Scuze ptr intarzierea raspunsului , acum am venit din Delta. Observ ca dl Oana a reusit din nou sa faca ceea ce stie mai bine : adica sa agite spiritele. Nu ii voi raspunde , deoarece diferenta de varsta si educatia ma impiedica.
Dar , ma bucur ca si-a dat seama ca EL era principala tinta. Lucru pe care l-au observat si cativa baieti destepti din "juriu" :
gabi scrie:......stiu sigur ca Vladut a vrut sa plateasca o polita si s-a referit strict la doua persoane. Nu spun ca sunt de aceeasi parere cu el..asta in nici un caz dar razboiul acesta e binecunoscut de toata lumea.
Adi Zarguzon : "
In legatura cu afirmatia dl.Vladut, eu nu ma simt o rapandula si deci mai mult ca sigur s-a referit la altcineva, asa ca cel mai bine datii dreptul la replica."
Corect baieti, niciodata nu voi considera rapandula pe cineva care castiga concursuri sau pescarii care concursuri la rand ocupa doar podiumuri !!!!!
De aceea, nu am de ce sa imi cer scuze lui Costica Buhac, Ninel , Vali Vopsea, Adi Zarguzon , etc , este mai mult decat evident. Daca veti reciti postarea mea initiala o sa observati cum va atras Oana in capcana....
Acum chiar consider ca eu sunt cel care trebuie sa primeasca scuze, dar ne auzim la telefon.
Concret, postarea mea se referea nu la 2, ci la 3 persoane : Oana, Podaru, Tite. Pe care eu ii consider cei mai slabi pescari de crap din Romania. Si nu numai eu. Este vreo problema ?
Iar daca vrem sa vorbim despre pescuit, sunt curios sa aflu cum a reusit domnul Oana sa prinda un peste dupa 6 ani de participari consecutive si cum a onorat el delegatia Romaniei prinzand pestele la o montura plantata la 400 metri, in conditiile in care raza maxima de plantat era de 200 metri !!!!!!!