Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Floroiu Ciprian
Puncte: 0

Mesaj de Floroiu Ciprian »

Cand vad unde s-a ajuns cu interesele si cu ...anumitor oameni,care ar trebui sa fie exemple ptr ceilalti pescari,ma ingrozesc,sunt pescar de multi ani si pescar de crap de vreo 5,am si cateva concursuri mici ce-i drept la activ,dar ma gandesc foarte serios daca vreau sa fac parte din aceasi dogma cu voi!!!!!!!!!!!!Nu cred ca Tim Paisley s-a coborat la nivelul satrei sa foloseasca astfel de limbaj.............!!!!!!!!!Singurul lucru care imi vine in minte eee RUSINEEEEEEEEEE :oops:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Floroiu Ciprian scrie:Cand vad unde s-a ajuns cu interesele si cu ...anumitor oameni,care ar trebui sa fie exemple ptr ceilalti pescari,ma ingrozesc,sunt pescar de multi ani si pescar de crap de vreo 5,am si cateva concursuri mici ce-i drept la activ,dar ma gandesc foarte serios daca vreau sa fac parte din aceasi dogma cu voi!!!!!!!!!!!!Nu cred ca Tim Paisley s-a coborat la nivelul satrei sa foloseasca astfel de limbaj.............!!!!!!!!!Singurul lucru care imi vine in minte eee RUSINEEEEEEEEEE :oops:
nu crezi ca te "ingrozesti" pra usor pentru un ditamai barbatul ???

vezi ca ai confundat tagma cu dogma si nu-i tot aia

il cunosti asa de bine pe tim paisley ???

se pare ca noi doi ne cunoastem de la vre-o doua concursuri...ai ceva sa-mi reprosezi ???

pacat ca ala era singurul lucru care ti-a venit in minte, mai ales ca toata "dogma" pescuitului la crap e inebunita daca mai vrei sau nu mai vrei tu sa faci parte din ea

si, apropo, de ce te bagi ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

NU CRED CA ESTE NORMAL CA LA O JICNIRE FARA ROST SI FARA MOTIV SA NU SE IA NICI O MASURA IMPOTRIVA CELUI CARE A FACUT-O .[/quote][Oana Victor]

Ma intreb ce masuri ar trebui luate impotriva celui care a raspuns jignirii cu atita violenta?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

oanavictor scrie:
Tot ce trebuie facut ,este ca cei trei conducatori ai APCR [Senzor ]sa inceteze sa mai jicneasca comunitatea de pescari din Romania si sa incerce sa se abtina de la niste comentarii rautacioase si inutile si fara aroganta .

E mult mai simlu. Inceteaza cu imbirligaturile, nu mai inrosii telefonul, renunta la jigniri si totul va intra in normal.
Raul din pescuit e la tine in Ograda.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

oanavictor scrie:
cornel rosioru scrie:@Cornele

Nu cred ca ai sa reactionezi cu iconite zimbitoare daca esti facut betiv, hot, prost, si alte "cuvinte nevinovate". Doamne fereste sa-ti ia famili
Dar daca esti facut ''RAPANDULA ''[JAF ,STOARFA ,CURVA ,NASOL ,PROST ,MUCI ,MAIMUTOI ,PROSTAN ,BOLOVAN ] CE FEL DE ICONITE ZAMBITOARE FOLOSESTI :evil: :twisted:

Maestre ,multumesc ca mi-ai ridicat mingea la fileu :?: :!: continua .

Voi continua.
Daca esti facut rapandula incearca sa intelegi de ce, fara sa folosesti iconite.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

Zarguzon Adi scrie:P.S. s-a discutat atata pe tema afirmatiei jignitoare a lui Vladut dar nimeni nu a discutat despre concurs, despre organizare, noutati etc. Totul s-a redus la "balacareli".

Din cauza lui Vladut, Oana a fost prea ocupat.
Acum ca s-au limpezit lucrurile, ca si conducator al delegatiei si cel mai vechi participant, ne va impartasi impresiile si ce inseamna perseverenta.

