Eu unul nu imi permit sa ma compar cu cei care au participat la WCC pentru ca pescuesc exclusiv la crap din 2009 si hobaia a fost al 3sau4-lea concurs la care am participat. Nu am punctat la hobaia din cauza lipsei de experienta si ca nu ne-am mai intalnit cu o balta in asemenea hal populata de amuri, nu a fost vremea sau locul de vina. Partea cu pescuitul a fost OK am prins la amuri, fara sa vrem , undeva pe la 100kg si obiectivul a fost atins acela de a pescui si a prinde peste, ca nu am punctat din cauze organizatorice cu amuri ca asa s-a vrut tocmai pe hobaia sa nu se puncteze, asta este . Faptul ca nu am scos pe saltea numa un ciortan de 1,200 si inca un crap in drill este in totalitate vina noastra.marin laurentiu scrie:Doeat scrie:cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de puctat ar trebui sa punctezi de pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi.
cam in felul in care ai punctat tu pe hobaia la cn![]()
![]()
![]()
![]()
oricum nu vad care e legatura ...in fine