Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de cornel rosioru »

@Mugur
La CC au fost si 66 de echipe impartite pe 3 sectoare. In aceste conditii s-a ocupat doar o treime din balta mare.
Hobaia are 311 hectare :D (cit toate baltile din turneu la un loc)
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Nea Cornele!Pai atunci de ce ne-am mai organizat in cluburi????Sa lasam lista in "Devalmasie" ca sa se inscrie si neica Nimeni care pana acum nu ia pasat de nici un club si acum se bate cu caramida in piept ca vrea la Nationala??????Hai sa fim realisti;la discutii sa spus clar ca au prioritate cluburile si apoi cei independenti.Pai una discutam si alta facem?Vrem un campionat National bine organizat si asta nu se poate decat prin aceasta forma de organizare numita CLUBURI si nu altfel.repet :fiecare club 4 echipe daca raman locuri se vor completa de celelalte cluburi.ACEASTA ESTE DECIZIA ORGANIZATORILOR ce este as agreu de inteles?

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

De cand incepe sa se faca incasarea taxei pentru prima mansa? De maine sau mai amanati pana se gaseste solutia finala?
Milionar excentric

crapu1

Mesaj de crapu1 »

De cand vrei tu.Ori la BIG FISH ori la Cornel Serbu.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Razvan, nu intelegi ca s-a aprobat si semnat un regulament?
Clubul Crapu a fost reprezentat de Marian Oprea.

Pescari ca Nitu sau Mati sunt chiar neica nimeni? Ei nu fac parte din cluburi, si ca ei mai sunt, le luam dreptul de participare? S-au ii obligam sa se inscrie intr-un club?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Maty stie clar ca nu poate participa decat daca face parte dintr-un club(face parte din echipa ENERGO-la stationar)la fel si domnul Nitu.Nu poti priva o echipa a unui club sa nu vina la calificari in favoarea chiar si a lui Tata Nitu.Orice club ar fi fost onorat sa-i aiba ca membri! De ce nu au facut-o pana acum???In State si nu numai daca nu faci parte din SINDICAT nu ai nici un drept chiar daca esti o valoare individuala

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Florentin Iuga scrie:
crapu1 scrie:Domnule Iuga ma vad nevoit sa va aduc aminte ca prioritate au cei care fac parte dintr-un club si apoi cei independenti.Daca vom lasa lista deschisa 2-3 zile vom avea surpriza sa avem 100 de echipe si sa continuam discutiile pana in vara...
Aici sunt de acord dar de ce nu au fost cu totii oare de acord sa se adopte inscrierea prin cluburi (ca de aia s-au facut, pentru competitie). De ce nu s-a ramas la formula initiala si s-a transformat totul in turneu de tip Open. Pe 15 decembrie eu si Oana am votat pentru calificari intre cluburi iar acum tot noi suntem cei loviti de cluburile mici care cer mai multe locuri. La vremea aceea motivau ca nu au suficienti membrii sa stranga de un lot. Asa ca daca l-ati vrut Open, lasati pe oricine sa se inscrie.

Daca e nevoie, iata echipele Carp Zone :

1. George Alexandru Kodmon - Iulian Petre
2. Florentin Iuga - Catalin Duta
3. Dan Mitranescu - Florin Mirea
4. Gabi Neamtu - Sorin Ionescu (Soare)
5. Razvan Gheorghe -Vali Petrescu
6. Darla Madalin - Ionut Urdarea
7. Costache Marius - Nick Manoiu
8. Marian Constantin + partener
9. Oliviu Orhei + partener
10. Costica Buhac + partener

Partenerii exista dar nu mi-au fost comunicati la ora asta.
Copiat de pe forumul infopescar:
mary2005 scrie:
La sedinta toti membri vroiau sa participe la calificari ...

acum de ce este doar o echipa inscrisa ?

unde sunt restul ? , Iulian , George , Trofim ,Gabi , Madalin , Vali, Razvan , etc ......

eu unul nu pot sa ma inscriu pana nu stiu cu cine fac echipa ..

MDI (Alias Madalin Darla) scrie:
Mary, poate ma concfunzi, eu nu am spus ca vreau sa merg la calificari ...................nu sunt inca pregatit pt. asa ceva.....................
Fir in drill!!

NO COMMENT...
Milionar excentric

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="crapu1"]Maty stie clar ca nu poate participa decat daca face parte dintr-un club(face parte din echipa ENERGO-la stationar)la fel si domnul Nitu.Nu poti priva o echipa a unui club sa nu vina la calificari in favoarea chiar si a lui Tata Nitu.Orice club ar fi fost onorat sa-i aiba ca membri! De ce nu au facut-o pana acum???In State si nu numai daca nu faci parte din SINDICAT nu ai nici un drept chiar daca esti o valoare individuala[/quote]
Nitu si Maty fac parte din cel mai tare SINDICAT se numeste AGVPS.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Andrei, de ce te bagi in seama singur iar? De ce nu dai si data cand au fost facute comentariile astea?
Ce nu sti tu este ca avem un alt topic numai pentru membrii clubului pe care nu poti si nici nu o sa-l vezi vreodata, unde se discuta toate problemele. De asemenea nu sti ca cei interesati de participare ne intalnim aproape regulat in fiecare vineri. Eu nu ma bag in clubul vostru, asa ca vezi-ti de treaba. Da dovada de inteligenta si raspunde la intrebarile pe care le-am pus in postarea anterioara.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Ca sa dau dovada de inteligenta trebuie sa am asa ceva in dotare .... :D

nicidecum sa raspund intrebarilor puse de dumnevaoastra.
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”