Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
valiauto68
Puncte: 0

Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Mesaj de valiauto68 »

Multi patroni de balti au aceasta optiune de a face abonament pentru pescuit in balta lor.

Cat de tare/ieftina trebuie sa fie o balta ca sa te faca sa iti faci abonament acolo?
Am avut abonament la Tancabesti, o balta visata de multi si nu am reusit sa pescuiesc de prea multe ori acolo... S-A MERITAT?

Este o balta superba, cu renume, cu pesti pe care multi dintre noi doar ii viseaza. Dar locurile bune erau mai tot timpul ocupate in wknd si pana la urma ma alegeam doar cu aceleasi locuri medii sau chiar proaste..

Toti ne plictisim de pescuit in acelasi loc, vrem sa "punctam si in deplasare" ! Sau poate ca balta nu merge o perioada,nu se poate intra pe ploaie,mai pleci in concediu, nu poti sa mergi din alte motive...

SAU POATE CA BALTA NICI PESTE NU ARE DAR PATRONUL VREA SA VANDA ABONAMENTE!!!

Poate un voucher pentru x partide de-a lungul anului e mai convenabil dacat sa stii ca te-ai casatorit cu balta aia...

osc1or
Veteran

Re: Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Mesaj de osc1or »

Mie modelul de la Greaca Cercani imi place cel mai mult, si pare cel mai profitabil pentru client.
1 partida 12 ore 50 lei
5 partide 12 ore 200 lei
10 partide 12 ore 300 lei
20 partide 12 ore 500 lei.
Cu cat iei mai multe partied cu atat iesi mai ieftin.
Pacat ca au fost problemele care au fost acolo in ultimii ani, observ semen de revenire in forta, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.
Critic echilibrat

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Vali cam ce inseamna abonament? Numar de partide? Perioada? Numar de pescari?
Eu nu stiu daca se merita un abonament anual - indiferent de balta...
Degeaba ai tu abonament daca cei care vin cu tine trebuie sa plateasca mai mult decat tine...
Personal consider ca un "abonament" cu un anumit numar de partide pe care sa le poti "impartii" cu eventuale persoane care te insotesc ar fi ok. Si un aspect deranjant este ca abonamentul este netransmisibil. Deci daca ai avea ceva probleme si nu poti sa iesi la pescuit ai cam pierdut banii.
"X13"

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Asta spuneam si eu? Din punctul de vedere al pescarilor merita?

Cat de atractiv ar trebuii sa fie un pachet ca sa il platesti in avans pe tot anul?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Am avut abonamente pe Greaca si pe Tancabesti.
Din punctul meu de vedere nu se merita aceasta optiune din mai multe motive...nu le enumar sa nu mai dau curs iar la discutii.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Abonamentele pe balti de pescuit sunt facute strict pentru cei care au TIMP LIBER la dispozitie .
Daca nu ai timp sa mergi cel putin 1 data pe saptamina 24 de ore la pescuit nu se merita sa iti faci abonament.
Pentru cei care au timp liber la dispozitie si merg des la pescuit abonamentele pe diferite balti sunt foarte rentabile .Oricum cred ca preturile abonamnetelor sunt un pic cam umflate si sunt calculate de catre patroni baltilor strict pentru cei care ar veni zilnic la pescuit pe balta lor .
Anul trecut am avut abonament pe 2 balti si am fost destul de multumit .

bradlly

Mesaj de bradlly »

Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.

Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

claudiue

Mesaj de claudiue »

bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.

Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?
Aici nu se discuta despre Sulimanu...

matei1971

Mesaj de matei1971 »

claudiue scrie:
bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.

Crezi?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

claudiue scrie:

:lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”