STOLNICI- CONCURS CARITABIL !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Un concurs prietenesc, frumos (chiar daca cu peste putin) felicitari tuturor pentru participarea la un gest omenesc!

O balta superba pe care voi reveni cu placere cand vremea va fi caniculara :wink: !

Andrei
Ultima oară modificat Dum Apr 20, 2008 21:48 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Nini

Mesaj de Nini »

Una peste alta un concurs frumos...
Dar,.. tin sa arag atentia tuturor organizatorilor...si aici i-l rog pe Marius sa ma scuze nu are nici o vina...este inadmisibil sa te trezesti la ora 6 dimineata cu particularii langa tine si sa te mai ia si la rost (citez: "ia ma frate tu tot pestele ") :roll: .....
O balta plina de ciortan frumos, cred ca un concurs de stationar era binevenit.
Dupa ce ne-au vizitat particularii am vrut sa plecam , insa respectul nu ne-a lasat si...ce era de facut ..ceva sa treaca timpul. Am incropit o undita din stuf, pluta din ce am gasit, plumb din ceva cartuse pe care le aveam la noi si ??? in mai putin de o ora cred ca am luat 10 kg de ciortan...superdistractie :lol: :lol: :lol: .......
tin totusi sa atrag atentia vecinilor mei standul 28...:oops: :oops: :oops: ei stiu mai bine de ce....la fel si vecinii lor

@Vladut..daca organizezi un concurs asa cum ai zis si citez:
cine ia sub 100 kg suport eu taxa......te rog considera-ma inscris :wink:

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

De putin timp am intrat in casa,deoarece am fost la o Florica si primul lucru pe care l-am facut a fost sa o sun pe mama lui Bogdan si sa ii spun suma care s-a
strans,dar in special bucuria cu care ati ajutat voi cei care ati fost in acest weekend pe lacul Stolnici.Inca o data a tinut sa ne multumeasca din tot sufletul,ceea ce fac si eu.
Am descoperit pe balta un grup de oameni minunati,care au demonstrat ca la greu te poti bizui pe ei.
Maine banii vor fi depusi in contul lui Bogdan iar mama lui spera ca pana la sfarsitul lunii mai sa poata pleca in Italia.
Imi cer scuze celor pe care i-am inghesuit putin in standurile prea apropiate, celor care nu au reusit sa aduca pe mal cativa pesti mai rasariti si care au fost putin dezamagiti,fiindca veneau cu sperante de numeroase capturi.

syyle

Mesaj de syyle »

da,cu toate k echipa mea, yulian si inca o echipa am fost pe dul a fost frumos stiind de la inceput k nu avem nici cea mai mica sansa .speram sa mai facem un concurs de cel putin 4 zile in luna mai

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Am uitat sa spun aici pt cei care nu au fost duminica pe balta ca echipele castigatoare de premii in bani, Senzor Junior(20000000) si Pescar Hoinar "88"(10000000) au donat acesti bani pt Bogdan.Frumos gest.Bravo lor.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Intr-un final concursul si-a atins scopul , pe de-o parte sper ca lui Bogdan sa-i fie de ajutor suma de bani stransa si sa insanatoseasca cat mai repede , pe de alta parte sper ca ; conceptia lui Iulian despre pescari in general , si despre pescarii de competitie in special sa se fi schimbat , asta vis-avi de prima lui postare .
Despre balta , pot spune ca este intradevar foarte frumoasa , si sper ca numai perioada nefavorabila pescuitului acolo a facut ca rezultatele sa fie cele care au fost , oricum daca patronul balti reuseste sa protejeze populatia de ciortani impresionanta care exista la Stolnici in 2/3 ani balta o sa fie plina de peste .
Astept cu interes vesti de la aceasta balta .
<°))))))><
><((((((°>

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

CLAUDIU COZMA scrie:Intr-un final concursul si-a atins scopul , pe de-o parte sper ca lui Bogdan sa-i fie de ajutor suma de bani stransa si sa insanatoseasca cat mai repede , pe de alta parte sper ca ; conceptia lui Iulian despre pescari in general , si despre pescarii de competitie in special sa se fi schimbat , asta vis-avi de prima lui postare .
Despre balta , pot spune ca este intradevar foarte frumoasa , si sper ca numai perioada nefavorabila pescuitului acolo a facut ca rezultatele sa fie cele care au fost , oricum daca patronul balti reuseste sa protejeze populatia de ciortani impresionanta care exista la Stolnici in 2/3 ani balta o sa fie plina de peste .
Astept cu interes vesti de la aceasta balta .
DA! am vazut ca e o comunitate de oameni sufletisti,saritori,darnici!
Va multumesc inca o data tuturor pentru tot,pentru primirea facuta mie, ca debutant!
Tate cele bune tuturor,insanatosire cat mai grabnica lui Bogdan,Fire intinse in toate partidele de pescuit!
Imagine

kesu

Mesaj de kesu »

barbumarius scrie:Am uitat sa spun aici pt cei care nu au fost duminica pe balta ca echipele castigatoare de premii in bani, Senzor Junior(20000000) si Pescar Hoinar "88"(10000000) au donat acesti bani pt Bogdan.Frumos gest.Bravo lor.
Eu cred ca toti cei care au participat la acest concurs au facut-o din suflet pentru bogdan.

