Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Acolo se poate pentru ca ei nu il au pe Popescu59PiciuS scrie:...
Inca nu inteleg de ce in Romania taxa este pentru pescar? ci nu pe standul de pescuit,sau lansete! ce sa faci singur la pescuit?
Chiar nu pot intelege lucrurile astea...
Am umblat mult in Ungaria iar acolo nu este nici un fel de problema sa mai mergi cu inca un partener de pescuit,acolo platesti strict standul sau numarul de lansete!
Nu prea cred ca vorbesti cu briliantu' in persoanaionut72 scrie: De unde ai tras tu, briliantu' forumului,
Cocalaru' forumului, iar te bagi aiurea in discutii care te depasesc net! Cine a facut investitii de 200000 de euro intr-o balta, nu vrea sa-si scoata banii astia doar din bilete si abonamente, asa cum crede creierasu-ti firav! Ca n-o face nici in 50 de ani! Tu vezi-ti in continuare de saracia aia de maghernita a ta, unde inseli clientii "ca sa faci profit"! Idealu' e, in mintea ta, "fie ea balta goala, da' cu un pret al biletului mare, frate, sa vaza lumea ce valoare am!"popescu59 scrie:Intelectualul forumului problema este simpla, fiecare afacere este creata pentru a da profit , nu creezi profit esti faliment . La modul cum gindesti tu orice afacere moare din start .Dar cred ca tu gindesti asa in locul altora care au bagat deja 150-200 mi de eu in afacere si acum ai vrea sa te lase cam moka la pescuit , pe tine si pe vali .
popescu59 scrie:[...] fiecare afacere este creata pentru a da profit , nu creezi profit esti faliment . [...]
Si eu banuiam asta mai demult...Albert scrie:Nu prea cred ca vorbesti cu briliantu' in persoanaionut72 scrie: De unde ai tras tu, briliantu' forumului,![]()
![]()
In rest...baga pe foc pana se topeste zapada si mergem dreq pe balta
Perfect adevarat Ionutionut72 scrie: - Cat costa, bre, 24 de ore de pescuit?
- 300 de lei!
- Mama, ce balta misto! Si, ai multi clienti la pretu' asta?
- A, nici unu, da' nu trebuie, frate, sa-mi scot si io cheltuielile si sa fac profit?!![]()
![]()
Nici nu nevoie!Vedeti vre-un administrator postand ceva?