Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce tare , vine sacalu la Haromfa , de acum devine concursul palpitant :lol:

sacale , daca vii, merge pe o mie (deschiderea :wink: )care iese-n fata la sfarsitul CONCURSULUI DE PLANTAT ? 8)

p.s. te-ai interesat la tovarasii tai straini (Rob , Kurt , Jurgen,etc)cum este cu calificarile pe la ei?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Y

Da Merge !!!!!!!Daca se elibereaza un loc te anunt sa nu cumva iti uiti cascavalul acasa :wink:

In Ungaria se pare ca va fii cu calificari.Astept vesti de la Schlotti sa vada cum e la austrieci.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

sacalu
nu aidestule probleme ? concurs iti trebuie tie ? citesc ca stai bine cu banii , asti chiar foarte bogat dupa cum te lauzi aici. PLATESTE-TI ATUNCI DATORIILE !!!!!!! ca altfel te fac de ras si o sa afle lumea cu ce te ocupai(si poate te mai ocvupi). iti place circu, de circ o sa ai parte EXCROCULE. prietenul dorinel te asteapta cu banii mei, altfel in 2008 pe beltile din tara no sa avem loc amandoi. intreaba-l pe cosmin(rus) unde ma gasesti . :evil:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@stelule tu nu esti stelu!!!!

Nu ma mai s..... ca m exciti !!!sa vezi ce bani o sa primesti cand aflu cine esti!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cand ai vrut sa iei mulinete de la Vladeanu a mai fost o persoana apropiata tie ,care a atras atentia ca esti tzepar... :roll: :roll: :roll:

m-a amuzat aia cu "sa nu-ti uiti banii acasa" :lol: :lol:

stimate domn Vida Ioan , hai sa-ti spun eu de fapt crudul adevar pt. dumneata..nici daca se elibereaza 5 locuri la Haromfa nu vei pescui acolo in concurs , cum nu vei reusi sa pescuiesti nici la Sarulesti oricat ai incerca sa agiti spiritele.

tu nu realizezi ca esti un fel de Vadim Tudor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Yamaha

MA CONFUNZI !!!!!!

Nu am vrut sa cumpar in viata mea mulinete de la Vladeanu si nici nu am cumparat nimic de la Vladeanu sau de la Senzor vreodata!!!
O singura data m-am interesat telefonic de preturi la VXR 1 si atat !!!
Nu am nevoie sa imi cumpar nimic pe datorie de la Vladeanu !!!!
Imi cumpar tot din Ungaria cu 30-40 % mai ieftin decat la voi !!!!!!!
Intereseaza-te inainte sa vorbesti aiurea!!!100% ma confunzi.

Stimate domn Yamaha,ma numesc Vida Ioan Attila!!!!!!!Numele meu ar trebui sa iti spuna ca nu de voi depinde daca o sa particip sau nu la Haromfa!!!!!Pescuiesc de 8 ani prin Ungaria si mi-am facut si cativa prieteni intre pescari, asa ca fii sigur ca daca se elibereaza un loc voi fi acolo !!!!! :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:D :D :D I-ai zis Vadim Tudor unui bozgoroi ! :D :D Atilla ......... :!: :evil: :idea: mars in cotetz la locu tau cu cine va lasa sa umblati liberi prin Romania ! :oops: :arrow: :evil:

Ciorile si bozgori = infractori si parsivi. :oops: :evil: :roll: :idea: Gura mica ! :evil:

mirceaef
Puncte: 0

Mesaj de mirceaef »

nini, tu pari un baiat de treaba si inteligent, nicidecum sovin. generalizarea ta e o rautate gratuita care nu face bine nimanui, cu atat mai putin forumului. in particular iti spun sincer ca daca n-ai prieteni unguri, fa-ti, n-o sa regreti.

pe de alta parte cred ca iti dai si tu seama ca senzorii nu mor nici de la inepaturi de tantzari, nici de la muscaturi de popou. una in plus sau in minus chiar nu-i mai afecteaza.

mai bine lasa prostiile si spune cand sunt gata legitimatiile alea :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu e Nini al nostru Mirciule ! :D

@nini tudose

Dragule, aici este libertate, dar nici chiar asa. Ai un galben ! :oops:
Asa ca te rog, fara discriminari de etnie...si chiar te rog sa-ti schimbi si semnatura ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Calitatea omului nu o da etnia!
Cunosc maghiari de pus la rana, dar si romani de tot K*****L!

Si invers :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”