Moderator: Dan Mitranescu
Dan, pe scurt, care ar fi recomandarea ta intre: Maxx Visibility, Maxx Competition si Maxx Dsitance? Sa zicem o grosime de 0,20 (desi Visibility are, real, 0,22)? pentru:Dan Mitranescu scrie:"La suprafata" inseamna ca dupa ce firul a fost facut, se trateaza cu colorant. Culoarea intra in masa materialului, dar nu se reuseste o colorare stridenta cu acest procedeu. Este ca si cum pe un fir transparent se da cu un marker colorat. Firul "trage" din culoare, dupa stergerea markerului, dar nu se coloreaza puternic ( ramane cu un grad de transparenta ).vasea scrie:Dl. Mitrănescu:
Intr-o postare mai veche de a dvs. ati explicat faptul ca adaugarea colorantului fluo in materialul firelor monofilament slabeste rezistența si o solutie ar fi colorarea firului la suprafața. Aveti in oferta hakuyo un fir fluo care sa fie fabricat astfel ?
Multumesc anticipat.
In aceasta categorie se inscriu firele de pe aceasta pagina :
http://danmitranescu.ro/59_238/MONOFILA ... php/page=2
Cele colorate in masa sunt opace si colorate strident.
http://danmitranescu.ro/59_238/MONOFILA ... LINETE.php
Compromisul il face fiecare intre vizibilitate , rezistenta si maleabilitate. Toate la un loc inca nu au fost inventate.![]()
P.S. Important ! Numai colorantul fluo ( rosu, galben,... ) da rigiditate firelor colorate in masa !
De cand a aparut Visibility , l-am masurat ( ca si pe celelalte fire pe care le comercializez ) si am descoperit ca 0,20-ul este 0,22 . Este singura subdimensionare existenta pe etichetele mele.ionut72 scrie:
Dan, pe scurt, care ar fi recomandarea ta intre: Maxx Visibility, Maxx Competition si Maxx Dsitance? Sa zicem o grosime de 0,20 (desi Visibility are, real, 0,22)? pentru:
1) pescuit cu momitor, la distanta, ciortan
2) pescuit in concurs cu momitor
3) pescuit in concurs cu plumb
4) pescuit de placere pentru exemplare mari
Si:
5) pescuit La Dunare (delta), ce fir si ce diametru minim?
In regula, eu voi ramane cu Visibility!Visibility este calitatea 1 , iar Distance este calitatea 2 ( din 4 calitati existente pe piata) si una peste alta , cu colorant , fara colorant, ambele au rezistente apropiate.
Fara iluminare nu se gasesc acest model de swingere?osc1or scrie:Cateva fotografii in detaliu.
Sper sa te ajute.
"Lumina" costa.ionut72 scrie:In regula, eu voi ramane cu Visibility!Visibility este calitatea 1 , iar Distance este calitatea 2 ( din 4 calitati existente pe piata) si una peste alta , cu colorant , fara colorant, ambele au rezistente apropiate.
Dan Mitranescu scrie:"Lumina" costa.ionut72 scrie:In regula, eu voi ramane cu Visibility!Visibility este calitatea 1 , iar Distance este calitatea 2 ( din 4 calitati existente pe piata) si una peste alta , cu colorant , fara colorant, ambele au rezistente apropiate.
2 lei / 300 m
![]()
P.S. si eu cred ca il foloseam daca era de 0,20 , ca de dimensiunea asta am nevoie.