SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Daniel Verdete
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de Daniel Verdete »

Nu stiu de de, dar nu reusesc sa vad nici o imagine cu cantaririle. Oare sa fie defectul numai la PC-ul meu? Mai patesc asa ceva si altii? Help me, please!
Daniel Verdete

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cred ca ai tu o problema la calculator.
Victoras,
Ce poate sa insemne cunoastrea baltii si a locurilor "fierbinti"...
C. S. PELICANUL

victorash

Mesaj de victorash »

ulvan scrie:Cred ca ai tu o problema la calculator.
Victoras,
Ce poate sa insemne cunoastrea baltii si a locurilor "fierbinti"...
...sau citirea acestora la prima vedere...cred ca asta face diferenta :wink:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Imagine

Captura:Cezar Radu-19.43 kg
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Teddy

Mesaj de Teddy »

48 de ore - 2 tone de peste !!! Stie cineva cat s-a prins in total la cele 3 manse ale CN? Stiu de 957 kg Lates. Dar nu cred ca toate cele 3 etape adunate vor face cat acest conurs, sau de etapa a IV-a de pe T1 .

Sistemul de rotatie al standurilor este intradevar o reteta noua , dar care pune in evidenta adevarata valoare a pescarilor. Poate de la aceasta idee sa se plece la urmatoarele calificari ? Este o parere, poate 2-3 etape de acest gen vor egaliza mult mai mult sansele (de standuri nu se mai pune problema) si nu se va mai pune atata importanta pe "bulan". Asta daca balta unde se va tine CM in acel an prezinta aceleasi caracteristici. Scuze daca sunt putin off-topic, dar este poate cel mai interesant concurs de la noi de pana acum, si merita discutat pe aceasta tema. (constructiv bineinteles).
Fire intinse tuturor participantilor, dar mai ales baietilor din CarpZone :D
Dragos Dimache - Pescar sportiv

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Teddy scrie:48 de ore - 2 tone de peste !!! Stie cineva cat s-a prins in total la cele 3 manse ale CN?
Tu de unde ai mai iesit mai "broasca fermecata".
Cat de greu este sa faci diferenta intre faptul ca pescuiesti intr-un concurs privat (unde directiile de pescuit au alte grade de "libertadores") si faptul ca pescuiesti la CN unde esti privat de acest grad de libertate?!?

Intr-adevar, Tancabestiul confirma-imi doresc cu ardoare sa confirme si la etapa - si este o balta superba dar culoarul de 8m si orientarea standului vor crea o diferenta de cantitate la CN.

Stie cineva cat s-a prins in mansele de calificare "en france"? Sau ce TeddyBear, ai devenit si tu un "obicinuit" al cantitatilor exorbitante prinse in 12 ore cand unii au si uitat pentru ce dreacu e lanseta aia care are o pluta mare si rosie atarnata de varf?
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

verisoare, priveste semnatura mea ! dai si tu o ciorbitza, ca uite ce respectos sunt ! :D
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

panaitemilian scrie:verisoare, priveste semnatura mea ! dai si tu o ciorbitza, ca uite ce respectos sunt ! :D
LOL...s'un ciolan afumat daca vrei...
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

constantin emilian scrie:
Teddy scrie:48 de ore - 2 tone de peste !!! Stie cineva cat s-a prins in total la cele 3 manse ale CN?
Tu de unde ai mai iesit mai "broasca fermecata".
Cat de greu este sa faci diferenta intre faptul ca pescuiesti intr-un concurs privat (unde directiile de pescuit au alte grade de "libertadores") si faptul ca pescuiesti la CN unde esti privat de acest grad de libertate?!?

Intr-adevar, Tancabestiul confirma-imi doresc cu ardoare sa confirme si la etapa - si este o balta superba dar culoarul de 8m si orientarea standului vor crea o diferenta de cantitate la CN.

Stie cineva cat s-a prins in mansele de calificare "en france"? Sau ce TeddyBear, ai devenit si tu un "obicinuit" al cantitatilor exorbitante prinse in 12 ore cand unii au si uitat pentru ce dreacu e lanseta aia care are o pluta mare si rosie atarnata de varf?
Va rog frumos nu va mai adresati "apelative mieroase" pe acest topic, aveti rubrica liber la discutii pentru asta.
@ Costica E adevarat ca nu e culoar de 8 metri dar se puncteaza de la 3kg nu de la 1,5 si nu prea se nadeste pentru ca se schimba locurile la fiecare 20 de ore si nici tenul nu punteaza. Si nu pun la socoteala x-spe driluri finalizate cu rupturi numai in cele cateva ore cat am stat eu pe balta. De fapt am plecat chiar nervos pentru ca nu am vazut deact un singur crap scos din vreo 6-7 driluri :oops:
Deci ca opinie personala eu zic ca veti avea in sfarstit de lucru in mansa 4 chiar daca se va pescui pe un culoar de 8 metri. (Cu conditia sa nu se duca dracu iar presiunea atmosferica...din prognozele astora va scadea brusc vineri la pranz pana sambata, deci teoretic ultima mansa de la Senior Trophy ar trebui sa fie cu cel mai putin peste...sper totusi sa nu fie asa)

Le urez multa umbra participantilor pentru azi si maine ... ca e jale.
Milionar excentric

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Imagine

Captura: Cezar Radu-19.43 kg
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”