Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Val Pangica jr scrie:Bai va rog frumos nu mai imi tot pomeniti numele pe aici - ca se intelege altceva si nu am chef de iures din nou , mai ales ca nu am nici o treaba ! Alte cuvinte nu mai stiti decit Val ???
Mai omule de ce dracu ma bagi pe mine in acest topic - am eu vreo postare aici ?? pina nu s-au gindit vreo 2-3 baieti spirituali sa imi bage numele in joc , chiar si la misto ?gor965 scrie:Val Pangica jr scrie:Bai va rog frumos nu mai imi tot pomeniti numele pe aici - ca se intelege altceva si nu am chef de iures din nou , mai ales ca nu am nici o treaba ! Alte cuvinte nu mai stiti decit Val ???Pai e cea mai buna scuza ...l-a luat VAL-ul ...a fost dus de (catre) VAL ...unde nu-i Vant si VAL-uri ,nu merge treaba...VAL-ul mamii lor...
pe cuvantul meu, daca nu aveti apucaturi de clan tiganesc si ti-o spun in cunostinta de cauza (am trait 35 de ani in inima ferentariului, printre tigani si la fel faceau, sareau unul pentru altul chiar daca aveau dreptate sau nu)cornel rosioru scrie:Eu am precizat de la inceput ca a fost o postare nefericita si nu am incercat s-al scuz pt. ce a ascris.
Insa nu am fost deacord cu faptul ca i s-a atacat familia.
Acelasi lucru as fi facut si pentru tine Ninele, sau pentru oricare dintre voi.
Asteptati sa se intoarca Vladut si probabil ca va avea o explicatie.