Sibiu Casting Cup - 2017

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
viorel doloc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sibiu Casting Cup - 2017

Mesaj de viorel doloc »

Multumesc frumos Cristi Mihalcea si Marian Constantin, pentru cuvintele frumoase!!!
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Sepy31...iata detalliile privind ....."Precizia Lansarii"

Categoria “Precizia Lansarii

Desfasurare si premiere:

- la toti concurentii am masurat distanta aruncarii, plus inca o distanta, in centimetri, a locului unde a cazut/este pozitionat plumbul, lateral fata de linia mediana a terenului(o sfoara)…ex. plumb aflat la 34 cm lateral de linia mediana + 65 cm de la a doua aruncare si + 89cm de la a treia aruncare … cea mai mica medie obtine locul I, urmatoarea locul II, apoi locul III si mentiune;
ATENTIE: La aceasta categorie, au putut castiga locul I, II sau III si mentiune, doar cei care au avut toate cele trei aruncari valide si nu au obtinut niciun premiu la concursul de casting - “Sibiu Casting Cup” sau "Select Baits"...practic, PRECIZIA, este o inventia a mea pentru a atrage si concurentii care nu sunt aruncatori foarte buni si de a mai oferi inca 4 premii + 4 cupe + 4 medalii!!!
Terenul a fost marcat de la 120m pana la 200m inclusiv.
Multumesc.
Carp Passion

Ady Toader

Mesaj de Ady Toader »

Salutari tuturor!

Vreau sa transmit sincere felicitari lui Viorel Doloc pentru organizarea acestui eveniment , o persoana deosebita care a reusit sa atraga numai putin de 25 de sponsori ( mare lucru , respect ). Stiu ca nu ti-a fost usor cu logistica ,deoarece te-au lasat la greu „prietenii” , insa din punctul meu de vedere ai trecut cu bine peste ,a fost totul perfect! Te respect!

Felicit toti cei care au participat la acest concurs ,stim cu totii ca vremea a fost mai putin prietenoasa cu noi , ploaie toata ziua ,iar in unele momente a si nins .

Felicitari tuturor celor care au iesit pe podium!Felicitari Claudiu Roata !
Felicitari Maxx !!
Felicitari Marian Constantin – cel mai ambitios concurent!

Felicit prietenii mei de la Cluj pentru emapatia si sportivitatea de care au dat dovada!Abia astept sa ne revedem!Felicitari Liviu pentru reusita !!! Felicitari Cristi si Olah !

Felicitari Cristi Mihalcea!! Ce sa zic!?Cel putin mie mi-ai demonstrat ca poti fi numarul 1 cu o lanseta de doar 3,5lb ,in conditiile in care majoritatea au folosit un MTX Class care are peste 4lb. Este clar ca daca participai cu Class , media era cu 5-7 m mai mare.
Felicitari Remus pentru rezultat! Ai muncit multi ani si meriti sa fii acolo sus in top 3!
Alex Chivu,iti doresc insanatosire grabnica! Sunt convins ca daca nu te accidentai clasamentul era cu totul altul.

Ma bucur ca l-am cunoscut pe Lucian Fenciuc de la LTC Production si profit de aceasta ocazia sa-i multumesc pentru faptul ca sponsorizeaza asociatia Valuri de Crap la CN 2016!!

Acum ca s-a incheiat si ultimul concurs de casting , va doresc sanatate tuturor si sa ne vedem sanatosi pe balta!!!

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

viorel doloc scrie:Sepy31...iata detalliile privind ....."Precizia Lansarii"

Categoria “Precizia Lansarii

Desfasurare si premiere:

- la toti concurentii am masurat distanta aruncarii, plus inca o distanta, in centimetri, a locului unde a cazut/este pozitionat plumbul, lateral fata de linia mediana a terenului(o sfoara)…ex. plumb aflat la 34 cm lateral de linia mediana + 65 cm de la a doua aruncare si + 89cm de la a treia aruncare … cea mai mica medie obtine locul I, urmatoarea locul II, apoi locul III si mentiune;
ATENTIE: La aceasta categorie, au putut castiga locul I, II sau III si mentiune, doar cei care au avut toate cele trei aruncari valide si nu au obtinut niciun premiu la concursul de casting - “Sibiu Casting Cup” sau "Select Baits"...practic, PRECIZIA, este o inventia a mea pentru a atrage si concurentii care nu sunt aruncatori foarte buni si de a mai oferi inca 4 premii + 4 cupe + 4 medalii!!!
Terenul a fost marcat de la 120m pana la 200m inclusiv.
Multumesc.
multumesc frumos pt raspuns felicitari pt tot ce faceti
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Multumesc frumos Ady Toader, pentru cuvintele frumoase si pentru tot sprijinul oferit...toate acestea, cumulate, ma fac sa merg mai departe! Respect!!!
Multumesc SEPY31.
Carp Passion

rotita

Mesaj de rotita »

Felicitari Vio pt organizare si implicarea in acest eveniment! E bine ca in sibiu se mai intampla ceva legat de latura crapista...pacat ca nu sant prea multi doritori...
ACS Dudi Baits

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Acest premiu ii revine anul acesta lui Dan Mitranescu, pentru cel mai important sponsor al editiei.
Multumesc frumos pentru suportul acordat ! Respect !
Fişiere ataşate
IMG-20170328-WA0000.jpg
IMG-20170328-WA0000.jpg (30.85 KiB) Vizualizat de 1225 ori
Carp Passion

