Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Andrei, eu cred ca Vladut a fost destul de echilibrat in afirmatia lui: 2 la 2. Adica 2 pierzatori si 2 premianti.andrei vladeanu scrie:pentru ca suntem la capitolul multumiri, vreau sa-i multumesc si eu lui vladut pentru ca m-a introdus intr-o galerie atat de selecta de pescari la crap...Vladut Mateianu scrie:Sa nu uitam ca Cristi s-a facut respectat in scurt timp de catre toti concurentii, mai ales ptr faptul ca nu a facut concesii, si controla si avertiza la rand, indiferent ca pescarul era debutant sau se numea Nitu,Vladeanu, Floreata sau Gaoaza.....![]()
Daca avertismentul si depunctarea cu kg nu mai au niciun efect, sa-i interzici participarea la urmatoarele concursuri organizate de tine. Se va gandi data viitoare daca va mai face sau nu aceeasi incalcare de regulament la alte concursuri. De necunoasterea legii / regulamentului nu te scuza nimeni.Vladut Mateianu scrie:Silviu,
cam ce crezi ca i-as putea face unui pescar care nu participa la concurs, dar care are chef sa se plimbe cu masina pe balta ? Sa-l batem, sau ce ? Gandeste-te si poate o sa intelegi ca sunt cateva aspecte pe care nu prea avem cum sa le rezolvam.....
Au pescuit unii si cu lanseta. Chiar si cu undita, nu e in regula, chiar si la 1 km. Nu e concurs intre arbitri, e intre noi. Un peste poate fi influentat de o undita aruncata in apa. Si eu sunt de vina ca nu am ridicat problema la momentul respectiv.Vladut Mateianu scrie: Referitor la arbitrii, eu i-am vazut pescuind, dar departe de zona de concurs si doar la undita. Astept in continuare informatii despre ce s-a intamplat, daca s-a intamplat, ca sa i-au masuri.
Organizarea, in sine, implica si aceste detalii. De aia organizati concursuri, de aia luati banii, ca sa iasa bine. E pe banii pescarilor. E datoria organizatorului. Daca iese prost, nu mai vin concurentii.Vladut Mateianu scrie: Ma bucur ca ai apreciat organizarea, cupele si toate lucrurile pozitive.....
te referi la clubul senzor? ai fost, intr-adevar, insa nu cred ca ai sa mai ai ocazia. iti reamintesc ca ciordeai haine din magazinele aeroportului imbracat in echipamentul nationalei Romaniei. iar acum vorbesti de corectitudine. hm.silviu_florescu scrie: (...)
Eu vreau doar sa facem front comun cu totii, sa ne recunoastem greselile incat sa nu mai existe genul asta de nereguli.
Suntem prieteni si asa veau sa ramanem, am fost si poate o sa fim in acelasi club, dar cand e vorba de corectitudine nu voi inchide ochii, si sper ca nici tu sa n-o faci.
(...)