Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nu crezi ca te "ingrozesti" pra usor pentru un ditamai barbatul ???Floroiu Ciprian scrie:Cand vad unde s-a ajuns cu interesele si cu ...anumitor oameni,care ar trebui sa fie exemple ptr ceilalti pescari,ma ingrozesc,sunt pescar de multi ani si pescar de crap de vreo 5,am si cateva concursuri mici ce-i drept la activ,dar ma gandesc foarte serios daca vreau sa fac parte din aceasi dogma cu voi!!!!!!!!!!!!Nu cred ca Tim Paisley s-a coborat la nivelul satrei sa foloseasca astfel de limbaj.............!!!!!!!!!Singurul lucru care imi vine in minte eee RUSINEEEEEEEEEE
oanavictor scrie:
Tot ce trebuie facut ,este ca cei trei conducatori ai APCR [Senzor ]sa inceteze sa mai jicneasca comunitatea de pescari din Romania si sa incerce sa se abtina de la niste comentarii rautacioase si inutile si fara aroganta .
oanavictor scrie:Dar daca esti facut ''RAPANDULA ''[JAF ,STOARFA ,CURVA ,NASOL ,PROST ,MUCI ,MAIMUTOI ,PROSTAN ,BOLOVAN ] CE FEL DE ICONITE ZAMBITOARE FOLOSESTIcornel rosioru scrie:@Cornele
Nu cred ca ai sa reactionezi cu iconite zimbitoare daca esti facut betiv, hot, prost, si alte "cuvinte nevinovate". Doamne fereste sa-ti ia famili![]()
![]()
Maestre ,multumesc ca mi-ai ridicat mingea la fileu![]()
continua .
Zarguzon Adi scrie:P.S. s-a discutat atata pe tema afirmatiei jignitoare a lui Vladut dar nimeni nu a discutat despre concurs, despre organizare, noutati etc. Totul s-a redus la "balacareli".
oanavictor scrie:Tot ce trebuie facut ,este ca cei trei conducatori ai APCR [Senzor ]sa inceteze sa mai jicneasca comunitatea de pescari din Romania si sa incerce sa se abtina de la niste comentarii rautacioase si inutile si fara aroganta .andrei vladeanu scrie:pai tocmai asta e esenta acestei discutii:cornelserbu scrie:...vezi ca intepi mereu si nu te astepta ca toti sa taca !.
la ce trebuie sa se astepte?
DACA NU EXISTA ACEA POSTARE SE MAI SCRIA TOT CE SA SCRIS ??????????
INCETATI CU ATACURILE LA PERSOANA SI VE-TI VEDEA CE ARMONIE VA FI .
NU CRED CA ESTE NORMAL CA LA O JICNIRE FARA ROST SI FARA MOTIV SA NU SE IA NICI O MASURA IMPOTRIVA CELUI CARE A FACUT-O .
CHIAR DACA IN GANDIREA CELUI CARE A FACUT-O NU SA REFERIT DECAT LA O SINGURA PERSOANA SI ANUME OANA VICTOR INTREBAREA ESTE DE CE A FACUT-O CREZIND CA EU VOI TACEA SI NU VOI RIPOSTA STIIND CA NU PREA INGHIT SA FIU ATACAT ,IAR DACA SA REFERIT LA TOTI PESCARII CARE AU PARTICIPAT LA WCC ATUNCI SIGUR OMUL AR TREBUI INLATURAT DEFINITIV DIN COMUNITATEA PESCARILOR ,PENTRU CA NU ESTE PERMIS NIMANUI SA ATACE FARA MOTIV MAI ALES CA TREBUIE TINUT CONT DE VARSTA CELEI PE CARE I-L ATACI .