Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:"stimabile, una la mana, nu-mi mai stalci numele, ca te ia mama dracului, doi la mina, minti cu o nerusinare care ma face sa cred ca in acest moment, daca te-ai afla in fata mea, te-as bate de te-ai caca pe tine."

asta este o postare de-a ta mai veche, draga cornel serbu.
la vremea respectiva te adresai tot lui rosioru, dar asta nu are importanta.
faptul ca ai trait 35 de ani in ferentari, pare, in aceste conditii, de necontestat.
apanajul ferentariului se vede in postrea ta, a lui vladut si a lui victor oana. si poate in multe alte postari de pe acest forum. in general, fantoma ferentariului bantuie pescuitul competional la crap din Romania.

omiti insa un amanunt
victor oana este vicepresedintele FRPS, seful departamentului CRAP.
iar o federatie nu se conduce din ferentari!
draga andrei vladeanu, vad ca te "mananca" tare, toata tevatura asta, daca ai reusit sa-mi gasesti postarile de acum doi ani, dar te-as ruga sa nu mai rastalmacesti contextul, fiindca acolo rosioru, chiar mintea, iar eu eram un car de nevi. cat despre originea mea, sa sti ca sunt mandru de ea, mai ales ca am ajuns ce-am ajuns cu asa un anturaj in jurul meu. in rest...stai linistit ca nu-njur mai mult ca altii, dar eu nu stau sa caut postari din anii trecuti.

si acum ceea ce era mai important, draga andrei...ti se pare normal sa-l faci rapandula pe victor oana, vicepresedintele FRPS, fara motiv ?????

e chiar atat de greu sa recunosti ca nu ai dreptate...?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Domn' Pangica ,mii de scuze, am zis ca daca mai glumim un pic, n-o fii bai si poate cursul discutiei devia spre un final ceva mai roz-bombon...ca de happy end ,se pare ca nu se poate pune problema !
Numai bine va doresc ,tuturor !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:Eu am precizat de la inceput ca a fost o postare nefericita si nu am incercat s-al scuz pt. ce a ascris.
Insa nu am fost deacord cu faptul ca i s-a atacat familia.
Acelasi lucru as fi facut si pentru tine Ninele, sau pentru oricare dintre voi.
Cornele ,de ce nu ai facut acest lucru si pentru sotia lui Zarguzon ,ca si ea a facut parte din echipa si a avut acelasi tratament din partea lui ........???
Lui nu i-a fost atacata familia ???????????
Nu cred ca esti in masura sa fi obiectiv ,adu-ti aminte cand au fost discutiile pentru calificari in primavara ,cand nu ai vrut sa participe la discutii reprezentantii celorlalte echipe folosind expresia ''CE SA VINA TOTI MAIMUTOII LA DISCUTII ''
ATUNCI AU FOST ''MAIMUTOI ''ACUM SINT ''RAPANDULE ''DATA VIITOARE :!: :!: :!: :!: :!:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
omiti insa un amanunt
TOCMAI DE ACEEA MA CONSIDER INDREPTATIT SI OBLIGAT SA IAU APARAREA MEMBRILOR DELEGATIEI CARE A REPREZENTAT ROMANIA CU SUCCES LA W C C .

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

un lucru e clar - FORUMUL A PRINS VIATA DIN NOU-
stiu sigur ca Vladut a vrut sa plateasca o polita si s-a referit strict la doua persoane. Nu spun ca sunt de aceeasi parere cu el..asta in nici un caz dar razboiul acesta e binecunoscut de toata lumea.

Un lucru stiu sigur... ca s-au facut referiri, despre palmaresul obtinut de echipa Senzor la campionatele mondiale spunandu-se cam asa...

" ...daca luati aurul, mai ziceam, era un rezultat remarcabil...mare lucru argint si bronz ..." - ce ziceti de asta ????????
nu e o jignire dar e o ipocrizie de cea mai mare clasa.

concluzia mea e : Vladut A GRESIT ca nu a nominalizat tintele- si acum e in situatia asta.

