La intrebarea asta iti raspunde Cipica, asteapta sa-si revina si el din sperietura.Ne-a facu Garcea de caterinca , ris , plins totul ok dar rezolvarea problemei cu pesti care este ? S-au filmul asta nu are final ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La intrebarea asta iti raspunde Cipica, asteapta sa-si revina si el din sperietura.Ne-a facu Garcea de caterinca , ris , plins totul ok dar rezolvarea problemei cu pesti care este ? S-au filmul asta nu are final ?
Nae, termina cu intrebarile indiscrete pana nu te iau eu sa pomenesti...pe bune !!!popescu59 scrie:Ce baiat bun esti si tu bv , una peste alta nu mai ocoliti intrebarea mea ce a fost a fost ne-a luat Garcea nitel in P....A asta e .Vreau si eu raspuns la intrebarea CARE A FOST REZULATATUL FINAL AL ANCHETEI ? S-au se incadreaza la poveste sf .![]()
![]()
N-am fost la meci, mi-a fost frica sa nu vina Razvan sa ma tavaleascaLao scrie: si cainele rosu deja era la veterinar in privinta castrarii. Era sa nu se mai duca la meci.![]()
![]()
Bah iau si io topicu` de la prima pagina ca zic e rost de smardoiala si-l vad pa Cardel ca se induce si el usor, usor. Pa la pagina 3-4, nu mai stiu vad ca ia viteza. Zic ca pana la final cedeaza si mi-l iau si io pa fraier, da ce sa vezi. Se sparge "cainele". Bah si m-apuca depresia. Era prea frumos si s-a terminat prea repede. Nu duceti frate de loc. Da si eu botanist! Chiar ma gandeam cand sa ma bag sau daca mai are vreun farmec?!!!!Orlando scrie:Cornele ,a fost caterinca maximacornel.s scrie:`tz-ai dreaq de simpatici. Ati bagat omu` ala-n boale.
Bah ce-am pierdut!![]()
![]()
![]()
![]()
Stai cuminte mah,ca-ti rup si tie carca![]()
![]()
![]()
![]()
Cu Nae nu mai e bun, te-a gasit pe tine de odihnit.cornel.s scrie:Auzi mah!? Io ii zic lu Miere sa te scoata de la penitenta si tu te dai la mine?!!!!!!!!
Te reclam. Vin cu 3 poze sa nu faci contestatie.