Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Atunci de ce te bagi in seama ca chiloti in popou

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ninel scrie:Atunci de ce te bagi in seama ca chiloti in popou
ninel,
consideri ca sunt deplasat cand intreb de ce zice de maica-sa ca e curva?
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val Pangica jr scrie:Bai va rog frumos nu mai imi tot pomeniti numele pe aici - ca se intelege altceva si nu am chef de iures din nou , mai ales ca nu am nici o treaba ! Alte cuvinte nu mai stiti decit Val ???
:D Pai e cea mai buna scuza ...l-a luat VAL-ul ...a fost dus de (catre) VAL ...unde nu-i Vant si VAL-uri ,nu merge treaba...VAL-ul mamii lor... :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, voi si cand i-a aruncat badica in apa pe cotelici si musaro, ati reusit din cateva postari sa-i scoateti vinovati pe cei imbaiati...acum vad ca vreti sa faceti acelasi lucru si nu cred ca e frumos sa ne credeti pe toti niste prosti. vladut a scos "perla". iar victor i-a raspuns la nervi. nu cred ca are ceva cu mama lui, dar orice om cara mai si gandeste, isi da seama ca la o jignire facuta fara motiv, cauti sa raspunzi cu o jignire si mai mare.

moderatorii ar fi bine sa modereze pe toata lumea, iar daca nu sunt in stare sa fie impartiali...demisia !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ cornel serbu

Nea Cornel...nici Marius Tuca nu cred ca ar face fata misiunii de moderator intre V.Oana si V. Mateianu :lol:

Oricum...misto de tot :oops: bine ca nu intra mamele si sotiile pe site ..sau copii in cazul unora :evil: :oops:

Andrei I.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

gor965 scrie:
Val Pangica jr scrie:Bai va rog frumos nu mai imi tot pomeniti numele pe aici - ca se intelege altceva si nu am chef de iures din nou , mai ales ca nu am nici o treaba ! Alte cuvinte nu mai stiti decit Val ???
:D Pai e cea mai buna scuza ...l-a luat VAL-ul ...a fost dus de (catre) VAL ...unde nu-i Vant si VAL-uri ,nu merge treaba...VAL-ul mamii lor... :mrgreen:
Mai omule de ce dracu ma bagi pe mine in acest topic - am eu vreo postare aici ?? pina nu s-au gindit vreo 2-3 baieti spirituali sa imi bage numele in joc , chiar si la misto ?

PS - ca o parere personala , nu sunt de acord nici cu gafa facuta de Vladutz si nici cu amestecul familiei in orice diferent dintre noi , ca pescari . Dar nu sunt eu cel mai bun sfatuitor pe acest site , asa ca luati-o ca o parare si atit !

Inca o data felicitari celor care au luat ceva premii de la acest concurs !

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Andrei eu unu nu am treaba cu mama nimanui si nici nu ii dau dreptate lui nea Victor dar daca crezi ca este frumos ca sa jignesti atitia oameni majoritatea A P C R Maestre inseamna ca vorbim discuti
Pe viitor o sa vedem lumea cu alti ochi
Daca avea ceva cu cineva anume trebuia sa spuna Bai cutare iti fac iti dreg oricum Andrei tu nu trebuie sa te bagi in discutia lui Vladut fiindca am impresia ca a facuto intentionat
Vladut din cite il cunosc greseste cind vrea daca are altul o alta parere sa spuna

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Eu am precizat de la inceput ca a fost o postare nefericita si nu am incercat s-al scuz pt. ce a ascris.
Insa nu am fost deacord cu faptul ca i s-a atacat familia.
Acelasi lucru as fi facut si pentru tine Ninele, sau pentru oricare dintre voi.
Asteptati sa se intoarca Vladut si probabil ca va avea o explicatie.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:Eu am precizat de la inceput ca a fost o postare nefericita si nu am incercat s-al scuz pt. ce a ascris.
Insa nu am fost deacord cu faptul ca i s-a atacat familia.
Acelasi lucru as fi facut si pentru tine Ninele, sau pentru oricare dintre voi.
Asteptati sa se intoarca Vladut si probabil ca va avea o explicatie.
pe cuvantul meu, daca nu aveti apucaturi de clan tiganesc si ti-o spun in cunostinta de cauza (am trait 35 de ani in inima ferentariului, printre tigani si la fel faceau, sareau unul pentru altul chiar daca aveau dreptate sau nu)

postarea lui Vladut nu a fost nefericita asa cum vor unii s-o scoata, a fost jignitoare si tendentioasa si i s-a raspuns cu o expresie destul de uzitata la noi (asa sa-i spui lu' ma-ta) care mi se pare la fel de jignitoare, dar este un raspuns la o jignire adusa fara motiv, asa cum am mai spus...de aici, cine are minte, ar fi bine sa traga concluziile, fara a mai tine cont de felul partinitor in care vreti voi sa prezentati lucrurile.

chiar ma intreb, Cornele, cum ai reactiona, daca dupa ce ati pleca voi in africa de sud, cineva ar face afirmatii ca cele pe care le-a facut Vladut la adresa intregii echipe...sunt convins ca ai fierbe de draci si ai scoate si tu o injuratura ca la usa cortului, asa ca hai sa fim seriosi si sa nu mai facem atata caz de raspuns...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

"stimabile, una la mana, nu-mi mai stalci numele, ca te ia mama dracului, doi la mina, minti cu o nerusinare care ma face sa cred ca in acest moment, daca te-ai afla in fata mea, te-as bate de te-ai caca pe tine."

asta este o postare de-a ta mai veche, draga cornel serbu.
la vremea respectiva te adresai tot lui rosioru, dar asta nu are importanta.
faptul ca ai trait 35 de ani in ferentari, pare, in aceste conditii, de necontestat.
apanajul ferentariului se vede in postrea ta, a lui vladut si a lui victor oana. si poate in multe alte postari de pe acest forum. in general, fantoma ferentariului bantuie pescuitul competional la crap din Romania.

omiti insa un amanunt
victor oana este vicepresedintele FRPS, seful departamentului CRAP.
iar o federatie nu se conduce din ferentari!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”