Eu cred ca o sa-si ceara scuze celor pe care nu a vrut sa-i atace prin ce a spus.
Ultima oară modificat Vin Sep 12, 2008 16:59 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Felicitari echipelor care au facut posibil acest rezultat.
Romania a mai urcat o treapta in concursurile internationale.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
omiti insa un amanunt
TOCMAI DE ACEEA MA CONSIDER INDREPTATIT SI OBLIGAT SA IAU APARAREA MEMBRILOR DELEGATIEI CARE A REPREZENTAT ROMANIA CU SUCCES LA W C C .
daca d-ta consideri ca apararea unei delegatii nationale, in calitate de conducator, se face prin pomenirea mamei celui care a jignit, eu pun punct aici si iti urez mult succes in aceasta cariera.
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Draga Cornel Serbu
Si eu sunt nascut in colentina, iar primii 2 ani de liceu i-am facut in ferentari la 27. Asta nu ma impiedica sa fiu civilizat.
Niciodata nu am injurat pe situri si nici nu am luat familia cuiva. Asta tine de educatie indiferent de mediul din care provi.

Scuza-ma dar la o jignire nu raspunzi cu una si mai mare cum explici tu, numai pt. faptul ca o spui la nervi.
Vad ca nu te-ai debarasat de ferentari. Vorba aia nevinovata uzitata la noi ''asa sa-i spui lu' mata'' de fapt era ''rapandula e mata care te-a facut''
Nu inteleg cine prezinta lucrurile partinitor? Se pare ca in ferentari.
In timp ce Vladut a facut o remarca timpita la modul general, Victor precizeaza ''rapandula e mata'' si nu a facut-o intimplator si nici la nervi.

Nu stiu cum as reactiona dupa plecarea in Africa daca cineva ar face o remarca tendentioasa.
Insa stiu ca anul trecut nu am reactionat cind Oana a afiramat despre SENZOR ca e o echipa de licurici condusa de un hot.
Nu i-am atacat nici familia cind m-a facut hot, mincinos, escroc, betiv, imbirligator, mituitor, mafiot, etc, etc.

Nu inteleg un lucru. Lui Oana ii accepti toate mitocaniile pt. ca sunt spuse la nervi, altora nu.
Hai sa-ti spun eu cum stau lucrurile. Asa cum taurul sforaie si scoate flacari pe nas cind vede rosu, asa se comporta Oana cind aude de SENZOR si componentii echipei.
Nu poate intelege, mai ales acum cind ocupa o functie in FRPS, ca trebuie sa lase apucaturile de ferentari.

@Draga Victore
La mine ''maimutoi'' e un cuvint de alint. Maimutoi i-am zis si lui Andrei si lui Tataie si lui Vladut si la toti cei ce imi sunt dragi. Tie nu ti-am zis niciodata.
Tu in schimb l-ai alintat pe Vladut cu: alcolic notoriu, paduche betiv, handicapat mintal. Sa vedem cum iti alinti supusii la federatie.
Daca Vladut ar fii afirmat ''nevasta lui Zarguzon e o rapandula'' (ceea ce nu a facut) as fi sarit imediat. (sa ma scuze fam. Zarguzon dar trebuie sa-ti raspund).
As vrea sa te intreb ceva. Ai fost conducatorul delegatiei in Franta? Ai fost delegat de catre cei 30 sa-i iei mortii lui Vladut, s-au pur si simplu nu te poti abtine cind auzi de SENZOR?
Acum ai si tu o functie, nu mai poti face pe buldogul, ca apoi sa astepti reactia cateilor.
Citeva postari mai inainte spuneai : ''pomit sa nu mai postez niciodata pe acest site''
Ca de obicei una spui, alta faci.
Eu am incheiat si iti repet. Nu aprob timpenia lui Vladut dar nici comportamentul tau de satra, sau cum ar spune Cornel de ferentari.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Ca de fiecare data cand un conducator APCR se face vinovat de ceva foarte grav ,urmeaza obisnuita ABUREALA si INTOXICARE ,ca sa se abata atentia de la ce sa intamplat si totul sa degenereze in rafuieli de TIP GROTESC ,si altfel se musamalizeaza totul .
UN LUCRU ESTE FOARTE CLAR SI LIMPEDE CA LUMINA ZILEI SI ANUME CA
........ A JICNIT IN MOD GROSOLAN TOTI MEMBRII ECHIPELOR CARE AU PARTICIPAT LA WCC FACANDU-I ''RAPANDULE ''[DEX-DICTIONAR URBAN -NASPA ,JUNGHI ,JAF ,STOARFA ,CURVA ,NASOL ,PROST ,MUCI ,PROSTAN ,MAIMUTOI ,BOLOVAN ]
ASTA ESTE ADEVARUL ,INDIVIDUL CARE A SCRIS A SI GANDIT LA ASA CEVA, NU ESTE LA PRIMA ABATERE DE ACEST FEL ,MAI SUNT DESTUI PESCARI CARE AU FOST JICNITI DE CATRE ACEST ZERO ABSOLUT .

