SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
radu badica

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de radu badica »

Cand scrii scrii mult si apatic te doare ca doar aici ai valoare de scrib si fin urmaritor al intrecerilor noastre. Din pacate eu m-am calificat la un CM si mi-am permis sa nu ma duc tu doar l-ai tinut pe Domnu Bibu din cautarea performantelor eu mai fur un podium sau mai dau emotii echipelor de langa mine tu plat ramai doar pe un site.
Si mai incerci sa scrii o rima sa prinzi a noastra mica stima dar te-ma pierdut de mult pe drumul de pe balta micutzul Val sarac pescar usor si numele nu e intreg e doar de "Junior"

PS Duelul meu cu tine aici ma face vedeta!
Duelul meu cu tine pe balta te face vedeta!

:)

vijeliosul
Puncte: 0

Mesaj de vijeliosul »

ce oameni rai maica... care mai de care mai razboinici :D terminati mai nene razboaiele astea aiurea si treceti la garla... poate iese de o braila HAHAHA :twisted: :D :twisted: :wink: :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Felicitari tuturor participantilor, cu un plus pentru castigatori. Deasemenea, felicitari organizatorilor pentru modul in care au oferit informatii despre desfasurarea competitiei. Un minus pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului. Precedentele sunt intotdeauna periculoase.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:Cand scrii scrii mult si apatic te doare ca doar aici ai valoare de scrib si fin urmaritor al intrecerilor noastre. Din pacate eu m-am calificat la un CM si mi-am permis sa nu ma duc tu doar l-ai tinut pe Domnu Bibu din cautarea performantelor eu mai fur un podium sau mai dau emotii echipelor de langa mine tu plat ramai doar pe un site.
Si mai incerci sa scrii o rima sa prinzi a noastra mica stima dar te-ma pierdut de mult pe drumul de pe balta micutzul Val sarac pescar usor si numele nu e intreg e doar de "Junior"

PS Duelul meu cu tine aici ma face vedeta!
Duelul meu cu tine pe balta te face vedeta!

:)

Radule si cind vrei sa scrii ceva destept - tot la o mustatza de consacrare te afli ! Ca o aratare de pescar ce te aflii , stiind ca ai un orgoliu permanent ranit - mai stau de vorba cu tine - ca forumist - zau asa .... imi pierd vremea - nu esti in stare sa scrii ceva de Doamne ajuta ! De fapt vad ca tu esti un permenent "aproape bun" in orice segment de activitate . :mrgreen: Dar aasa ai fost mereu - PACAT ca minte in cap se gaseste la domnia ta .

Stii ca odata in "colindaturile" de iarna era una cu Badica Traian - care o freaca pe susan , "o lansa" pe bulan , o inghitzea pe ciolan , il mazilea pe Pilhan , era mai ortoman , nadea cu salam , lumina cortul cu dinam , se trata cu Deazepam , si facea ca Tarzan . I-a vezi ce scurta e istoria !

Cit priveste vedeta - pe mine zau ca nu intereseaza ! Poate tu sa iti imaginezi vreo stima de pe Forum din paftea cuiva ......

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu am mai putut adauga sus - s-a dus dracu timpul - dar iti zic aici - eu ma gindeam ca din Radu Badica sa te transformi in Zina Maselutza ! Numai zina asta promite ceva calitate MEREU si ORBESTE COPIII , si nu CONFIRMA NICIODATA promisiunile :lol: :lol: :lol: Ideea este ca din 100 copii care isi scot dintii - macar 90 au nevoie de aparate dentare , samd . Adica Zina Maselutza !!! :mrgreen: :mrgreen: Poate nu citesc copii pe aici - esti un niste frant ! care promite mereu si nu puncteaza DECISIV niciodata .

Si repet - te-ai cam intrecut cu masura si nu imi doresc sa te arunc in balta , asa amical , cum te comportai tu acum citiva ani cu unii pescari .

