Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
...sau citirea acestora la prima vedere...cred ca asta face diferentaulvan scrie:Cred ca ai tu o problema la calculator.
Victoras,
Ce poate sa insemne cunoastrea baltii si a locurilor "fierbinti"...
Tu de unde ai mai iesit mai "broasca fermecata".Teddy scrie:48 de ore - 2 tone de peste !!! Stie cineva cat s-a prins in total la cele 3 manse ale CN?
LOL...s'un ciolan afumat daca vrei...panaitemilian scrie:verisoare, priveste semnatura mea ! dai si tu o ciorbitza, ca uite ce respectos sunt !
Va rog frumos nu va mai adresati "apelative mieroase" pe acest topic, aveti rubrica liber la discutii pentru asta.constantin emilian scrie:Tu de unde ai mai iesit mai "broasca fermecata".Teddy scrie:48 de ore - 2 tone de peste !!! Stie cineva cat s-a prins in total la cele 3 manse ale CN?
Cat de greu este sa faci diferenta intre faptul ca pescuiesti intr-un concurs privat (unde directiile de pescuit au alte grade de "libertadores") si faptul ca pescuiesti la CN unde esti privat de acest grad de libertate?!?
Intr-adevar, Tancabestiul confirma-imi doresc cu ardoare sa confirme si la etapa - si este o balta superba dar culoarul de 8m si orientarea standului vor crea o diferenta de cantitate la CN.
Stie cineva cat s-a prins in mansele de calificare "en france"? Sau ce TeddyBear, ai devenit si tu un "obicinuit" al cantitatilor exorbitante prinse in 12 ore cand unii au si uitat pentru ce dreacu e lanseta aia care are o pluta mare si rosie atarnata de varf?