WORLD CARP CLASSIC 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
pescar oliviu

Re: WORLD CARP CLASSIC 2010

Mesaj de pescar oliviu »

Pestele prins de echipa noastra a fost capturat astfel:
- Patul de nada - mosmoande
- La carlig - bile

Au fost multe aspecte privind modul de abordare a unui astfel de concurs pe care nu le-am cunoscut dar care s-au rezolvat la fata locului.
Ce pot spune in plus e faptul ca a fost UN CONCURS FOARTE FRUMOS SI PLIN DE SUSPANS.
Un aspect foarte frumos pe care l-am vazut la alte natiuni a fost unitatea dintre echipele care reprezentau tara respectiva cat si echipamentul comun al acestora atat la festivitatea de deschidere cat si la premiere. Poate pe viitor vom lua si noi exemplul lor.
Aproape in standul fiecarei echipe exista DRAPELUL TARII PE CARE O REPREZENTAU dupa care cel al sponsorilor.

Un aspect urat al acestui concurs a fost lipsa de respect cat si modul de adresare a unui tanar fata de o persoana mai in varsta cu aproape 35 de ani. Vinovati suntem noi care acceptam pe langa noi oameni care nu au cei 6 sau 7 ani de acasa .

TRECAND PESTE ACEST INCIDENT SI DATORITA FRUMUSETII ACESTUI CONCURS AM PLATIT LA TERMINAREA LUI AVANSUL PENTRU ANUL 2011, pentru a nu depinde de CALIFICARILE care se vor organiza.

* Mesaj modificat de Administrator

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Continuare
Fişiere ataşate
DSC08066.JPG
DSC08066.JPG (150.94 KiB) Vizualizat de 1273 ori
DSC08090.JPG
DSC08090.JPG (150.56 KiB) Vizualizat de 1273 ori

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Continuare
Fişiere ataşate
DSC08047.JPG
DSC08047.JPG (138.23 KiB) Vizualizat de 1270 ori
DSC08065.JPG
DSC08065.JPG (139.88 KiB) Vizualizat de 1270 ori

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

continuare
Fişiere ataşate
DSC08035.JPG
DSC08035.JPG (141.11 KiB) Vizualizat de 1270 ori
DSC08043.JPG
DSC08043.JPG (150.59 KiB) Vizualizat de 1270 ori

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

continuare
Fişiere ataşate
DSC08016.JPG
DSC08016.JPG (141.45 KiB) Vizualizat de 1270 ori
DSC08017.JPG
DSC08017.JPG (154.14 KiB) Vizualizat de 1270 ori

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

...
Fişiere ataşate
DSC07991.JPG
DSC07991.JPG (155.28 KiB) Vizualizat de 1253 ori

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

DAVID NICU scrie: organizeaza concursuri.......
le inregistreaza la OSIM ,: definitiveaza contracte cu sponsorii si patronii de balti si lacuri.
desi 2010 nu s-a incheiat deja poate anunta cu certitudine un concurs care v-a avea loc in perioada 30 mai -4 iunie 2011!!!in urmatoarele zile cu siguranta i-l va posta .
pe surse :
se pare ca e o sarcina de servici.

poze nu i-si poate permite sa posteze.echipele pe la care a fost in vizita pe toata perioada concursului nu au dorit ca ceea ce se intimpla in standul lor sa fie facut public.si el ,asa o sa faca.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Multumim pentru felicitari ! Multumesc pentru transport domnului Liviu Lucian Orhei si il felicit pentru rezultat !
Decand am plecat spre Franta este prima data cand ma asez in fata calculatorului .Aici apar stiri postate cu numele meu ?????? Maine ma duc la banca sa vad daca mai gasesc ceva in visterie ,poate au trecut baietii si pe acolo !
Despre concurs pot spune ca am fost in concediu de odihna [ scurt ] alaturi de PESCARII Paraschiv Emilian si Ivan Vasile carora le multumesc pentru zilele petrecute la pescuit unde mau rasfatat cam mult dar nici eu nu cred ca am ramas dator incercand sa fac atmosfera frumoasa .
Emil si Vasile au pescuit ca de aia plecase de acasa .Eu am facut ce ma pricepeam [ chiolhanuri ]unde erau si dumnealor invitati alaturi de vecinii de stand arbitrii si cine mai trecea pe acolo . Ziua luam masina si mai dispaream la cumparaturi ,baieti faceau treaba asa ca le trebuiau fripturi proaspete ,vinisor bun si multe dulciuri ! Cu vecinii si arbitrii ma intelegeam de minune ,unde nu intelegea Vasile si Emil le traduceam eu [ din maini ].Am fost singura echipa dotata cu GPS .
Multumesc tuturor pescarilor care au participat pentru atmosfera de pe tot parcursul timpului petrecut cu ocazia acestui concurs ! Nu in ultimul rand ii multumesc lui Vladut si Vladeanu pentru bilele 1016 la care au fost prinsi cei sase pestisori care au cantarit peste 90 Kg.
Urmeaza Sarulesti incepand de sambata unde AVPS-Acvila are doua echipe 1.Paraschiv Emil ,Ivan Vasile si Nelu Capitanu 2 Gabi Sandu ,Duta Catalin si Buhac Constantin care vor pescui cu nada sponsorizata de nimeni altii decat " producatorii SENZOR " Fir intins !

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

incepind de azi , in fiecare marti seara la o ora de max audienta se va difuza cite un serial ,dintr-un lung film documentar :lol: de la Madine :wink: :!:

vlad.oproiu

Mesaj de vlad.oproiu »

la pv-tv banuiesc, dar la ce ora ca nu e trecut in program

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”