Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ Val Pangica Jr.

nu-ti pot spune decat ca esti hilar si ca te rog in continuare sa ma suporti sa ma bag in seama cu iteratii ieftine si-ti garantez ca am sa te suport si eu sa te bagi de fiecare data unde nu-tui fierbe oala si cu niste argumente copilaresti lipsite de esenta si departe de realitatea ce trece mereu pe linga tine.

n-as fi vrut sa ne certam, dar vad ca pe linga antivenin, ai strans si multa otrava cu care arunci pe unde nu trebuie si pe unde tu nu ar trebui sa scri, fiindca asa cum ai mai spus, nu te mai intereseaza calificarile ( chiar n-ai alta traba ?)

in concluzie...incearca totusi sa bagi un numar mai mic de litere in postarile tale vaste si fara rost (adu-ti amine de chestia cu libelulele, cand chiar am ras de ce ineptii scoteai), fiindca mai e si lume care se plictiseste citindu-le
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie: Nu ma dau victima - asa cum crezi tu - pentru ca nu am facut nimic
asta-i din adancul gandirii (sectiunea emil bobu) ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="oanavictor"][quote="cornel rosioru"]Eu am precizat de la inceput ca a fost o postare nefericita si nu am incercat s-al scuz pt. ce a ascris.
Insa nu am fost deacord cu faptul ca i s-a atacat familia.
Acelasi lucru as fi facut si pentru tine Ninele, sau pentru oricare dintre voi.[/quote]

Cornele ,de ce nu ai facut acest lucru si pentru sotia lui Zarguzon ,ca si ea a facut parte din echipa si a avut acelasi tratament din partea lui ........???
Lui nu i-a fost atacata familia ???????????
Nu cred ca esti in masura sa fi obiectiv ,adu-ti aminte cand au fost discutiile pentru calificari in primavara ,cand nu ai vrut sa participe la discutii reprezentantii celorlalte echipe folosind expresia ''CE SA VINA TOTI MAIMUTOII LA DISCUTII ''
ATUNCI AU FOST ''MAIMUTOI ''ACUM SINT ''RAPANDULE ''DATA VIITOARE :!: :!: :!: :!: :!:[/quote]

Sotia mea nu a facut parte din cei 30 de pescari jigniti de dl. Vladut; a fost in Franta in concediu si singurul motiv pt care s-a aflat in preajma celor "30" este ca a avut bunavointa de a-mi cara achipamentul si pe mine. asa ca orice referire la ea nu este binevenita pt ca la anul s-ar putea sa plec cu trenul in Franta.
In legatura cu afirmatia dl.Vladut, eu nu ma simt o rapandula si deci mai mult ca sigur s-a referit la altcineva, asa ca cel mai bine datii dreptul la replica.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

P.S. s-a discutat atata pe tema afirmatiei jignitoare a lui Vladut dar nimeni nu a discutat despre concurs, despre organizare, noutati etc. Totul s-a redus la "balacareli".

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Scuze ptr intarzierea raspunsului , acum am venit din Delta. Observ ca dl Oana a reusit din nou sa faca ceea ce stie mai bine : adica sa agite spiritele. Nu ii voi raspunde , deoarece diferenta de varsta si educatia ma impiedica.
Dar , ma bucur ca si-a dat seama ca EL era principala tinta. Lucru pe care l-au observat si cativa baieti destepti din "juriu" :
gabi scrie:......stiu sigur ca Vladut a vrut sa plateasca o polita si s-a referit strict la doua persoane. Nu spun ca sunt de aceeasi parere cu el..asta in nici un caz dar razboiul acesta e binecunoscut de toata lumea.
Adi Zarguzon : "
In legatura cu afirmatia dl.Vladut, eu nu ma simt o rapandula si deci mai mult ca sigur s-a referit la altcineva, asa ca cel mai bine datii dreptul la replica."

Corect baieti, niciodata nu voi considera rapandula pe cineva care castiga concursuri sau pescarii care concursuri la rand ocupa doar podiumuri !!!!!

De aceea, nu am de ce sa imi cer scuze lui Costica Buhac, Ninel , Vali Vopsea, Adi Zarguzon , etc , este mai mult decat evident. Daca veti reciti postarea mea initiala o sa observati cum va atras Oana in capcana....
Acum chiar consider ca eu sunt cel care trebuie sa primeasca scuze, dar ne auzim la telefon. :oops:

Concret, postarea mea se referea nu la 2, ci la 3 persoane : Oana, Podaru, Tite. Pe care eu ii consider cei mai slabi pescari de crap din Romania. Si nu numai eu. Este vreo problema ? :roll:

Iar daca vrem sa vorbim despre pescuit, sunt curios sa aflu cum a reusit domnul Oana sa prinda un peste dupa 6 ani de participari consecutive si cum a onorat el delegatia Romaniei prinzand pestele la o montura plantata la 400 metri, in conditiile in care raza maxima de plantat era de 200 metri !!!!!!! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Anul trecut , un " no man's land" a lovit in echipa nationala de pesciut , din care faceam si eu parte iar in urma apararii care am incercat sa o am am fost injurat de tata (mort de peste 20 ani) . Atunci nu sa gasit nimeni care sa-mi apere interesele...motivul??..nesansa (sau onoarea) sa fac parte din echipa Senzor !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Vladut scuzama ca am indraznit sa scriu in lipsa ta ai dreptate si imi cer scuze eu tie
Victor Oana este o jigodie si gata
Cornel Serbu un nenorocit
De cine trebuie sa mai ma iau ca sa ma ierti STAPINE
ALO NENEA VLADUT SATI FIIE RUSINE CA TOT ZICEAI CA O SA NE AUZIM LA TELEFON :wink:

P S ESTI INVIDIOS DEPROST :D

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Val aici era vorba despre WCC nu despre tine si Oana

Sau te consideri RAPANDULA

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Cristi Y Trebuia sa ii rupi dinti pe loc

Am si eu Tata mort de 31 de ani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ninele, ma bucur ca ai inteles. Totusi nu inteleg cum te-ai lasat atras in capcana asta de catre regele manipularilor.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”