Inchei prin a le multumi personal tuturor echipelor romanesti participante la concurs pentru faima care ne-au adus-o ca popor si nu in ultimul rand un mare MULTUMESC echipei castigatoare,pot spune in sfarsit,sunt mandru ca sunt ROMAN!!
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Bravo! Sa planga. Si noi am plans destul. Daca ma uit bine in urma am plans si din cauza lor.thedriver scrie:Au inceput sa se planga broastele ( italieni) pe forumuri ca cica a fost un concurs fraudat,dupa spusele lor au fost m-ai multe camionete cu numere straine care umblau doar noaptea pe marginea lacului si se opreau cate zece minute in fata standurilor romanesti si unguresti dupa care plecau,cica majoritatea pestelui pus la cantar de echipele noastre nu a fost prins acolo,e unu si pe facebook participant la concurs care sustine lucrul acesta,m-am crucit cand am citit asa ceva,va dati voi seama cat ii roade invidia de au ajuns sa spuna asa ceva,pescarii romani suntem vazuti drept o pata neagra pt. pescuitul autohton (pe buna dreptate in cazul unora ) dar restul,in special cei care practicam carpfishing-ul ca mine ne chinuim din rasputeri sa aratam ca nu toti suntem asa,cu ocazia acestui premiu am aratat ca si noi( Romanii ) suntem pescari sportivi,si chiar cei mai buni.
Inchei prin a le multumi personal tuturor echipelor romanesti participante la concurs pentru faima care ne-au adus-o ca popor si nu in ultimul rand un mare MULTUMESC echipei castigatoare,pot spune in sfarsit,sunt mandru ca sunt ROMAN!!