O balta superba pe care voi reveni cu placere cand vremea va fi caniculara

Andrei
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
DA! am vazut ca e o comunitate de oameni sufletisti,saritori,darnici!CLAUDIU COZMA scrie:Intr-un final concursul si-a atins scopul , pe de-o parte sper ca lui Bogdan sa-i fie de ajutor suma de bani stransa si sa insanatoseasca cat mai repede , pe de alta parte sper ca ; conceptia lui Iulian despre pescari in general , si despre pescarii de competitie in special sa se fi schimbat , asta vis-avi de prima lui postare .
Despre balta , pot spune ca este intradevar foarte frumoasa , si sper ca numai perioada nefavorabila pescuitului acolo a facut ca rezultatele sa fie cele care au fost , oricum daca patronul balti reuseste sa protejeze populatia de ciortani impresionanta care exista la Stolnici in 2/3 ani balta o sa fie plina de peste .
Astept cu interes vesti de la aceasta balta .
Eu cred ca toti cei care au participat la acest concurs au facut-o din suflet pentru bogdan.barbumarius scrie:Am uitat sa spun aici pt cei care nu au fost duminica pe balta ca echipele castigatoare de premii in bani, Senzor Junior(20000000) si Pescar Hoinar "88"(10000000) au donat acesti bani pt Bogdan.Frumos gest.Bravo lor.