal sa te pomenesti cu unul de 3-4 kg atarnat in lanseta.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure
totusi,dupa parerea mea, au stricat-o cu aceasta regula...ca se vrea cat mai multe capturi sub 5 e ok , am inteles motivul...dar totusi este la fel de frustrant sa muncesti in iulie pe caldurile alea ca inecatul si sa vezi ca iti intra pe vad numai "dulapi" dar care din pacate nu puncteaza...oricat ai "seta" nada ptr peste mic,inevitabil mai devreme sau mai tarziu ajung pe vad si "batranii"...si e pacat sa ti se rapeasca bucuria unei astfel de capturi...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani