Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:
Sakal scrie:@Crapu 1

Numele meu este Vida Ioan Attila.
Presedinte- C.S Crap Arad.
Presedinte- Asociatia Pescarilor de Crap Arad.

@Dan Mitranescuuuuuuu !!!!!!!!
tu ai fi primul exclus pe viata de la mine din Club. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...dar eu nu duc peste acasa de 2 ani de zile ...! :(

P.S. Sau asta este ca te-am batut de trei ori pe Sarulesti ? :D

Tu sa fii smecher cand o sa ma bati pe banii tai !!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
i don't kiss asses like you for participation !!!(cei cu scoala vietii vor intelege)!!!!!
uite unde ai pescuit tu cu echipa de shok in Sept 2007(mai ti minte ca ti am explicat ce apa ai avut in fata ta ????
belesteti ochii mai baiatulee !!!!!!

[url=http://imageshack.us]Imagine[/uracolo in stanga ai fost tu cu echipa de shock !!!!!!!!!!

si cu asta am terminat cu tine orice polemica !!!!
te agiti pe Moara Vlasiei de vreo 3 ani ca sa te afirmi si tu in randul pescariilor.!!!!

Ps
norocul tau in Septembrie 2008 a fost ca ai picat pe un loc cu Amuri( in 2004 sa luat locul 2 pe locul tau cu vreo 60 de kg de amuri !!!(tatae si cu nu mai stiu cine)
pa si puu !!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Daca ar fi fost unul mai iute de taste si ar fi inscris 54 echipe in primele 10 minute ( e usor sa gasesti carne de tun ) ,ca investitia nu ar fi chiar asa de mare.... Acum fara gluma cred ca era mai echitabil sa se inscrie mai intai cluburile iar la inchiderea inscrierilor sa se imparta locurile in mod egal cluburilor inscrise.

Sakal.
Pregateste o palinca d'aia veche pt. Haromfa ca se anunta friguri :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Saky

Mesaj de Saky »

@Cristi Y

Stai linistit Tata ca a pregatit Miky vreo 15 litri de aia de sta Palinko in CAP !!! :wink:

Vezi ca mergem inpreuna de la Arad !!!!

Ps
De Duminica pana Vineri plec in Ungaria la pescuit !!!! (daca nu mi se iveste ceve afacere tare cu ceva MAMALIGA) :lol: :lol: :lol:
E o balastiera de 20-25 de hectare la Lokoshaza cu apa de 20-25 de m adincime care nu ingheata niciodata !!!! :wink:

Saky

Mesaj de Saky »

Sakal scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Sakal scrie:@Crapu 1

Numele meu este Vida Ioan Attila.
Presedinte- C.S Crap Arad.
Presedinte- Asociatia Pescarilor de Crap Arad.

@Dan Mitranescuuuuuuu !!!!!!!!
tu ai fi primul exclus pe viata de la mine din Club. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...dar eu nu duc peste acasa de 2 ani de zile ...! :(

P.S. Sau asta este ca te-am batut de trei ori pe Sarulesti ? :D

Tu sa fii smecher cand o sa ma bati pe banii tai !!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
i don't kiss asses like you for participation !!!(cei cu scoala vietii vor intelege)!!!!!
uite unde ai pescuit tu cu echipa de shok in Sept 2007 !!mai tii minte ca ti am explicat ce apa ai avut in fata ta ????
belesteti ochii mai baiatulee ca asta e penultima poza pe care ti o arat despre Sarulesti Underwater!!!!!!

[url=http://imageshack.us]Imagine[/
acolo in stanga ai fost tu cu echipa de shock !!!!!!!!!!
Mai baiatule pe ce loc ai terminat la Sarulesti in primavara lui 2008 ?

si cu asta am terminat orice polemica cu tine !!!!
te agiti pe Moara Vlasiei de vreo 3 ani(cu MAMALIGA aia a ta Fantoma) ca sa te afirmi si tu in randul pescariilor de Crap ! poate poate.
mai stai vreo un an pana se obijnuiesc Crapii de pe M Vlasiei cu BILE si dupa aia sa te vad ce mai faci cu MAMALIGA ta fermecata !!!!!!!

Ps
norocul tau in Septembrie 2008 a fost ca ai picat pe un loc cu Amuri( in 2004 sa luat locul 2 pe locul tau cu vreo 60 de kg de amuri !!!(tatae si cu nu mai stiu cine)
pa si puu !!!!!
uiteo si pe ultima mai Campionule (care ai inpresia ca te ai clasat inaintea me de trei ori la Sarulesti !!(tu care esti tu caree nu ai participat decat de doua ori !!!)
[url=http://imageshack.us]Imagine

Va rog sa ma scuzati pt treaba asta off topic cu triplul Campion Mitranescu !!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Mitranescu scrie:In situatia de fata cred ca fiecare club are dreptul la un nr. de echipe participante proportional cu nr. total al membrilor din acel club.

La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?

Stai asa , nu te repezi ! Normal este ca fiecare club sa aiba alocate un nr. fix de locuri, indiferent de nr. de membrii. Si uite de ce : cluburile Senior Crap si Senzor nu primesc membrii decat in conditii speciale. Dar , te asigur ca cele doua cluburi(care apropo, au maximum 15 membrii competitori de club) detin 50% din elita pescarilor de competitie din tara ! Deci nu este normal sa fie astfel conditionata problema, stii bine ca sunt cluburi in care inscrierile se fac zilnic si conteaza doar ca pescarul sa plateasca cotizatia !(cum bine a observat si Sacalu).

In alta ordine de idei, poate ar fi mai bine ca fiecare club din tara care isi anunta intentia de a participa(si asta dupa 2 saptamani dupa ce apare urmatorul nr. AVP) sa ii fie repartizat minim 1 loc, iar un club "mare" sa primeasca maximum 4 locuri(dupa modelul Pelicanul sa isi faca propia selectie si sa trimita doar elita).
Si poate ar trebui pastrate si locuri(gen 10) ptr. cei care nu fac parte dintr-un club...parca asa am citit, ca nu trebuie sa faci parte dintr-un club ca sa participi !

PS Pe Hobaia intra cu greu 51 de echipe cu 50 m intre standuri(daca intra !) si vor fi incluse anumite locuri in care concurentii vor termina cu 0 kg....Atentie ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

oanavictor scrie:18-21 iunie
HOBAIA -51 ECHIPE
DARVARI 51 ECHIPE
CONCURSURI DESFASURATE CONCOMITENT
TAXA 500 RON

2-5 IULIE
ECHIPELE CARE AU CONCURAT LA HOBAIA VOR CONCURA LA DARVARI ,IAR ECHIPELE CARE AU CONCURAT LA DARVARI VOR MERGE LA HOBAIA .
CONCURSURI DESFASURATE CONCOMITENT .
TAXA 800 RON ,DIN CARE 300 SE VA PLATI BALTA .
DOAR O SOLUTIE DE CRIZA :!: :!: :idea:
Daca se va ajunge la o astfel de varianta ar trebui sa se plateasca de la inceput taxa pentru cele 2 manse.Altfel, pentru ca pe Lates nu merg decat 30 de echipe, ne trezim la a doua mansa cu jumatate din participanti.
Ce facem insa daca la a doua manse vom avea un numar diferit de participanti?De ex. la Hobaia se prezinta 44 si la Darvari 30?
The second best is the first loser!

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornel rosioru scrie:Ar mai fi ceva Razvane, nu poti limita echipele unui club cum vrei tu.
Sunt cluburi cu 40 de pescari si cluburi cu 5-6 pescari.
Cel mult se poate stabili un procent.
Nea Cornel, nici cu procent nu merge, repet la noi in Moldova sunt in asociatie peste 400 de pescari. Chiar daca se pune 10%, noi am avea dreptul la 40 de pescari. Nu este corect asa. Cluburile ar trebui sa aiba un numar fix de locuri si asa cum propune Vladut sa lasam cateva locuri pentru cei ce nu fac parte din nici-un club.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Dan Cotelici,

Buna varianta, sa se achite taxa pentru ambele etape inainte de Hobaia.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Cristi Y scrie:Daca ar fi fost unul mai iute de taste si ar fi inscris 54 echipe in primele 10 minute ( e usor sa gasesti carne de tun ) ,ca investitia nu ar fi chiar asa de mare.... Acum fara gluma cred ca era mai echitabil sa se inscrie mai intai cluburile iar la inchiderea inscrierilor sa se imparta locurile in mod egal cluburilor inscrise.
Asa e .....cine nu a avut timp sa se uite pe site (ca deh mai sunt si oameni care mai au si afaceri sau sunt la servici)....a pierdut din start orice sansa de a participa...!!!!!
Bine ca au inscris cluburile cate 10 echipe din start..vezi prima postare din acest topic a lui Cornel Serbu...dupa care a doua postare era direct cu 27 de echipe inscrise...!!!
Va certati de 4 luni si pana la urma tot aiurea iese....restul pescarilor care nu fac parte din cluburi si vor sa participe si n-au avut timp sa se inscrie ca n-au fost iuti de tastatura ce fac ????? :shock:

liviu mihaescu

Mesaj de liviu mihaescu »

Multumiri celor care au dat dovada se solidaritate in acest caz
Domnilor Cornel Serbu si Razvan Dobrescu, ca organizatori ai primei etape sunt sigur ca veti
gasi solutii pentru bunul mers al turneului
Una dintre variante este propusa chiar de dvs, domnule Dobrescu, prin alocarea unui nr de echipe fiecarui club
Poate fi luata in calcul si varianta propus de un "antevorbitor", in care sa conteze si palmaresul fiecarui
concurent
Deasemenea, trebuie gasita varianta in care persoane ca domnii Maty si Nitu sa poata avea dreptul la
inscriere( sa nu spun din oficiu!)
Nici noi, Clubul Oltenia Fishing, nu suntem de accord cu suplimentarea exagerata a nr de standuri.
Un domn a facut un calcul simplu: 13( sper sa nu ma insel) cluburi cu CIS cate 4 locuri pe club.
Noi, de exemplu, nu avem nevoie de patru-solicitam doar 2 locuri, si iata, cine doreste poate inscrie 5 sau 6 echipe, avand 2 locuri ramase de la un club
Cu convingerea ca veti gasi calea de mediere a acestui conflict, noi, Clubul Oltenia Fishing , ne anuntam
pe acesta cale intentia de a participa la prima mansa cu 2 echipe

Liviu Mihaescu-Dragos Manciu
Doru Ionica-Bogdan Buzatu.

Punct!!
Multumim de intelegere, si asteptam deschiderea contului in care pote fi virata suma.Dac el exista,
va rugam sa ni-l comunicati!

Liviu Mihaescu
0745103983.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”