Select Baits CASTING COMPETITION – 19 Martie 2017

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ovideli
Puncte: 0

Re: Select Baits CASTING COMPETITION – 19 Martie 2017

Mesaj de ovideli »

acum sa vezi comparatii intre vigor si XS1, TX9, MTX Class sau MTX TOP :lol: :lol: :lol: :lol: .........
sau mucles, au amutit toti :?:
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

ovideli scrie:acum sa vezi comparatii intre vigor si XS1, TX9, MTX Class sau MTX TOP :lol: :lol: :lol: :lol: .........

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

:lol: :lol: :lol:
DumiD scrie:
ovideli scrie:acum sa vezi comparatii intre vigor si XS1, TX9, MTX Class sau MTX TOP :lol: :lol: :lol: :lol: .........
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

alichivu scrie: Am reușit un loc 3 cu mult noroc și pentru ca Pascal Mitev,Nicu Dinescu ,Drobota Remus și multi alți nu îmi vin acum în minte au prins o zi mai slaba și de ce sa nu recunosc ma ajutaț și vremea.
Îmi pare rău de Nicu Dinescu pentru ca știu cat a muncit și cat s-a antrenat,vreau sa felicit pe Remus pentru concursul de la Cluj ,nu am apucat sa ai spun personal și îmi pare rău,vreau sa ii mulțumesc lui
Multumesc frumos Alex !!! Felicitari si tie pentru reusita !!! Antebratul tau a fost mai mare si mai bun :lol:
Sa ne vedem cu bine la Sibiu :mrgreen:
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

https://www.crapmania.ro/articole/compe ... seta-40923

Felicitari Cristi Mihalcea si tuturor participantilor, dar si organizatorilor acestui eveniment!

Stirea cu recordul aduce si un record de vizitatori pe site ul Crapmania astazi!

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Buna seara tuturor,

O sa incep prin a spune ca a fost un eveniment frumos prin prisma nivelului ridicat al participantilor, rezultatelor formidabile si nu in ultimul rand revederea prietenilor mei din Bulgaria.
Felicitari alese pentru Alexandru Chivu, o persoana straina mie insa totodata una care sper sa ramana la fel cum am cunoscut-o.Bravo Alex si multumesc pentru faptul ca ma consideri un asemenea caracter :wink: .
Felicitari bunilor mei prieteni Remus Drobota si Adrian Toader care cu un pic de atentie ar fi ocupat alte pozitii in clasament insa bravo lor ca nu rateaza astfel de evenimente pentru ca doar asa se poate evolua :wink: Felicitari Marian Oprea pentru inca un concurs care sper sa devina constant in aparitie si anii urmatori.

Acum sa discutam un pic despre rezultate…Lansetele Select Baits au ajuns in mana mea pentru prima oara si pot spune ca se comporta bine in aruncare insa nu am idee despre cum isi pastreaza calitatile in timp.Distantele obtinute cu ele la acest concurs trebuie totusi explicate deoarece pot crea confuzii.
Referitor la vant a fost unul din spate cu schimbari dese de intensitate insa puternic in special in proba de 3.5 lbs(Vigor).La categoria Spod cand toata lumea era pregatita de rezultate extraordinare vantul s-a oprit brusc incepand ulterior sa bata din fata(asa se explica distantele) insa cu o intensitate mica.
Un plus foarte mare de distanta insa l-a avut conformatia terenului de desfasurare ! In zona de inceput a pancardelor de distante relieful prezenta o crestere de nivel usoara in dreapta de axul central, atat in latitudine cat si in longitudine(aruncarile aici erau mai scurte).In partea stanga insa exista o panta de inclinatie mare care crea ca o vale ce se adancea repede atat pe lat cat mai ales pe lung(aici aruncarile erau mult mai mari)Asa dar daca stiai sa arunci si tare si cu directie puteai profita de distante foarte bune.In opinia mea strict aruncarea de 235,5 metri daca era un teren drept era undeva in jur de 220 metri.Daca mai aducem si vantul la o intensitate des intalnita (directia tot din spate) nu cred ca depaseam 195 -200 metri
E frumos sa vezi astfel de rezultate insa nu trebuie sa te imbeti cu apa rece niciodata :wink:
Multa bafta tuturor pe viitor si pentru cei pasionati de fenomen sa ne vedem cu bine la Sibiu ,de ce nu, pentru noi recorduri :wink:
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Simu Alexandru

felicitari
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club

GNicolae
CS SENZOR

Mesaj de GNicolae »

Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ? :)
CS SENZOR

ovideli

Mesaj de ovideli »

GNicolae scrie:Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ? :)
daca batea din spate nu le ajungea firul de pe tamburi :wink:

Tu ai citit postarea lui Cristi Mihalcea?
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Simu Alexandru

ovideli scrie:
GNicolae scrie:Vad in filmare ca bate vantul , a fost din fata sau din spate ? :)
daca batea din spate nu le ajungea firul de pe tamburi :wink:

Tu ai citit postarea lui Cristi Mihalcea?
din spate a batut si la spod s-a schimbat directia si a inceput din fata :idea:
Imagine
CarpBait Fishing Club

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”