Ps .Anul trecut nu ai reactionat la acuzele pe care ti le-am adus pentru ca tot ce am scris era ''CAT SE POATE DE ADEVARAT ''si nu ai avut replica .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:@Draga Cornel Serbu
Si eu sunt nascut in colentina, iar primii 2 ani de liceu i-am facut in ferentari la 27. Asta nu ma impiedica sa fiu civilizat.
Niciodata nu am injurat pe situri si nici nu am luat familia cuiva. Asta tine de educatie indiferent de mediul din care provi.

Scuza-ma dar la o jignire nu raspunzi cu una si mai mare cum explici tu, numai pt. faptul ca o spui la nervi.
Vad ca nu te-ai debarasat de ferentari. Vorba aia nevinovata uzitata la noi ''asa sa-i spui lu' mata'' de fapt era ''rapandula e mata care te-a facut''
Nu inteleg cine prezinta lucrurile partinitor? Se pare ca in ferentari.
In timp ce Vladut a facut o remarca timpita la modul general, Victor precizeaza ''rapandula e mata'' si nu a facut-o intimplator si nici la nervi.

Nu stiu cum as reactiona dupa plecarea in Africa daca cineva ar face o remarca tendentioasa.
Insa stiu ca anul trecut nu am reactionat cind Oana a afiramat despre SENZOR ca e o echipa de licurici condusa de un hot.
Nu i-am atacat nici familia cind m-a facut hot, mincinos, escroc, betiv, imbirligator, mituitor, mafiot, etc, etc.

Nu inteleg un lucru. Lui Oana ii accepti toate mitocaniile pt. ca sunt spuse la nervi, altora nu.
Hai sa-ti spun eu cum stau lucrurile. Asa cum taurul sforaie si scoate flacari pe nas cind vede rosu, asa se comporta Oana cind aude de SENZOR si componentii echipei.
Nu poate intelege, mai ales acum cind ocupa o functie in FRPS, ca trebuie sa lase apucaturile de ferentari.
ce viata misto era la "27" :lol:

nu tine numai de educatie, asa cum spui...ca la orice specie si la om, nu exista indivizi identici, asa ca as pune pe primul loc temperamentul si apoi educatia...(cred ca sunt foarte multe persoane cu o educatie deosebita, dar colerice si cu iestiri de multe ori regretabile...)

despre subiect, nu-ti pot spune decat ca nu ai dreptate...gandeste-te bine la ce-ti spun si recunoaste ca vina o poarta cel ce-a iscat toata cearta asta si nu cei ce au raspuns la jignire (cele 30 de iconite emotive ale lui vali vopsea, pot insemna orice)...ce mai scriam noi acum, daca vladut nu scria perla ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”