te provoc amical, papusa!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Olandezu'
Mesaje: 34
Membru din: Joi Aug 04, 2005 12:45
Puncte: 0
Localitate: ploiesti

Mesaj de Olandezu' »

Eu nu inteleg dc acea provocare la pescuit nu se poate face frumos si barbatesate inttre 4 ochi,nu pe site unde se ajunge vad iar la amenintari si injurii!!!!!
yamaha,andrei,vladut-eu va respect datorita virstei si rezultatelor voastre ca pescari dar lasati-o mai usor k amenintarile....!!!!!
BIG FISH_CARP TEAM

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornelserbu »

@ olandezu

Mai batavule, dar ce esti asa de sensibil???? M-ati inebunit cu privatul asta de parca te-a obligat cineva sa te uiti pe topicul cu pricina. Va aflati in treaba si va dati ofrustati cu toate ca va place la nebunie sa mai asistati la cite-o mica polemica. In fond e un forum, unde asa cum a spus si administratorul, poate scrie fiecare ce vrea, chiar daca mai exista si fete care nu suporta nici macar cuvantul provocare...Intr-un cuvant, lasa-i in pace si nu te mai baga ca musca-n curu iepi, ca mai rau faci!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de andrei vladeanu »

merci cornele,
lasa-l in pace ca e un baiat foarte cumsecade, il cunosc.
din pacate este nevoit sa joace rolul lui emil bobu, atunci cand elena ceausescu e atacata :D
sa vada lumea ca apara echipa

mai olandezule,
eu n-am amenintat pe nimeni.
vreau doar sa fac o partida de pescuit in intrecere cu italianul. de ce te deranjeaza ca l-am provocat public?
v-am mai provocat o data pe toata echipa big fish, voi + cotelici, marean, talianu (mama, ce dupa "+" te-apuca plansu' :D ) si a zis musaro ca 6000 de euro e mult. ca el vrea amical.
acuma vreau si eu amical! care e problema?
The One Team

Olandezu'
Mesaje: 34
Membru din: Joi Aug 04, 2005 12:45
Puncte: 0
Localitate: ploiesti

Mesaj de Olandezu' »

domnu serbu chiar daca avetzi o virsta respectabila nu inteleg dc va permiteti sa vb asa!!v-am vb eu urit cumva?eu va cunosc(am facut impreuna standurile in toamna la dirvari),si va respect dar am inimpresia ca dv vati bagat ca musca in cacat :roll: :roll:
BIG FISH_CARP TEAM

Olandezu'
Mesaje: 34
Membru din: Joi Aug 04, 2005 12:45
Puncte: 0
Localitate: ploiesti

Mesaj de Olandezu' »

@andrei
nu deranjeaza pe nimeni k l-ai provocat public,da nu vezi de la asta sa ajuns iar la discuti de cacat,amenintari(nu din partea ta),etc.
BIG FISH_CARP TEAM

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

@Olandezu

Nu pot sa nu ma bag - dar chiar asa nesimtit esti Olandezule sa vorbesti in halul asta cu Cornel Serbu ? Chiar daca ti-a zis ceva , taci mai frate din gura si inghite ca e mai in virsta si aia 7 ani de acasa te obliga la chestia asta . Sau raspunde politicos si expuneti punctul de vedere . Pe noi astia mai tineri poti sa ne iei la modul asta sau sa iti raspundem la fel . Nu se supara nimeni si stii bine asta ( am lamurit la Darvari chestia asta si limitele dintre noi astia tineri si atunci am zis OK )
Atit am avut sa-ti spun si nu mi-o lua in nume de rau , dar mai acum 2 saptamini il jignea unul pe Victor Oana , acum tu vorbesti cum vorbesti cu Cornel Serbu , maine poimanine intra in joc si Maestru si e poftit la cine stie ce mascarie . Te asigur ca nimeni pina la tine nu a folosit tonul asta in discutiile cu cei mai in virsta ( alta generatie ) :!:

