Avertizori TAZURA

http://www.danmitranescu.ro

Moderator: Dan Mitranescu

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6539
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 15:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori TAZURA

Mesaj de Dan Mitranescu »

Dupa cateva luni bune de cand avertizorii au intrat pe piata, revin cu constatari bazate pe folosire efectiva a acestora de catre pescari, unii dintre acestia avand chiar cateva zeci de partide de pescuit.

Asa cum spuneam initial, pe baza cerintelor pe care le-am dat in fabrica, cat si pe testarea mostrelor, avertizorii Tazura au o calitate ridicata sub toate aspectele. Au existat doua mici probleme in cazuri izolate, dar acestea s-au rezolvat.

1. CONSUMUL AVERTIZORILOR ESTE EXTREM DE MIC. Pana in acest moment, dupa luni bune de folosire a avertizorilor, bateriile au scazut doar cu o unitate din cele 8 gradatii posibile ! Acest lucru garanteaza faptul ca o baterie de calitate tine avertizorii activi pana la doi ani !
2. DISTANTA DE EMISIE este de 200m, iar faptul ca bateriile tin mult, aceasta distanta nu fluctueaza in timpul unei partide de pescuit incat sa creeze probleme de comunicare.
3. CARCASA avertizorilor nu se deterioreaza la razele solare si nu devine lipicioasa asa cum se intampla cu multi alti avertizori.
4. Functiile avertizorilor sunt utile si apreciate de cei care le-au utilizat. Functia AUTO MUTE este extrem de apreciata de pescarii care s-au obisnuit sa o foloseasca.

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6539
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 15:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori TAZURA

Mesaj de Dan Mitranescu »

ANUNT !

Am rugamintea ca toate seturile de avertizorii Tazura achizitionate pana in luna august 2021 inclusiv sa ne fie trimise la magazin pentru a li se face mentenanta GRATUIT.
Pentru detaliile livrarii ( GRATUITA ) va rog sa ne contactati telefonic sau pe WhatsApp la nr. 0727780279.

Va multumesc.

senzor planet

Înapoi la “DAN MITRANESCU”