ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate o sa calc, ca sa te calc pe tine pe cap ca pe un vierme....
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, daca NOI, pescarii din comunitatea noastra, observam ca Federatia ta poate sa ne reprezinte si este recunoscuta de CIPS, venim cu totii si te zburam de acolo cat ai zice peste ! Doar Ceausescu era ales pe viata si ai vazut cum a sfarsit....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Domule Popescu ,

cat sa mai citim domnule tot soiul de ineptii si jigniri . Vezi-ti domnule de federatia dumitale si mai lasa-ne domnule in pace . Aud ca ai facut plingeri penale la pescarii care au fost la 3 competitii in acest an . D-ta zau ca nu esti cu mansarda intreaga !
Esti in ciuda oricarei logici . Si Voda Lapusneanu a nuantat cind a spus daca voi nu ma vreti , eu va vreau .
Obtine domnule ce este de obtinut , mai ales in plan international , altfel te invarti intr-un cerc vicios . Ai legalitate in tara ( asa afirmi d-ta ) dar esti nebagat in seama pe afara .
Pina nu obtii si ultimul pas , cel mai important dintre toate , nu ne mai impuia capul cu ineptii si amenintari .
De fapt nici nu stiu pe cine ameninti d-ta ? Pe niste pescari ? Rade lumea de tine , asta in cel mai bun caz .
Ai ajuns un soi de bufon , nu vrei deloc sa lasi atitudinea asta aroganta .
In locul AGVPS , cu sprijinul international al FIPS , te trimiteam in contencios administrativ si iti faceam si plingeri penale , cu citatii la toti pescarii pe baza caruia ai infiintat Federatia . Poti prezenta hartia cind a fost declarat pescuitul drept ramura sportiva recunoscuta de MTS ?
Nimeni nu si-a pus capul la modul serios cu d-ta . Am un bun prieten , fost ministru al sportului , numai de-al dracu o sa trec pe el saptamina viitoare , sa ma lamuresc un pic si de hramul dumitale .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Poate o sa calc, ca sa te calc pe tine pe cap ca pe un vierme....
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, daca NOI, pescarii din comunitatea noastra, observam ca Federatia ta poate sa ne reprezinte si este recunoscuta de CIPS, venim cu totii si te zburam de acolo cat ai zice peste ! Doar Ceausescu era ales pe viata si ai vazut cum a sfarsit....
Chiar nu pricepi că aici nu intră căpușe ca tine? Chestia cu zburatul a fost cea mai bună glumă pe ziua de azi. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Vorbește în numele tău. Cei pe care i-ai jefuit ani de zile s-ar putea să nu te mai recunoască! :mrgreen:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:Domule Popescu ,

cat sa mai citim domnule tot soiul de ineptii si jigniri . Vezi-ti domnule de federatia dumitale si mai lasa-ne domnule in pace . Aud ca ai facut plingeri penale la pescarii care au fost la 3 competitii in acest an . D-ta zau ca nu esti cu mansarda intreaga !
Esti in ciuda oricarei logici . Si Voda Lapusneanu a nuantat cind a spus daca voi nu ma vreti , eu va vreau .
Obtine domnule ce este de obtinut , mai ales in plan international , altfel te invarti intr-un cerc vicios . Ai legalitate in tara ( asa afirmi d-ta ) dar esti nebagat in seama pe afara .
Pina nu obtii si ultimul pas , cel mai important dintre toate , nu ne mai impuia capul cu ineptii si amenintari .
De fapt nici nu stiu pe cine ameninti d-ta ? Pe niste pescari ? Rade lumea de tine , asta in cel mai bun caz .
Ai ajuns un soi de bufon , nu vrei deloc sa lasi atitudinea asta aroganta .
In locul AGVPS , cu sprijinul international al FIPS , te trimiteam in contencios administrativ si iti faceam si plingeri penale , cu citatii la toti pescarii pe baza caruia ai infiintat Federatia . Poti prezenta hartia cind a fost declarat pescuitul drept ramura sportiva recunoscuta de MTS ?
Nimeni nu si-a pus capul la modul serios cu d-ta . Am un bun prieten , fost ministru al sportului , numai de-al dracu o sa trec pe el saptamina viitoare , sa ma lamuresc un pic si de hramul dumitale .
Chestia aia cu melcul pe care ai scăpat-o pe goarnă, a fost un compliment?
PS Nu te agita în legătură cu mansarda mea. Este foarte bine mobilată!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Uite asa la telefon , mi-a zis amicul asta al meu , unde sa uit din prima . Intreb si eu .

Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.

Eu pe punctul doi si trei , mergeam cu Dvs pina la Haga . Nu stiu cum ati reusit , dar mai sunt cai de atac , inclusiv citatii la politie , in baza unor plingeri penale individuale , la cei 200 pescari cu care Dvs ati organizat competitii oficiale in Romania . Teoretic pescuitul ca ramura sportiva trebuia recuoscut unde prin 2010 sau 2009 . Aveti un astfel de document de la ANS sau MTS ?
Ultima oară modificat Vin Iun 28, 2013 16:57 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie: Bani nu poți să faci decât dacă nu vrei sau nu te duce mintea.
Asa se explica si de ce ai ajuns sa cersesti bani la usa noastra ! :mrgreen:

Pigulici ai o foame-n gat de ai fi in stare sa ne si sugi sa-ti iasa ceva de has.... :lol:
Tu vorbești de supt? Mie mi-ar fi jenă în locul tău. Cum pot eu să iau ceva de la tine când tu în viața asta nu o să calci prin federație? Dar tu ai supt la greu. S-ar putea să-ți fi înțărcat Joiana!
Popescule, daca o sugi prin batista sa nu lasi amprente nu se pune, tot baiat ramai. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gabisandu scrie:Pai atunci il intreb pe Andrei (Popescule nu raspunde tu ca nu ma intereseaza).
Vad ca si aici ni se cer bani. Care-i diferenta? Tot noi trebuie sa ne autofinantam ca si pana acum.
diferenta este ca organizarea competitiilor oficiale - cn si cupa Romaniei - cad in sarcina federatiei si nu trebuie sa le plateasca cluburile.
la fel si cheltuielile echipei nationale.
asa zice legea sportului.

ti-as mai raspunde cu o intrebare. valabila pt mai multa lume.
daca in 2008 reuseam sa punem pe picioare "federatia pe care n-am mai vrut vladeanu s-o infiinteze" ce se faceau cluburile?!?!
pt ca, statutul era acelasi cu cel al lui popescu, iar legea 69 tot aia.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:e corect cee ce spui tataie, insa lumea pescuitului la crap era de mult divizita.
asta nu e opera lui popescu.
ASTA E OPERA LUI VLADEANU ,OM CARE NU A VRUT SA STEA NICIODATA LA MASA DISCUTIILOR ,OM CARE NU A VAZUT DECAT INTERESUL PERSONAL ATAT MATERIAL CAT SI DE IMAGINE !

mai putin conteaza acum cine ce a facut , intentia a fost din partea tuturor de a face bine , cred eu , doar ca a fost un razboi al orgoliilor pe cand popescu a actionat singur , nu la impiedicat nimeni

acum ar trebui gasit un numitor comun care sa reprezinte interesele pescarilor depasind orgoliile si pus punctul pe i

se poate face si un memoriu catre MTS si promit ca eu il pun pe biroul d-lui Banicioiu , pe 25 vin in tara pentru parastasul lui LV

eu personal ma ocup sa completez acest memoriu cu cateva pagini care sa dovedeasca comportamentul " deontologic " al lui popescu si sa adun cateva sute de semnaturi de la pecari de competitie din toate disciplinele

tataie, daca esti atat de implicat si vrei sa ajungi la mts de ce nu faci tu ceva constructiv.
de exemplu sa manageriezi ramura CRAP in cadrul federatiei.
oficial si legal, cu contract.
nu trebuie sa stai zilnic la serviciu, poti sa mai pleci si prin anglia.
nu se baga nimeni peste tine, nici macar Popescu, daca respecti legile, statutele si regulamentele...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Auzi Vladene , m-a busit rasul la asta cu vizitele sportive ( m-am uitat la PV TV )
Aia de la columbofili , cui fac vizita medicala ? La crescatori sau la porumbei ? Care e sportivul aici ? :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Val scrie:Auzi Vladene , m-a busit rasul la asta cu vizitele sportive ( m-am uitat la PV TV )
Aia de la columbofili , cui fac vizita medicala ? La crescatori sau la porumbei ? Care e sportivul aici ? :lol:
:D :D

dar aia de la texas holdem?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”