Moderator: Dan Mitranescu
Manea Alexandru scrie: ↑Dum Ian 10, 2021 19:16Felicitări pt avertizori Dm Dan ii astept de ceva vreme si nu m-am înșelat de calitatea produselor dumneavoastra
In primul rand, am tot respectul pentru sinceritate. In multe cazuri lansetele se rup "din aruncare" cu un jig de 10-15g.AlinMitrica scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 15:40Buna ziua,
Usa de la lift vs Tazura RX 235= 1 - 0
Am fost la magazin si a fost reparata pe loc, dar am pierdut cam 3cm din lanseta.
Inca n am apucat sa pescuiesc cu ea si avand in vederea vremea, probabil n o sa ies o perioada.
Considerati ca mai poate fi folosita avand in vedere ca oricum e una dintre cele mai rapide lansete pe care am pus mâna?
Sau ma apuc de strans bani pentru alta?
Multumesc
Multumesc pentru explicatii.Dan Mitranescu scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 16:02In primul rand, am tot respectul pentru sinceritate. In multe cazuri lansetele se rup "din aruncare" cu un jig de 10-15g.AlinMitrica scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 15:40Buna ziua,
Usa de la lift vs Tazura RX 235= 1 - 0
Am fost la magazin si a fost reparata pe loc, dar am pierdut cam 3cm din lanseta.
Inca n am apucat sa pescuiesc cu ea si avand in vederea vremea, probabil n o sa ies o perioada.
Considerati ca mai poate fi folosita avand in vedere ca oricum e una dintre cele mai rapide lansete pe care am pus mâna?
Sau ma apuc de strans bani pentru alta?
Multumesc![]()
Pentru asta aveti oricand doriti reducere 20% la un bat nou, indiferent ca cedeaza sau nu cel in cauza.
Acum, la modul general legat de ruperea lansetelor in zona varfului, in mod normal nu este nici cea mai mica problema. Multi pescari de spinning isi taie singuri betele pentru a obtine o lanseta mai tare.
Problema apare in momentul loviturii. Daca lovitura este una care produce fisuri si in restul blank-ului, atunci batul se poate rupe.
Pentru asta trebuie verificat. Se propteste varful in tavan si se forteaza lanseta. Asa cum se probeaza lansetele de spinning, dar putin mai accentuat. Daca nu se rupe si la cum este facut RX-ul, iese super bat daca are cu 3cm mai putin pe varf.
![]()
Inclusiv faptul ca s-a micsorat distanta intre primele doua inele nu este o problema. Aspectul protejeaza partea subtire a varfului dintre ele. Multi producator o practica direct din fabrica.
Cam asta este situatia.
P.S. RX-ul ( sau ZX -ul in varianta din doua bucati ) este cel mai adevarat bat de spinning pe care l-am tinut in mana vreodata, si eu, cat si toti prietenii mei cu care pescuiesc la spinning de peste 20 ani. Este la fel de rapid si tare ca Heavy Spinn Maxxx, dar aproape la jumatate ca greutate.![]()
Oferta este valabila oricand, dar pentru o lanseta similara. Pe ce a fost sinceritatea pe aia este si oferta.AlinMitrica scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 16:52
Multumesc pentru explicatii.
Mai astept sa treaca o zi de la lipitura sa fiu sigur ca s a prins si o sa fac proba tavanului. Sper sa ies mai bine ca la lift
Apreciez discountul. Daca nu cedeaza, oare poate fi folosit la urmatoarea achizitie din gama tazura?
Intentionez 6 lansete, senzori, swingeri
Ar fi prima data in viata cand sinceritatea mi ar aduce un asa beneficiu.
PS daca spuneam ca am rupt o cu jig de 10 15 gr se schimba? Ca sa stiu ce spun data viitoare![]()
Am facut print screen sa nu uit ca am reducereDan Mitranescu scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 20:21Oferta este valabila oricand, dar pentru o lanseta similara. Pe ce a fost sinceritatea pe aia este si oferta.AlinMitrica scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 16:52
Multumesc pentru explicatii.
Mai astept sa treaca o zi de la lipitura sa fiu sigur ca s a prins si o sa fac proba tavanului. Sper sa ies mai bine ca la lift
Apreciez discountul. Daca nu cedeaza, oare poate fi folosit la urmatoarea achizitie din gama tazura?
Intentionez 6 lansete, senzori, swingeri
Ar fi prima data in viata cand sinceritatea mi ar aduce un asa beneficiu.
PS daca spuneam ca am rupt o cu jig de 10 15 gr se schimba? Ca sa stiu ce spun data viitoare![]()
![]()
Pe comanda cealalta, reducerea poate sa vina, dar cu sinceritate, nu din sinceritate.![]()
Legat de "data viitoare", sper sa nu se intample evenimentul niciodata, Daca se intampla, o spun si eu cu toata sinceritatea ca prefer povestile cu "15g", in loc sa fac reduceri. Ma distrez si nu pierd bani.E mai bine.
![]()
Am avut dupa mine intodeauna doua lansete, intodeauna identice. Iau doua ca sa nu-mi stric ziua de pescuit in caz ca se rupe vreuna.AlinMitrica scrie: ↑Mar Ian 12, 2021 20:57
Am facut print screen sa nu uit ca am reducere
Acum va rog sa mi spuneti daca ZS 270 s ar potrivi pentru stiuca si salau de pe malul lacurilor/baltilor. Pe la alte magazine mi s a spus ca salaul tuşeşte daca lanseta e de stiuca si invers. Si ca ar fi bine sa iau cate o lanseta pentru fiecare naluca in parte sa se asorteze
M am orientat bine spre ZS sau recomandat altceva?