Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
multumesc frumos pt raspuns felicitari pt tot ce facetiviorel doloc scrie:Sepy31...iata detalliile privind ....."Precizia Lansarii"
Categoria “Precizia Lansarii
Desfasurare si premiere:
- la toti concurentii am masurat distanta aruncarii, plus inca o distanta, in centimetri, a locului unde a cazut/este pozitionat plumbul, lateral fata de linia mediana a terenului(o sfoara)…ex. plumb aflat la 34 cm lateral de linia mediana + 65 cm de la a doua aruncare si + 89cm de la a treia aruncare … cea mai mica medie obtine locul I, urmatoarea locul II, apoi locul III si mentiune;
ATENTIE: La aceasta categorie, au putut castiga locul I, II sau III si mentiune, doar cei care au avut toate cele trei aruncari valide si nu au obtinut niciun premiu la concursul de casting - “Sibiu Casting Cup” sau "Select Baits"...practic, PRECIZIA, este o inventia a mea pentru a atrage si concurentii care nu sunt aruncatori foarte buni si de a mai oferi inca 4 premii + 4 cupe + 4 medalii!!!
Terenul a fost marcat de la 120m pana la 200m inclusiv.
Multumesc.
Pana astazi nu a existat un spod care sa nu fie lanseta.Mihalcea Cristian scrie:Cand ajungi sa incarci o "lanseta" ca aruncator foarte bun cu greutati de (130 grame Max, 133 Remus, 133 Adrian, 141 Liviu, 141 Claudiu) nu cred ca mai incape discutie ca este un SPOD nu o lanseta.Eu pentru a face din Spoduri celebre, "snururi" ,folosesc 133 grame pentru Free Spirit LRS Luncher si 141 pentru MTX 14 Spod.Cred ca acum este evident ce este un ClassIn acelasi timp pentru TX5 alaturi de care am avut si cea mai buna aruncare folosesc un 110 grame ceea ce arata ca este o lanseta destinata pescuitului si nu doar pentru MINE ci pentru TOATA lumea.O alta chestiune este accea ca din 1000 de pescari nu cred ca sunt 5 (exceptandune pe noi, cei cu castingul) care pot face fata cu succes unui Class pe cand cu un TX5 proportiile sunt exact invers.
Multumesc mult Viorel.viorel doloc scrie:Acest premiu ii revine anul acesta lui Dan Mitranescu, pentru cel mai important sponsor al editiei.
Multumesc frumos pentru suportul acordat ! Respect !
Hotarati-va domnule Mihalcea, a fost sau nu a fost vant,ca va schimbati de la o zi la alta...dupa cum bate vantul...Mihalcea Cristian scrie: Domnule DumiD imi pare rau insa ar trebuii sa mai cititi o data rezumatul meu de la acel concurs poate astfel o sa intelegeti mai bine ce am scrisSa recititi atent partea cu vantul si apoi sa ne spuneti unde ati vazut ca acest rezultat s-a intamplat in conditii normale de vant
si mai ales de relief !
DumiD scrie:Chiar Cristi explică că fără vânt și fără teren înclinat aruncarea record era de 195-200m, o valoare absolut normală pentru un băț bun in mâna unui aruncător de elită. Probabil pe acolo ar fi aruncat și cu spodul daca nu bătea vântul din față.
Mihalcea Cristian scrie:Domnul DumiD,
Eu am specificat ca în condiții de vânt des întâlnit, adică o intensitate a vântului nu foarte mare însă nici decum fără vânt! Nu știu cum e pentru alții însă pentru mine sa pot arunca cu o lanseta de pescuit , fir de 0.26 (asta este valoarea reala) , 195-200 metri fără vânt, este un vis frumos....
Toate cele bune !