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Mesaj de Cristi Y »

Olandezu' scrie:Eu nu inteleg dc acea provocare la pescuit nu se poate face frumos si barbatesate inttre 4 ochi,nu pe site unde se ajunge vad iar la amenintari si injurii!!!!!
yamaha,andrei,vladut-eu va respect datorita virstei si rezultatelor voastre ca pescari dar lasati-o mai usor k amenintarile....!!!!!
Nu este vorba de amenintari gratuite. Ceea ce ma enerveaza este faptul ca acest element din echipa voastra sare calul facand afirmatii si acuzatii nefondate
Pe perioada desfasurarii unui concurs exista oportunitatea exprimarii nemultumirii fata de comportamentul cuiva prin CONTESTATIE...ceea ce afirmi ulterior se numeste mancatorie de cacat

El este cel care are de comentat tot timpul despre competitii , rezultate nefiind prezent la nici o manifestare de gen

Tot el este cel care face mishto (crede el printr-un umor fin) de rezultatele echipei Senzor la competitiile din Ungaria (daca doresti i-ti pot argumenta extragand postari de-ale lui). Chiar vorbeam cu Andrei si Vladut din Ungaria de cat de repede vor aparea caterincile de cacat facute pe forumul Big Fish despre rezultatul obtinut de noi (cred ca ai citit postarile in cauza)

Sugestia mea este sa-i potoliti voi rautatile si eu nu am nimic cu nimeni , dorinta mea este sa-mi vad de pescuit si de treburile mele

Asta nu o spun pentru ca as fi impresionat de " surprizele ce ma asteapta" (o Andreea Marin a carpfishingului) si nici de sfaturile lui Olandezu (nu cred ca ne-am cunoscut pana acum) ci din dorinta de a termina cu balacarelile astea de prost gust , daca nu se poate si continuati ostilitatile terminam cu amenintarile si trecem la fapte si aici pot cita un contemporan care spunea ca "I-MI PLACE SA AM DUSMANI SI ADOR VIOLENTA" :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Mesaj de oanavictor »

Sa intrat intr-o polemica fara nici o sansa de a se ajunge la vreun rezultat .
Din tot ce sa postat pana acum se intelege ca aceasta polemica a inceput datorita bilelor mai bune sau mai rele pe care le-au avut unii dintre concurentii care au iesit pe locuri fruntase ,si care i-si apara interesele comerciale .
A-si dori sa i-mi expun si eu parerea asupra desfasurarii acestui concurs.In primul rand locurile castigatoare sau stiut de la tragerea la sorti,singura surpriza fiind MIRCEA cu DRAGAN care au fost mai destepti decat MANAAF,gasind pestele la 10 m de mal ,in timp ce MANAAF SE CHINUIA SA PRINDA PESTE DINTR-UN LOC NECUNOSCUT PENTRU EL ,NEPESCUIND UNDE TREBUIE ,SI ASTFEL SAU INVERSAT STANDURILE ,CEL CASTIGATOR DEVENIND NEPRODUCTIV SI INVERS .
La Tancabesti nimeni nu a putut pescui pe patul de nada datorita conditiilor atmosferice neprielnice .Sa inceput pescuitul in conditii asa zis normale,toata lumea cautand un vad cat mai acceptabil pentru el ,dar nestiind ca presiunea atmosferica este intr-o schimbare spectaculoasa ,sa nadit temeinic ,dar peste cateva ore sa pornit furtuna si ploaia care a durat cam 30 ore cu vant foarte puternic din spate ,apoi au urmat cateva ore de acalmie si a inceput a doua furtuna care a durat cam tot 30 ore dar cu vantul din fata .,astfel in toata aceasta perioada toata lumea a nadit aiurea sau deloc,si a pescuit pe izolate ,absolut toti lansand unde se putea si nadind in cu totul alt loc,pentru ca eu nu cred ca poate cineva nadi cu bile de 12,14 ,16 ,la peste 100 m ,locul de unde sa prins tot pestele din concurs
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

