Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Chiar nu pricepi că aici nu intră căpușe ca tine? Chestia cu zburatul a fost cea mai bună glumă pe ziua de azi.Vladut Mateianu scrie:Poate o sa calc, ca sa te calc pe tine pe cap ca pe un vierme....
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, daca NOI, pescarii din comunitatea noastra, observam ca Federatia ta poate sa ne reprezinte si este recunoscuta de CIPS, venim cu totii si te zburam de acolo cat ai zice peste ! Doar Ceausescu era ales pe viata si ai vazut cum a sfarsit....
Chestia aia cu melcul pe care ai scăpat-o pe goarnă, a fost un compliment?Val scrie:Domule Popescu ,
cat sa mai citim domnule tot soiul de ineptii si jigniri . Vezi-ti domnule de federatia dumitale si mai lasa-ne domnule in pace . Aud ca ai facut plingeri penale la pescarii care au fost la 3 competitii in acest an . D-ta zau ca nu esti cu mansarda intreaga !
Esti in ciuda oricarei logici . Si Voda Lapusneanu a nuantat cind a spus daca voi nu ma vreti , eu va vreau .
Obtine domnule ce este de obtinut , mai ales in plan international , altfel te invarti intr-un cerc vicios . Ai legalitate in tara ( asa afirmi d-ta ) dar esti nebagat in seama pe afara .
Pina nu obtii si ultimul pas , cel mai important dintre toate , nu ne mai impuia capul cu ineptii si amenintari .
De fapt nici nu stiu pe cine ameninti d-ta ? Pe niste pescari ? Rade lumea de tine , asta in cel mai bun caz .
Ai ajuns un soi de bufon , nu vrei deloc sa lasi atitudinea asta aroganta .
In locul AGVPS , cu sprijinul international al FIPS , te trimiteam in contencios administrativ si iti faceam si plingeri penale , cu citatii la toti pescarii pe baza caruia ai infiintat Federatia . Poti prezenta hartia cind a fost declarat pescuitul drept ramura sportiva recunoscuta de MTS ?
Nimeni nu si-a pus capul la modul serios cu d-ta . Am un bun prieten , fost ministru al sportului , numai de-al dracu o sa trec pe el saptamina viitoare , sa ma lamuresc un pic si de hramul dumitale .
Popescule, daca o sugi prin batista sa nu lasi amprente nu se pune, tot baiat ramai.Stefan Popescu scrie:Tu vorbești de supt? Mie mi-ar fi jenă în locul tău. Cum pot eu să iau ceva de la tine când tu în viața asta nu o să calci prin federație? Dar tu ai supt la greu. S-ar putea să-ți fi înțărcat Joiana!Vladut Mateianu scrie:Asa se explica si de ce ai ajuns sa cersesti bani la usa noastra !Stefan Popescu scrie: Bani nu poți să faci decât dacă nu vrei sau nu te duce mintea.![]()
Pigulici ai o foame-n gat de ai fi in stare sa ne si sugi sa-ti iasa ceva de has....
diferenta este ca organizarea competitiilor oficiale - cn si cupa Romaniei - cad in sarcina federatiei si nu trebuie sa le plateasca cluburile.gabisandu scrie:Pai atunci il intreb pe Andrei (Popescule nu raspunde tu ca nu ma intereseaza).
Vad ca si aici ni se cer bani. Care-i diferenta? Tot noi trebuie sa ne autofinantam ca si pana acum.
Cristi Y scrie:oanavictor scrie:ASTA E OPERA LUI VLADEANU ,OM CARE NU A VRUT SA STEA NICIODATA LA MASA DISCUTIILOR ,OM CARE NU A VAZUT DECAT INTERESUL PERSONAL ATAT MATERIAL CAT SI DE IMAGINE !andrei vladeanu scrie:e corect cee ce spui tataie, insa lumea pescuitului la crap era de mult divizita.
asta nu e opera lui popescu.
mai putin conteaza acum cine ce a facut , intentia a fost din partea tuturor de a face bine , cred eu , doar ca a fost un razboi al orgoliilor pe cand popescu a actionat singur , nu la impiedicat nimeni
acum ar trebui gasit un numitor comun care sa reprezinte interesele pescarilor depasind orgoliile si pus punctul pe i
se poate face si un memoriu catre MTS si promit ca eu il pun pe biroul d-lui Banicioiu , pe 25 vin in tara pentru parastasul lui LV
eu personal ma ocup sa completez acest memoriu cu cateva pagini care sa dovedeasca comportamentul " deontologic " al lui popescu si sa adun cateva sute de semnaturi de la pecari de competitie din toate disciplinele
Val scrie:Auzi Vladene , m-a busit rasul la asta cu vizitele sportive ( m-am uitat la PV TV )
Aia de la columbofili , cui fac vizita medicala ? La crescatori sau la porumbei ? Care e sportivul aici ?