Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Este al doilea, l-ai uitat pe Parfene...Cristi Y scrie:Felicitari pentru cel mai bun rezultat romanesc de pana acum la WCC . La mai mare !!
Vasilica Baboieru scrie:Balta s-a castigat din acelas loc din care sa castigat ultimi 2 ani ,cu toate ca sa vrut a schimba pozitia locului tot din acelas loc s-a prins peste ,doar ca au luat cartonas galben pentru depasirea distantei de pescuit ,asta nu conteaza pestele sa punctat oricum,dupa ce au primit cartonasul galben nu au m-ai prins peste si cu toate astea au castigat sectorul .Multumesc tuturor echipelort care au participat si care ne-au incurajat
ps.As fi putit face reclama firmei mele dar pestele l-am prins fara exceptie la boilies 1016 de 20 mm , cu toate ca am incercat si metoda clasica ,acolo n-a contat (decat pentru vecini) care nu intelegeau cum putem prinde peste fara sonar si fara motor electric.
de fapt e treia echipa din Romaniavali dumitru scrie:Este al doilea, l-ai uitat pe Parfene...Cristi Y scrie:Felicitari pentru cel mai bun rezultat romanesc de pana acum la WCC . La mai mare !!