SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de Vladut Mateianu »

Datorita faptului ca este foarte cald , ptr ca pestele este la bataie, si ptr ca apa scade si creste non stop, pestele din lacul Tancabesti refuza sa coopereze ! :roll: Dupa primele 20 de ore s-au prins doar circa 900 de kg...... :D :D

Lasand gluma la o parte, iata ce se intampla cand este peste in balta ! :wink: Restul este...CANCAN ! :D

Si o intamplare petrecuta noaptea trecuta :

Maty, la pontonul Gorgan, ora 2 noaptea....... Verifica lansetele, schimba solubilele de la carlig, apoi.....calca pe langa ponton si...dispare in apa cu totul !Ramane doar sapca cu lanterna de cap aprinsa, care plutea in deriva....
Dar, ptr ca AJUTORUL VINE INTOTDEAUNA DE SUS, la marginea pontonului era partenerul Vio David, care ii intinde o mana salvatoare si il trage din apa ! :wink: Asa a vrut Dumnezeu !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:Datorita faptului ca este foarte cald , ptr ca pestele este la bataie, si ptr ca apa scade si creste non stop, pestele din lacul Tancabesti refuza sa coopereze ! :roll: Dupa primele 20 de ore s-au prins doar circa 900 de kg...... :D :D
Buna asta ! Poate le mai da de gandit unora care isi propun baltile pe la calificarile nationale .......sau de abia acum se gindesc ca au facut tot ce se poate ca multi dintre pescarii de crap , sa nu vina la aceste calificari intinse cit o zi de post , pe toata vara , din motive de audienta si PR , s-au trezit cu rezultate proaste la pescuit si uite buba !!!!!
Cum dracu sa platesti acelasi abonament ( SCUMP !!! - mai lasa ceva din bani Vlad Parfene ! - ca e criza peste tot ) pe Tincabesti , Darvari , Hobaia , Lates ??? Comparam mere cu pere ? No offence dar asta e realitatea . Si aici ma refer la balti nu la sistemul de organizare - de fapt anuntam acum citeva zile ca sa asteptam Tincabestiul - de aici se da ora exacta , pentru cine vrea sa aiba carpodrom INDISCUTABIL - restul ...., sa ma ierte D-zeu ! Ori echipe slabe ( dar eu zic ca nu e cazul , chiar la toti .... ) sau balti slab pregatite , de impresie , traim din amintiri .....sau acum incercam sa facem ceva .....
Din acest motiv , al deteriorarii constante a climatului de competitie , din cauza secarii baltilor "celebre" pe care am pescuit SPORTIV ani buni , dar faca sa se puna nimic in loc si mai mult s-au exploatat salbatic , punindu-ne in situatia in care linga Bucuresti sa mai avem drept reper CERT , doar Tincabesti si poate prin prisma densitatii de peste Moara Vlasiei , ce rost mai are , ca acum in plina criza , sa incerci sa faci ceva ? Eu unul m-am umplut de rahat , scriu ca prostul , peste nu mai este , jucam pe Daciada , magazine mai rare si cu marfa din ce in ce mai putina ( mai deunazi Cezar nu gasea umbrela de crap , eu nu am gasit swingere la 2 magazine , am comandat Delkimi si mi-au venit 2 defecti !! , m-am dus sa-mi iau o geanta de crap , aia Fox s-a stricat la fermoare si nu ama gasit nici un fel de geanta , pe nicaieri , etc , la ce bun sa iti mai bati capul , cind e criza si toate merg prost ? ) .
A fost frumos .....

Teddy

Mesaj de Teddy »

Andrei I scrie:
Teddy scrie:O intrebare, la Vali Bonto si Viorel David sunt mai putine kilograme decat seara. Cumva este o greseala ?
.
Nu este o greseala. Prima coloana reprezinta cantarul de aseara. A doua coloana cantarul de azi dimineata (deci numai ce s-a prins de aseara pana acum, nu totalul). Totalul il gasesti in ultima coloana (dreapta) tabelului.
Multumesc Andrei, nu vazusem coloana cu totalul.... :oops:
Dragos Dimache - Pescar sportiv

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Vladut

Maty a primit avertisment? :lol: :lol: :lol:

Saky

Mesaj de Saky »

barbumarius scrie:@Vladut

Maty a primit avertisment? :lol: :lol: :lol:
Pai aia cu cazutul in apa a fost avertizmentul(De Sus)! :roll:
Dupa ce a pacatuit si a bagat porumb la carlig a venit si avertismentul. :lol: :lol: :lol:

Fire Intinse Tuturor !!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Teddy scrie:O intrebare, la Vali Bonto si Viorel David sunt mai putine kilograme decat seara. Cumva este o greseala ?
Intr-adevar, se prinde mult peste, foarte interesant este si acest gen de concurs.
Cred ca va fi la fel si peste o saptamana, aici pestele este foarte infometat vad si nu-i pasa de caldura de afara.
Nu Tedy, pestele nu este infometat ! Se furajaza saptamanal, plus ca sunt mereu pescari pe balta, iar in weekend este balta plina.....
Ideea este ca este foarte mult peste, de aceea se prinde asa.....

PS Vezi cat s-a prins in total in cele 3 manse ale CN si fa te rog o comparatie cu ce se va prinde in acest concurs (cu 24 de echipe !). Dar ce echipe..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Imagine

Captura: Cezar Radu-19.43 kg
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

cateva cuvinte de la standul Planet .(azi noapte). in primul rand ar trebui sa se numeasca padurea Doripesco acest stand. Am reusit performanta ca in intervalul de ore 22-05 cat am fost eu de "serviciu" sa prind in jur de 30 de pesti din care doar 2 punctabili. toti pestii erau intre 2,7-2,8 kg. pe langa acesti pesti scosi de pe mal am mai avut vre-o 7-8 pesti care fiind mai rasariti au ramas in padurea de fire care era in fata standului cu tot cu monturi. pestii mici puteam sa-i scot ca-i trageam direct la suprafata ca pe platici.

in concluzie am executat MUNCA IN ZADAR dar eu am fost de vina ca nu m-am orientat corect la ce fel de bile trebuia sa nadesc si am adunat tot ciortanul.AM folosit bile "taticule -taticule :wink: " solubile si tari.

ps. partea cu ciortaniada mi-o asum dar padurea de fire trebuie defrisata urgent la calificari.

Fir intins !
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

DUPA MANSA A DOUA :
Imagine

Captura:Cezar Radu-19.43
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

victorash

Mesaj de victorash »

interesant de urmarit evolutia pe standuri in general constanta ...cu doua exceptii..martoiu-joga ( vernescu)
si zvonko-gaoaza( vaci 3) ...probabil pana la final vor mai fi diferente..
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”