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

Felicitari Muresul-Alex,Romi,partenerul- :)
C&R

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Un super concurs,felicitari la organizatori,participanti si castigatori :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@rosioru, sakalu si altii care si-au dat cu parerea

Nu este datoria mea sa va dau explicatii, spectatorii sunt mereu liberi sa comenteze ce doresc.....Dar, tinand cont ca este un concurs PRIVAT, nu se pot face similitudini cu CN, pe care il consider cea mai importanta competitie oficiala de crap a Romaniei. Deci, revenind, atata timp cat concurentii au fost de acord in unanimitate ca tata Nitu sa nu fie eliminat, restul comentarilor le putem considera cancan. De asemenea,(daca nu va mai aduceti aminte ca fosti concurenti la Tancabesti ! :oops: ), la aceste concursuri NU domneste INCRANCENAREA, URA si RAUTATEA , predomina buna dispozitie, prietenia si bunul simt. :!: Asa ca , mereu vor exista derogari cand va fi un meci de fotbal important, cand sunt urgente de orice natura sau alte cazuri care nu influenteaza in mod direct desfasurarea competitiei.
1.Poate ar fi fost interesant sa comentati si faptul ca jumatate dintre echipe au dorit sa ajute la scoaterea din rapa a masinii lui Dragos, stiind ca pot rata startul mansei a patra si riscand sa incalce regulamentul.....
2.La fel de interesant ar fi fost sa comentati faptul ca la 40 de grade Tancabestiul a mers mai mult decat bine, crapii cooperand intr-un ritm bun......
3.Si nu in ultimul rand ma asteptam sa apreciati profesionismul cu care au fost postate informatiile legate de desfasurarea concursului....... :oops:

PS Felicitari tuturor concurentilor care au rezistat eroic, in special lui Zvonko care a pescuit aproape singur.... :wink:
Si nu in ultimul rand felicitari noilor arbitrii Cristi Ionita si George Iorga, care au dat dovada de foarte mult profesionalism si seriozitate, impunandu-se in fata colegilor de arbitraj mai vechi.... Multumesc baieti ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@rosioru, sakalu si altii care si-au dat cu parerea

Nu este datoria mea sa va dau explicatii, spectatorii sunt mereu liberi sa comenteze ce doresc.....Dar, tinand cont ca este un concurs PRIVAT, nu se pot face similitudini cu CN, pe care il consider cea mai importanta competitie oficiala de crap a Romaniei. Deci, revenind, atata timp cat concurentii au fost de acord in unanimitate ca tata Nitu sa nu fie eliminat, restul comentarilor le putem considera cancan. De asemenea,(daca nu va mai aduceti aminte ca fosti concurenti la Tancabesti ! :oops: ), la aceste concursuri NU domneste INCRANCENAREA, URA si RAUTATEA , predomina buna dispozitie, prietenia si bunul simt. :!: Asa ca , mereu vor exista derogari cand va fi un meci de fotbal important, cand sunt urgente de orice natura sau alte cazuri care nu influenteaza in mod direct desfasurarea competitiei.
1.Poate ar fi fost interesant sa comentati si faptul ca jumatate dintre echipe au dorit sa ajute la scoaterea din rapa a masinii lui Dragos, stiind ca pot rata startul mansei a patra si riscand sa incalce regulamentul.....
2.La fel de interesant ar fi fost sa comentati faptul ca la 40 de grade Tancabestiul a mers mai mult decat bine, crapii cooperand intr-un ritm bun......
3.Si nu in ultimul rand ma asteptam sa apreciati profesionismul cu care au fost postate informatiile legate de desfasurarea concursului....... :oops:

PS Felicitari tuturor concurentilor care au rezistat eroic, in special lui Zvonko care a pescuit aproape singur.... :wink:
Si nu in ultimul rand felicitari noilor arbitrii Cristi Ionita si George Iorga, care au dat dovada de foarte mult profesionalism si seriozitate, impunandu-se in fata colegilor de arbitraj mai vechi.... Multumesc baieti ! :wink:
vladut, stai linistit si nu te mai ambala asa ca nu ti-a cerut nimeni explicatii...lumea mai face remarci si cine vrea sa le ia in seama, n-are decat...

din pacate, "profesionalismul" transmiterii informatiilor legate de desfasurarea concursului s-a rezumat la niste tabele colorate ca o sorcova, care nu ne puteau spune cati concurenti au dorit sa ajute la scoaterea masinii din rapa...asa ca...no coment !

chestia cu specificul concursului, nu-i altceva decat un mic deget dupa care incerci in van sa te ascunzi :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sa imi m-ai arati tu concursuri cu tabele asa "frumos colorate " ! :wink: Si cu postari periodice, fara intarzieri si omiteri....
O sa vedeti si intreg concursul filmat pe F& H, cu parerile concurentilor, driluri, interviuri si cantariri.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”