Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.
Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
Crezi?claudiue scrie:De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.
Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
Aici nu se discuta despre Sulimanu...
claudiue scrie:
De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?
Aici nu se discuta despre Sulimanu...