Mi s-a parut normal ca noi cei de la Pescar Hoinar "88" sa donam banii. Pt acest lucru ne-am si inscris, acesta fiind primul concurs la care am participat.

Cat despre captura, vreau sa va spun ca pe toata durata concursului, colegul nostru de echipa Alin Scorleanu, ne-a spus ca lui la acest concurs D-zeu ii va da captura concursului -duminica fiind ziua lui(are si numele de Florin), tocmai in ideea de a-l ajuta si mai mult pe Bogdan . Anul trecut de Florii a prins un crap de toata frumusetea care a cantarit 8 kg si ceva, iar la concurs spera sa-si imbunatateasca recordul. El a fost cel care a adus optimismul atat in tabara noastra cat si in cea a colegilor nostri de stand de la Pelicanul(Claudiu si Mihai), pe care ii salut pe aceasta cale, si care pot fi martori la ce voi scrie mai jos.

La ora 10.30 cand ne hotaram cu ce incepem strangerea taberei, zgomotul puternic al avertizorului ne blocheaza pe toti, iar Alin merge si inteapa strigand din rasputeri " Am donat banii de captura, Am donat banii!".
Dupa un drill scurt a reusit sa puna pe mal, tremurand de emotie, un frumos exemplar de 10,45 kg, lasandu-ne pe toti masca la ce pile are la D-zeu, si imbunatatindu-si astfel recordul de greutate.

Deci in concluzie un concurs frumos, cu o organizare exceptionala (chiar daca la iesirea de pe stand ne-am tapetat masinile cu un strat gros de noroi de la o balta care nu putea fi trecuta altfel), nefiind insa in nici un fel vina organizatorilor, cu o incheiere nesperat de buna pentru noi ca si debutanti.

Drept urmare ii salut pe toti cei care au participat, in special pe baietii carora le-am furat captura in ultima ora si care sper ca nu s-au suparat, dar din fericire noi am avut pile mai mari de data asta la cel de sus, pe Marius Barbu pt. organizare si pe toti ceilalti prezenti.

P.S : Pt toti cei care au nevoie de o pila la cel de sus, luati legatura cu Alin si va va trimite link-ul.

Numai bine tuturor.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Lista cu cei care au contribuit la actiunea caritabila pt Bogdan:

1.Senzor-500 RON
2.Valentin Dumitru-500 RON
3.Marian Constantin-Claudiu Cosma-500 RON
4.Dan Catana-Marcel Nicolae-500 RON
5.Marian Amzar-Florin Vasile-500 RON
6.Claudiu Iordache-Mihai Baican(Pelicanul)-500 RON
7.Andrei Ionita-Serban Dogaru-500 RON
8.Nini-500 RON
9.Comanescu Iulian-Milea Roxana(sponsor Nini)-500 RON
10.Vlad Parfene(Complex Tancabesti)-500 RON
11.Tudor Trandafir-Gheorghe Ionut-500 RON
12.Marius Din-Daniel Verdete-500 RON
13.Ionut Din-Ion Ghimpeteanu-500 RON
14.Denis Udrescu-Claudiu Stroe-500 RON
15.Badila Doru-Zamfir Ionut-500 RON
16.Dragos Nistor-Elisei Craciun(Delfinul FishingTeam)-500 RON
17.Florin Ionescu-Marius Nuta-500RON
18.Banica Bogdan-Liviu Oana-500 RON
19.Ghita Costin-Ploiesti-500 RON
20.Stan Ion-Nicula Lucian-500 RON
21.Sorin Roseata-Daniel Lupu-500 RON
22.Cristi Vasile-Silviu Popescu-500 RON
23.Razvan Luta-Silviu Neagoe-500 RON
24.Ciorhan Costi-Sarbu Bogdan-500 RON
25.Razvan Manitiu-Radu Dragusi-Ion Stafi-500 RON
26.Tata Nitu-George Petrila-500 RON
27.Mihai Adrian-Mihai Alexandru-Cristi Ionita-500 RON
28.Adrian Chesnoiu-Alin Scorleanu-Gigi Gruia(Pescar Hoinar"88")-500 RON
29.Petrescu Valentin-Grecu Florin-500 RON
30.Paul Groves -Anglia -500 RON
31.Transilvania Carp Mirror(Claudiu Cosma-Brasov)-1000 RON
32.Energy Carp Brasov(Vali Martoiu)-2000 RON
33.Marius Barbu-Pitesti-1500 RON
34.Carping Club(Petre Sorin-Ciurlau Catalin)-500 RON
35.Clubul Ovidius Constanta(Mihai Dorobantu-Stefan Ivan)-500 RON
36.Cipcigan Marius-Cipcigan Claudiu-100 RON
37.Donatie particulara(nu e pescar) Hadi -500 RON

TOTAL-21100 RON(211000000 LEI) Trimisi astazi ora 13 in contul lui Bogdan.
In cel mai scurt timp am sa postez si chitanta de confirmare dar am nevoie de sprijinul lui Vali Vesa, cel care ma ajuta sa trimit in general fotocopiile pt ca are programul necesar.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Aceasta este chitanta de trimitere a banilor spre Bogdan.Imagine[/img]

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”