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mihalcea Cristian scrie:Cand ajungi sa incarci o "lanseta" ca aruncator foarte bun cu greutati de (130 grame Max, 133 Remus, 133 Adrian, 141 Liviu, 141 Claudiu) nu cred ca mai incape discutie ca este un SPOD nu o lanseta.Eu pentru a face din Spoduri celebre, "snururi" ,folosesc 133 grame pentru Free Spirit LRS Luncher si 141 pentru MTX 14 Spod.Cred ca acum este evident ce este un Class :wink: In acelasi timp pentru TX5 alaturi de care am avut si cea mai buna aruncare folosesc un 110 grame ceea ce arata ca este o lanseta destinata pescuitului si nu doar pentru MINE ci pentru TOATA lumea.O alta chestiune este accea ca din 1000 de pescari nu cred ca sunt 5 (exceptandune pe noi, cei cu castingul) care pot face fata cu succes unui Class pe cand cu un TX5 proportiile sunt exact invers.
Pana astazi nu a existat un spod care sa nu fie lanseta. :) Este reusita noastra, eu cu produsul , tu cu denumirea. :)
Da, ... singura metoda prin care se poate denigra un produs cum este Class-ul este sa se plaseze intr-o categorie aparent inaccesibila pescarilor.
HI-s 200 are fix aceiasi parametrii cum are Class-ul , dar nu s-a gasit nimeni pana acum sa il numeasca spod.
De la nea Maty ca varsta si gabarit pana la Bogdan Dragan ca rezultate ale momentului, multi pescarii versati, indiferent de masa musculara , prefera Class-ul. Chiar si in lotul tau Cristi, la Energy cea mai preferata lanseta este Class-ul.

Impotenta de a construi lansete tari la 400g duce la astfel de discutii. Este alegerea ta sa fii platit ca sa isti astfel de discutii, dar trebuie sa ma intelegi ca si eu trebuie sa raspund la ele.

Chiar si tu Cristi , singurele lansete pe care le-ai platit ca sa pescuiesti cu ele au fost MTX14 si apoi MTX CLASS. Restul, cu care ai pescuit de doua ori in ultimul an,au fost cadouri ca sa le promovezi.

Bun, hai sa presupunem ca mtx Class este peste tot ce poate sa faca alt producator prin faptul ca este "spod" asa cum incerci sa il numesti ( un spod de 430g imposibil de facut pentru majoritatea producatorilor ... ) , dar te intreb eu asa ca simplu cetatean, de ce nu MTX14 daca tot vrei sa vorbesti frumos despre o lanseta mai moale, accesibila tuturor atat ca putere, dar mai ales ca pret.
Daca tot ai deschis cutia comparatiilor, de ce sa compari cu Class-ul si sa nu compari cu MTX14-le, TX5-ul ?

Care este parerea ta ? Care este mai placuta in pescuit si care sunt diferentele in aruncare intre cele doua modele, in mana pescarilor pe care tu ii consideri ca ne fiind compatibili cu Class-ul ?

Ai mai jos si doua tabele cu aruncatori nu asa de buni, dar care cand au pus prima data mana pe Class in comparatie cu lanseta pe care o foloseau de ani buni, au obtinut rezultatele aratate, in aceleasi conditii. Multi dintre ei au ales sa pescuiasca cu Class-ul dupa acel moment. Oare de ce ?
Fişiere ataşate
FINALA USOARA.JPG
FINALA USOARA.JPG (127.92 KiB) Vizualizat de 1209 ori

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

viorel doloc scrie:Acest premiu ii revine anul acesta lui Dan Mitranescu, pentru cel mai important sponsor al editiei.
Multumesc frumos pentru suportul acordat ! Respect !
Multumesc mult Viorel.
Voi fi mereu aproape de astfel de evenimente si vreau sa aduc toata aprecierea sponsorilor care promoveaza intrecerea in sine, de la concursurile de pescuit si pana la cele de casting, in comparatie cu cei care cumpara vorbe frumoase.

Ma bucur cand vad ca cei cu putere financiara din fenomen, magazinele si importatorii, intorc din profit catre cei care intr-o masura sau alta le sunt clienti. Este cea mai omeneasca reclama si cea mai de apreciat in opinia mea.

Iar tu Viorel esti cel mai bun organizator de astfel de evenimente din lume ! :D Sa o tii tot asa !

P.S. fac tot posibilul sa-ti mai iau un troeu si la anul. :D Am doua deja.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Mihalcea Cristian scrie: Domnule DumiD imi pare rau insa ar trebuii sa mai cititi o data rezumatul meu de la acel concurs poate astfel o sa intelegeti mai bine ce am scris :wink: Sa recititi atent partea cu vantul si apoi sa ne spuneti unde ati vazut ca acest rezultat s-a intamplat in conditii normale de vant :) si mai ales de relief !
Hotarati-va domnule Mihalcea, a fost sau nu a fost vant,ca va schimbati de la o zi la alta...dupa cum bate vantul...
DumiD scrie:Chiar Cristi explică că fără vânt și fără teren înclinat aruncarea record era de 195-200m, o valoare absolut normală pentru un băț bun in mâna unui aruncător de elită. Probabil pe acolo ar fi aruncat și cu spodul daca nu bătea vântul din față.
Mihalcea Cristian scrie:Domnul DumiD,
Eu am specificat ca în condiții de vânt des întâlnit, adică o intensitate a vântului nu foarte mare însă nici decum fără vânt! Nu știu cum e pentru alții însă pentru mine sa pot arunca cu o lanseta de pescuit , fir de 0.26 (asta este valoarea reala) , 195-200 metri fără vânt, este un vis frumos....
Toate cele bune !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”