nu am vrut sa intervin pe acest topic , dar la un singur va cer parerea . In orice discutie publica avuta sau chiar si atunci cind m-ati "certat" ca pe un bun jurnalist , v-am intors vorba sau v-am jignit vreodata ?
Cer aceasta postare pentru ca in scurt timp nu o sa mai existe nici un fel de respect din partea unor vizitatori . Vi se pare normala postarea lui Olandezu cu privire la Cornel Serbu ?

Avatar utilizator
Tudor Cosmin
Mesaje: 432
Membru din: Mar Apr 18, 2006 13:06
Puncte: 0
Localitate: ploiesti
Contact:

Mesaj de Tudor Cosmin »

In primul rand as vrea si eu sa felicit toti concurentii de la acest concurs si sa le doresc in continuare mult FIR INTINS!
In al II-lea rand doresc sa-i multumesc partenerului meu de concurs (GHITA), care din pacate nu a putut participa din cauza unor probleme de sanatate. In concluzie multe multumiri ca fara ajutorul lui nu aveam nici o posibilitate sa particip. Insanatosire grabnica si d-abia asteptam Darvari-ul!(P.S. multe multumiri si inlocuitorului si cel care m-a ajutat la acest concurs si care a muncit f mult Georgescu Valentin)
E... d-abia aici incepe problema: BOILESURILE
1. Nu vreau ca pt certurile voastre sa m-i se ia meritele ca am muncit fff mult si merit acest loc 4. Pt acest concurs eu cu Ghita ne-am pregatit f bine: sa se inteleaga bine ca nu suntem adeptii unei singure firme, asa ca inainte de concurs am luat cate ceva de la Gipo(unde eu lucrez), apoi am fost la Aquamania de unde am luat niste readymade-uri, iar apoi la Senzor de unde am luat plumbi si fir pt legat ace si alte smecherii. Am spus chestia asta pt ca sa se inteleaga ce am zis mai sus(ca nu...)
2. Bine-nteles ca nu poti sa faci fata la un concurs cu readymade-uri asa ca ne trebuiau niste boilesuri de calitate si astfel GHITA l-a sunat pe Adriano care a fost de acord sa ne ajute sa facem boilesuri cu care sa putem face fata. Vulcanic din fire GHITA i-a zis lui Adriano sa iasa cele mai tari boilesuri ca altfel el o sa le manance. Astfel a 2-a zi(Luni)eu cu Adriano am fost la socrii lui(unde are o fabricuta cu toate cele) si ne-am pus pe treaba.
3. Inainte de a incepe mi-a prezentat mix-urile si toate cele, si mi-a zis ca are o reteta f. buna pe care mi-a prezentat-o(I-am zis si lui Ghita)si m-a intrebat dc sunt de acord. Fiindca avea cam aceeasi idee cu a mea am acceptat imediat si ne-am pus pe treaba. Sa se inteleaga bine ca puteam sa refuz dar a fost pe aceeasi lungime de unda. in continuare am fost la concurs
CONCLUZIE: DA, au fost mix-uri de la BIG FISH
DA le-am facut acasa la socrii lui unde are o fabricuta de facut boilesuri
Ideea in proportie de 80% a fost a lui Adriano dar cu care am fost de acord
90% din pestii prinsi au fost prinsi la boilesurile lui Adriano
La Darvari mai mult ca sigur o sa fc parte din BIG FISH.
Noi(eu cu Ghita)nu vrem sa demonstram decat ca putem sa facem fata carpfishing-ului din Romania
P.S. Sper ca nu o sa-mi atrag antipatii cu ceea ce am zis iar daca cineva are ceva sa-mi zica mie, o sa-i zica direct lui BIG GHITA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”