Vicore ti-am saltat mingea iar. Profita. :lol:
Cornel Rosioru ,

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:...vezi ca intepi mereu si nu te astepta ca toti sa taca !.
pai tocmai asta e esenta acestei discutii:
la ce trebuie sa se astepte?
Tot ce trebuie facut ,este ca cei trei conducatori ai APCR [Senzor ]sa inceteze sa mai jicneasca comunitatea de pescari din Romania si sa incerce sa se abtina de la niste comentarii rautacioase si inutile si fara aroganta .
DACA NU EXISTA ACEA POSTARE SE MAI SCRIA TOT CE SA SCRIS ??????????
INCETATI CU ATACURILE LA PERSOANA SI VE-TI VEDEA CE ARMONIE VA FI .
NU CRED CA ESTE NORMAL CA LA O JICNIRE FARA ROST SI FARA MOTIV SA NU SE IA NICI O MASURA IMPOTRIVA CELUI CARE A FACUT-O .
CHIAR DACA IN GANDIREA CELUI CARE A FACUT-O NU SA REFERIT DECAT LA O SINGURA PERSOANA SI ANUME OANA VICTOR INTREBAREA ESTE DE CE A FACUT-O CREZIND CA EU VOI TACEA SI NU VOI RIPOSTA STIIND CA NU PREA INGHIT SA FIU ATACAT ,IAR DACA SA REFERIT LA TOTI PESCARII CARE AU PARTICIPAT LA WCC ATUNCI SIGUR OMUL AR TREBUI INLATURAT DEFINITIV DIN COMUNITATEA PESCARILOR ,PENTRU CA NU ESTE PERMIS NIMANUI SA ATACE FARA MOTIV MAI ALES CA TREBUIE TINUT CONT DE VARSTA CELEI PE CARE I-L ATACI .

CONCLUZIE

cei 3 conducatori APCR trebuie sa inceteze sa mai jigneasca comunitatea de pescari astfel:
1. sa nu se mai preocupe de numarul crapilor din lacul darvari.
2. sa nu mai puna la indoiala calitatile de pescar de competitie ale d-lui victor oana.

asa se va asterne armonia peste noi.

ps daca esti atat de preocupat de comunitatea de pescari, vezi ca ai un topic unde unul este demascat cu tentativa de furt in competitii oficiale.
in noua calitate de conducator nu te intereseaza cazul?
iti reamintesc faptul ca atunci cand badica i-a aruncat in apa la cupa cupelor pe adriano si cotelici ai facut o postare in care precizai ca ai adunat toate depozitiile, ai ascultat toate partile implicate si ai dicatat o interdictie. la vremea respectiva pe lacul darvari. acum, ai mai multa putere.
de ce nu deschizi staborul?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

si hai sa-ti mai spun ceva, de data asta prieteneste, relaxat.

n-ai fost scutit de atacuri in toti anii care au trecut. e drept ca, slava D-lui, ai si atacat la randul d-tale.
mai nou, esti presedintele sectiunii CRAP. cum poti avea pretentia absurda sa inceteze atacurile la adresa lui victor oana?

armonie nu exista decat pe lumea cealalta. dar si acolo doar pana te vei regasi cu rosioru! :D
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Nici acolo nu poate fi liniste pt. ca Dumnezeu a impartit lumea in doua.
Locul cu verdeata si cazanul cu smoala. :lol:
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

Acum fara gluma, desvaluirile lui Adi Zarguzon sunt incredibile.

Ca si in cazul Badica, Oana Victor trebuia sa faca acelasi lucru si sa ia atitudine aparind comunitatea pescarilor.

In aceiasi competitie de care vorbim, echipa lui Cornel Serbu a fost eliminata.
Mi-am asumat responsabilitatea atragindu-mi amtipatia unora si ocara altuia... :evil:
Daca aceste desvaluiri ar fi fost facute la timp i-as fi suspendat cel putin 5 ani din CN. pe cei implicati. Atit echipa care a incercat frauda cit si cea care urma sa beneficieze.

Si atunci Victor Oana apara comunitatea pescaricarilor, numai ca era aceea care prin orice mijloace dorea sa elimine SENZORUL.
Si pentru ca acestia aveau nevoie de un lider s-a format G6.

Anul acesta mare parte din cei ce faceau marapaslicuri anul trecut, sub comanda aparatorului comunitatii contesta APCR-ul, SENZORUL, rezultatele si conducatorii acestora.

Acum pt. ca i s-a oferit putere, vreau sa-l vad pe Victor Oana luind masuri.
In caz contrar ii dau dreptate lui Val si anume ca am facut greseala vietii mele lasind competia cui nu trebuia.
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”