WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
thedriver
Puncte: 0

Re: WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Mesaj de thedriver »

Au inceput sa se planga broastele ( italieni) pe forumuri ca cica a fost un concurs fraudat,dupa spusele lor au fost m-ai multe camionete cu numere straine care umblau doar noaptea pe marginea lacului si se opreau cate zece minute in fata standurilor romanesti si unguresti dupa care plecau,cica majoritatea pestelui pus la cantar de echipele noastre nu a fost prins acolo :shock: ,e unu si pe facebook participant la concurs care sustine lucrul acesta,m-am crucit cand am citit asa ceva,va dati voi seama cat ii roade invidia de au ajuns sa spuna asa ceva,pescarii romani suntem vazuti drept o pata neagra pt. pescuitul autohton (pe buna dreptate in cazul unora ) dar restul,in special cei care practicam carpfishing-ul ca mine ne chinuim din rasputeri sa aratam ca nu toti suntem asa,cu ocazia acestui premiu am aratat ca si noi( Romanii ) suntem pescari sportivi,si chiar cei mai buni.
Inchei prin a le multumi personal tuturor echipelor romanesti participante la concurs pentru faima care ne-au adus-o ca popor si nu in ultimul rand un mare MULTUMESC echipei castigatoare,pot spune in sfarsit,sunt mandru ca sunt ROMAN!!
---------Ciobanu Liviu---------

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Felicitari tuturor pentru rezultat!
BRAVO!
Hai cu Cupa Mondiala acum !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

tranis

Mesaj de tranis »

Felicitari echipelor romanesti.
OHABA TEAM BRASOV

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

felicitari echipelor romanesti!!!

dynamo

Mesaj de dynamo »

Felicitari!!!Respect.
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

nyerjakromeo

Mesaj de nyerjakromeo »

Felicitări tuturor echipelor Româneşti !!! şi în special
Felicitări Peter & Co !!!
Bravo băieţi ţineţi-o tot aşa.
Nord Crap Club Baia Mare

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

thedriver scrie:Au inceput sa se planga broastele ( italieni) pe forumuri ca cica a fost un concurs fraudat,dupa spusele lor au fost m-ai multe camionete cu numere straine care umblau doar noaptea pe marginea lacului si se opreau cate zece minute in fata standurilor romanesti si unguresti dupa care plecau,cica majoritatea pestelui pus la cantar de echipele noastre nu a fost prins acolo :shock: ,e unu si pe facebook participant la concurs care sustine lucrul acesta,m-am crucit cand am citit asa ceva,va dati voi seama cat ii roade invidia de au ajuns sa spuna asa ceva,pescarii romani suntem vazuti drept o pata neagra pt. pescuitul autohton (pe buna dreptate in cazul unora ) dar restul,in special cei care practicam carpfishing-ul ca mine ne chinuim din rasputeri sa aratam ca nu toti suntem asa,cu ocazia acestui premiu am aratat ca si noi( Romanii ) suntem pescari sportivi,si chiar cei mai buni.
Inchei prin a le multumi personal tuturor echipelor romanesti participante la concurs pentru faima care ne-au adus-o ca popor si nu in ultimul rand un mare MULTUMESC echipei castigatoare,pot spune in sfarsit,sunt mandru ca sunt ROMAN!!
Bravo! Sa planga. Si noi am plans destul. Daca ma uit bine in urma am plans si din cauza lor.
Vae Victis! Cine o fi inventat zicala asta?
Urban culture.

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

Las ca le închidem gu :twisted: ra la mondiale, mai e puţin si o fură iar si de dată asta sper ca le-o tragem Su africanilor

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Da da asa au scris peste tot ca a venit Vlad Parfene cu crapi de la Tincabesti in portbagaj :lol: :lol: :lol:
Le-au rupt botu baietii nostri FELICITARI MAXIME s-a vazut ca intradevar cei care au reprezentat Romania acolo sunt crema pescuitului romanesc.
Asteptam comentariile baietilor nostri mai ales cu ce si cum au pescuit acolo sa stim si noi pe viitor ce este spaima italienilor.

equinox

Mesaj de equinox »

Felicitari echipelor romanesti si mai ales baietilor din Satu Mare.Purtand steagul Romaniei pe umeri la Bolsena au aratat ca sunt romani.....si fie vorba intre noi.....mai romani decat multi dintre noi .....din pacate.Fir intins si sa auzim de bine la Corbu.......
Gelu....pescuim si noi?!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”