GNicolae scrie:Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ?
daca batea din spate nu le ajungea firul de pe tamburi
Tu ai citit postarea lui Cristi Mihalcea?
Tu ai citit și nu ai înțeles. A zis clar omul că a bătut vântul din spate până s-a ajuns la spod, când a început să bată din fata.
Eu am inteles perfect ce a spus Cristi (stiam ca in timpul concursului au avut vint din spate si cu schimbarea directiei), tu nu ai inteles ce am vrut sa spun eu, ca sa intelegi mai spun odata pe intelesul tau: daca batea vint "adevarat" (adica gen uraganului din filmarea ta) ne le ajungea firul de pe tambur. Am scos intentionat "adevarat" din fraza, dar ma rog n-are importanta prea mare, intelege fiecare ce vrea.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
ovideli scrie:
Eu am inteles perfect ce a spus Cristi
Și totuși pari foarte confuz. Chiar Cristi explică că fără vânt și fără teren înclinat aruncarea record era de 195-200m, o valoare absolut normală pentru un băț bun in mâna unui aruncător de elită. Probabil pe acolo ar fi aruncat și cu spodul daca nu bătea vântul din față.
Domnul DumiD,
Eu am specificat ca în condiții de vânt des întâlnit, adică o intensitate a vântului nu foarte mare însă nici decum fără vânt! Nu știu cum e pentru alții însă pentru mine sa pot arunca cu o lanseta de pescuit , fir de 0.26 (asta este valoarea reala) , 195-200 metri fără vânt, este un vis frumos....
Toate cele bune !
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu
Mihalcea Cristian scrie:Domnul DumiD,
Eu am specificat ca în condiții de vânt des întâlnit, adică o intensitate a vântului nu foarte mare însă nici decum fără vânt! Nu știu cum e pentru alții însă pentru mine sa pot arunca cu o lanseta de pescuit , fir de 0.26 (asta este valoarea reala) , 195-200 metri fără vânt, este un vis frumos....
Toate cele bune !
Cu montura?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Cu montura este un vis intangibil....repet...este doar părerea mea
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu