draga andrei vladeanu, vad ca te "mananca" tare, toata tevatura asta, daca ai reusit sa-mi gasesti postarile de acum doi ani, dar te-as ruga sa nu mai rastalmacesti contextul, fiindca acolo rosioru, chiar mintea, iar eu eram un car de nevi. cat despre originea mea, sa sti ca sunt mandru de ea, mai ales ca am ajuns ce-am ajuns cu asa un anturaj in jurul meu. in rest...stai linistit ca nu-njur mai mult ca altii, dar eu nu stau sa caut postari din anii trecuti.andrei vladeanu scrie:"stimabile, una la mana, nu-mi mai stalci numele, ca te ia mama dracului, doi la mina, minti cu o nerusinare care ma face sa cred ca in acest moment, daca te-ai afla in fata mea, te-as bate de te-ai caca pe tine."
asta este o postare de-a ta mai veche, draga cornel serbu.
la vremea respectiva te adresai tot lui rosioru, dar asta nu are importanta.
faptul ca ai trait 35 de ani in ferentari, pare, in aceste conditii, de necontestat.
apanajul ferentariului se vede in postrea ta, a lui vladut si a lui victor oana. si poate in multe alte postari de pe acest forum. in general, fantoma ferentariului bantuie pescuitul competional la crap din Romania.
omiti insa un amanunt
victor oana este vicepresedintele FRPS, seful departamentului CRAP.
iar o federatie nu se conduce din ferentari!
si acum ceea ce era mai important, draga andrei...ti se pare normal sa-l faci rapandula pe victor oana, vicepresedintele FRPS, fara motiv ?????
e chiar atat de greu sa recunosti ca nu ai dreptate...?