sau mucles, au amutit toti

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
ovideli scrie:acum sa vezi comparatii intre vigor si XS1, TX9, MTX Class sau MTX TOP![]()
![]()
![]()
.........
DumiD scrie:ovideli scrie:acum sa vezi comparatii intre vigor si XS1, TX9, MTX Class sau MTX TOP![]()
![]()
![]()
.........
Multumesc frumos Alex !!! Felicitari si tie pentru reusita !!! Antebratul tau a fost mai mare si mai bunalichivu scrie: Am reușit un loc 3 cu mult noroc și pentru ca Pascal Mitev,Nicu Dinescu ,Drobota Remus și multi alți nu îmi vin acum în minte au prins o zi mai slaba și de ce sa nu recunosc ma ajutaț și vremea.
Îmi pare rău de Nicu Dinescu pentru ca știu cat a muncit și cat s-a antrenat,vreau sa felicit pe Remus pentru concursul de la Cluj ,nu am apucat sa ai spun personal și îmi pare rău,vreau sa ii mulțumesc lui
daca batea din spate nu le ajungea firul de pe tamburiGNicolae scrie:Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ?
din spate a batut si la spod s-a schimbat directia si a inceput din fataovideli scrie:daca batea din spate nu le ajungea firul de pe tamburiGNicolae scrie:Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ?
Tu ai citit postarea lui Cristi Mihalcea?