Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Hai sa asteptam impresiile concurentilor ... sau macar ale celor ce au fost pe balta.cornelserbu scrie:deja pare o braila intre prieteni...la ce-a mai fost nevoie de arbitrii si de regulament, cand Cel de sus le putea rezolva pe toate ?
pacat de imitatia asta "originala" dupa haromfa, dar macar acolo nu aveai decat 2 kg. de nada...si cred ca era gandita cu cap...
andrei, cred ca n-ai citit si a doua postare, unde "organizatorul" trbuie sa se citeasca vladut mateianuAndrei I scrie:Hai sa asteptam impresiile concurentilor ... sau macar ale celor ce au fost pe balta.cornelserbu scrie:deja pare o braila intre prieteni...la ce-a mai fost nevoie de arbitrii si de regulament, cand Cel de sus le putea rezolva pe toate ?
pacat de imitatia asta "originala" dupa haromfa, dar macar acolo nu aveai decat 2 kg. de nada...si cred ca era gandita cu cap...
Sincer va inteleg indignarea vis-a-vis de pestele "trecut in lumea nefiintei", aveti o experienta personala nefericita, insa nu confundati regulile si rigorile unui campionat national pentru stabilirea lotului reprezentativ cu un concurs privat unde s-au depus eforturi deosebite pentru ca toti concurentii sa se simta in primul rand bine, sa li se ofere sanse egale de pescuit si atmosfera sa fie una cu adevarat prieteneasca in egala masura cu cea competitionala.
In alta ordine de idei, va asteptam pe balta in vizita ... dar cu bicileta...
Aici are dreptate Rosioru !!!!!cornel rosioru scrie:Vladut, nu te supara dar asta se numeste ipocrizie.Vladut Mateianu scrie:@forzu
Nu s-a creat niciun precedent, probabil ca a fost un semn de sus , venit sa ne arate ca nu este bine ca o echipa sa fie direct eliminata ptr un peste mort.
La urmatoarele concursuri Senior Crap, nu va mai fi eliminare directa ptr peste mort, ci depunctare cu 30 de kg, Apoi, daca se repeta, eliminare !
Ieri il puneam la zid pe Oana pt. incalcarea regulamentului, azi e un semn de sus?
Regulamentul a fost publicat si acceptat de concurenti, asta inseamna ca se pescuieste dupa acel regulament.
Prin neaplicarea lui ai creat un avantaj lui Nitu. (putea fi orcare altcineva)
Nu este un atac personal, este un semnal de alarma. Trebuie sa intelegem toti, pescari, organizatori si arbitri ca regulamentul e mai presus de orice.
Cu o brigada de arbitri ca cea a APS-ului nu s-ar fi intimplat acest lucru.