WORLD CARP CLASSIC 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vasilica Baboieru

Re: WORLD CARP CLASSIC 2010

Mesaj de Vasilica Baboieru »

in sfarsit acasa . multumesc pentru felicitari .a fost greu ,a fost frumos ,am purtat drapelul cu mandrie .Multumesc firmei Senzor pentru sponsorizare si pentru sprijinul acordat. In curand si poze
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

vali dumitru
Puncte: 0

Mesaj de vali dumitru »

Cristi Y scrie:Felicitari pentru cel mai bun rezultat romanesc de pana acum la WCC . La mai mare !!
Este al doilea, l-ai uitat pe Parfene... :wink:
Valentin Dumitru

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Balta s-a castigat din acelas loc din care sa castigat ultimi 2 ani ,cu toate ca sa vrut a schimba pozitia locului tot din acelas loc s-a prins peste ,doar ca au luat cartonas galben pentru depasirea distantei de pescuit ,asta nu conteaza pestele sa punctat oricum,dupa ce au primit cartonasul galben nu au m-ai prins peste si cu toate astea au castigat sectorul .Multumesc tuturor echipelort care au participat si care ne-au incurajat

ps.As fi putit face reclama firmei mele dar pestele l-am prins fara exceptie la boilies 1016 de 20 mm , cu toate ca am incercat si metoda clasica ,acolo n-a contat (decat pentru vecini) care nu intelegeau cum putem prinde peste fara sonar si fara motor electric.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Vasilica Baboieru scrie:Balta s-a castigat din acelas loc din care sa castigat ultimi 2 ani ,cu toate ca sa vrut a schimba pozitia locului tot din acelas loc s-a prins peste ,doar ca au luat cartonas galben pentru depasirea distantei de pescuit ,asta nu conteaza pestele sa punctat oricum,dupa ce au primit cartonasul galben nu au m-ai prins peste si cu toate astea au castigat sectorul .Multumesc tuturor echipelort care au participat si care ne-au incurajat

ps.As fi putit face reclama firmei mele dar pestele l-am prins fara exceptie la boilies 1016 de 20 mm , cu toate ca am incercat si metoda clasica ,acolo n-a contat (decat pentru vecini) care nu intelegeau cum putem prinde peste fara sonar si fara motor electric.

super tare asta...metoda traditionala

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Inca o data felicitari Vasilica ! Cu atat mai merituos rezultatul cu cat ati pescuit fara motor si fara sonar.... dar ati avut altceva, ptr care multi ar da toate sonarele si motoarele din lume ....se numeste simplu : TALENT ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Felicitari !!!

Vasilica detaliaza si tu partea asta cu ....nu le venea sa creada ca se poate prinde fara sonar si motor... mi se pare chiar interesant si amuzant daca ai putea sa ne descrii in cuvinte uimirea de pe fetele lor sau daca retii ce ziceau :))

Sunteti tari! BRAVO
Milionar excentric

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

vali dumitru scrie:
Cristi Y scrie:Felicitari pentru cel mai bun rezultat romanesc de pana acum la WCC . La mai mare !!
Este al doilea, l-ai uitat pe Parfene... :wink:
de fapt e treia echipa din Romania :!: care a cistigat sectorul la Madin :!:
prima a fost a lui Vlad Parfene iar a doua a celor de la Sinaia :wink:
@Baboieru ,
nu ai putut sa te abtii :D

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

a fost la aceasta compeitie si dan city????????
barfe si lalalalalalalalallalaa............
mai bine beat ca mine, decat treazi si sa te minti singur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

acum 2 zile la Madin-Franta cu oficiali competitiei :wink:
Imagine

si azi in fata oficialitatilor din Romania ,ceva cu AGVPS :wink: :D
Imagine

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »