Moderator: Dan Mitranescu
Lansetele MTX Class trebuie sa ajunga.radudoctor86 scrie:Buna ziua, pe cand o sa ajunga mtx class in stoc???
Problema unei mandrine dintr-o suta, nu o pot numi "problema mandrinelor" si nici in ultimii 4-5 ani nu am mai auzit sa se desprinda ( roteasca) mandrina pe oricare dintre modelele MTX. ( Class, Uni, Top, MTX8 , Spod, ... )andrei22 scrie:Buna ziua,
Legat de noile MTX 14 s-a remediat problema mandrinelor?
multumesc
Din ce an erau lansetele si ce problema aveau mai exact ?andrei22 scrie:Da, am avut cu toate 4 lansetele.
Le-am adus la dumnevoastra la magazin pentru reparatie, dar nu mi-a placut cum au iesit si am renuntat la ele.
Sunt interesat sa revin la MTX 14, daca problema a fost rezolvata, cumulata cu noile inbunatatiri anuntate.
Multumesc
Erau din cele cu mandrina fixata cu adeziv elastic. ( lot comandat in 2013 )andrei22 scrie:Cred ca le-am achizitionat in 2014 / 2015 nu mai stiu exact.
Ce tin mine ca husele aveau linia galbena.Era al 2 lea set de MTX pe care l-am achizitonat(primul avea husele negre complet) si dupa reparatie am trecut la Shimano Velocity(anul trecut in vara)
Cand vor intra in STOC vreau sa testez una vs Velocity(cred ca atingeam o distanta mai mare cu MTX 14 vs Velocity)
Multumesc
Asta e valabilă ca o alta vorba celebra: câți km sunt? ....400 si un pic!Dan Mitranescu scrie:Erau din cele cu mandrina fixata cu adeziv elastic. ( lot comandat in 2013 )andrei22 scrie:Cred ca le-am achizitionat in 2014 / 2015 nu mai stiu exact.
Ce tin mine ca husele aveau linia galbena.Era al 2 lea set de MTX pe care l-am achizitonat(primul avea husele negre complet) si dupa reparatie am trecut la Shimano Velocity(anul trecut in vara)
Cand vor intra in STOC vreau sa testez una vs Velocity(cred ca atingeam o distanta mai mare cu MTX 14 vs Velocity)
Multumesc
Dupa cum spuneam, a fost schimbat procedeul de fixare a mandrinei. Acel joc elastic nu dadea asa bine.
Noul model vine cu acelasi blank, dar cu un plus datorat inelelor tip K. ( mai usoare, mai compacte, mai rezistente la indoire, cu ceramica protejata mai bine de invelisul metalic ).
Inclusiv inelul de 50 este tip K slim.
P.S. am aflat astazi ca atat lansetele cat si mulinetele vor fi disponibile in primele zile din 2018.
Alexandru Mihai scrie: Asta e valabilă ca o alta vorba celebra: câți km sunt? ....400 si un pic!))