Vladut Mateianu scrie:Datorita faptului ca este foarte cald , ptr ca pestele este la bataie, si ptr ca apa scade si creste non stop, pestele din lacul Tancabesti refuza sa coopereze !

Dupa primele 20 de ore s-au prins doar circa 900 de kg......
Buna asta ! Poate le mai da de gandit unora care isi propun baltile pe la calificarile nationale .......sau de abia acum se gindesc ca au facut tot ce se poate ca multi dintre pescarii de crap , sa nu vina la aceste calificari intinse cit o zi de post , pe toata vara , din motive de audienta si PR , s-au trezit cu rezultate proaste la pescuit si uite buba !!!!!
Cum dracu sa platesti acelasi abonament ( SCUMP !!! - mai lasa ceva din bani Vlad Parfene ! - ca e criza peste tot ) pe Tincabesti , Darvari , Hobaia , Lates ??? Comparam mere cu pere ? No offence dar asta e realitatea . Si aici ma refer la balti nu la sistemul de organizare - de fapt anuntam acum citeva zile ca sa asteptam Tincabestiul - de aici se da ora exacta , pentru cine vrea sa aiba carpodrom INDISCUTABIL - restul ...., sa ma ierte D-zeu ! Ori echipe slabe ( dar eu zic ca nu e cazul , chiar la toti .... ) sau balti slab pregatite , de impresie , traim din amintiri .....sau acum incercam sa facem ceva .....
Din acest motiv , al deteriorarii constante a climatului de competitie , din cauza secarii baltilor "celebre" pe care am pescuit SPORTIV ani buni , dar faca sa se puna nimic in loc si mai mult s-au exploatat salbatic , punindu-ne in situatia in care linga Bucuresti sa mai avem drept reper CERT , doar Tincabesti si poate prin prisma densitatii de peste Moara Vlasiei , ce rost mai are , ca acum in plina criza , sa incerci sa faci ceva ? Eu unul m-am umplut de rahat , scriu ca prostul , peste nu mai este , jucam pe Daciada , magazine mai rare si cu marfa din ce in ce mai putina ( mai deunazi Cezar nu gasea umbrela de crap , eu nu am gasit swingere la 2 magazine , am comandat Delkimi si mi-au venit 2 defecti !! , m-am dus sa-mi iau o geanta de crap , aia Fox s-a stricat la fermoare si nu ama gasit nici un fel de geanta , pe nicaieri , etc , la ce bun sa iti mai bati capul , cind e criza si toate merg prost ? ) .
A fost frumos .....