SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de cornelserbu »

mai baga, mai baga !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cine tace doarme o suta de ani in pace.
Imagine

Mai bagati una cu Mateianu cu degetelele in urechi si pe renumitul baros cu mana la ochi si avem tabloul complet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratat ca atare. :lol: :lol:
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

eventual cu rudotel... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cristi ionita

bai, ati ajuns sa va uitati in gura crapului pana la "omusor"... :lol: :lol: :lol:

misto poza !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cotelici

Buna gluma. :wink: Tipic olteneasca..... :D Stii ce am facut cu banii de aici ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Floreatza scrie:Nini esti cel mai tare! :wink:

trebuie sa recunosti ca se putea mai bine :lol: a pus si el 3 poze...in loc sa faca acolo macar o suta de cadre HAHAHA :twisted: in rest sunt ok il recomand ca fotograf :wink:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

bine faci ca nu dai numele celui care se plimba cu masina pe lac,era in calduri :lol: :lol: tu nu ai fost niciodata? :lol: :lol:

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

a murit pestele,a murit,mai nasol e ca tre' sa-i facem de 9 zile!plateste tata Nitu bautura? :lol: :lol:

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Vladut Mateianu scrie:@silviu

1.Intamplarea cu Floreata la Gorgan. CORECT, ai dreptate, pestele trebuia pus inapoi in apa si cantarit dimineata, impreuna cu restul.
2.Ce arbitrii pescuiesc in dreapta cui ? Nu stiu nimic de aceasta intamplare, dezvolta te rog...
3. Tata Nitu. Inainte de tragerea la sorti, eu personal i-am intrebat public , la microfon, pe toti cei de fata , daca sunt de acord ca Nitu sa nu fie eliminat. Am formulat exact asa : "daca o singura echipa il vrea pe Nitu acasa, asa va fi. Numai sa zica acum, daca nu sa taca pe veci...." Asa ca aici esti doar carcotas. Si rau.
4. S-a circulat cu masina noaptea. S-au dat avertismente ptr asta. Probabil ca daca ii trimiteam acasa din prima daca circulau noaptea, tie nu ti-ar mai fi scapat pestele si ai fi iesit pe podium. Unde ai fi incasat ceva banuti. Eu te cred, te inteleg, dar se pare ca nu a vrut cineva...De sus ! :wink:
Deoarece am fost implicat direct am sa raspund la primele doua puncte.
Pct.1. In jurul orelor 22 am fost suna de dl. Cristi Ionita ca echipa de pe Gorgan a prins un crap mai mare de 15kg. L-am sunat pe dl. Mircea Tonescu si ne-am deplasat pe Gorgan, chemind in prealabil un martor de la echipa ce pescuia pe Vaci3(cred ca a venit dl. Radu Iscru).
La cintarire pestele a avut in jur de 12,8kg. S-a hotarit de catre cei trei arbitri(prezent era si dl. Cristi I), cu acceptul martorului sa se cintareasca toti pesti. Dupa ce s-au cintarit trei crapi si s-au eliberat, personal am intrerupt continuarea cintaririi considerind ca nu este regulamentar. Recunosc a fost o gresala de arbitraj, ajutind echipa de pe Gorgan cu 0,6kg(aproximativ atit ar fi fost scaderea in greutate a celor trei crapi pina la cintarul de la ora 10) greutatea totala din acea mansa.
Pct.2. In seara celei de a II a manse pescuiam la somn(pe cirlig aveam rima) in locul unde eram campati. Deoarece pe pontonul 5 se prinsese somn la boilies am scimbat montura cu una pt. crap cu boilies pe firul de par. Noaptea am agatat ceva mare, dar s-a dus cu tot firul de pe tambur.
Dimineata la cintarire am aflat de la dl. Iorgos, ca in timpul drilului a mai aparut un crap ce trage fir dupa el si i-a incurcat firele de la lansete. In acel moment i-am spus ca eu sunt vinovatul pentru cele intimplate . I-am cerut scuzele de rigoare
si am vrut sa plec din concurs. Considerind ca dl Iorgos mi-a acceptat scuzele, am ramas sa arbitrez pina la sfirsitul concursului.
Mentionez ca dl. Vladut M si-a dat acceptul(cu acordul d=lui Vlad Parfene) ca arbitrii sa pescuiasca la somotei folosind ca momeala numai rime, in zone in care sa nu deranjeze concurentii(chiar ne-a atentionat sa nu folosim alta momeala).
Pentru gresala care am facut-o clubul SENIOR CRAP o sa ia masurile care se cuvin.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”