Au aparut primele amenintari!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Au aparut primele amenintari!!!

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Nu mai raspundeti la provocarile lui Garcea si Orlando este platit sa faca valuri aici pe forum.
Ma iertati ca va scriu din podu casei si nu prea am semnal , ma astept sa intre bau bau peste mine sa imi rupa cocoasa :lol: :lol:
HHHHHHHHHHH UUUUUUUUUUUUUUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Orlando Razvan Garcea .HHHHHHHHHHHUUUUUUUUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nae,dar nu ne-ai povestit tu,cum ai inceput sa investesti in scule de pescuit mai profi asa,ca oricum echipamentul pe care il ai,inafara de rulota si televizor,este pocnitoare rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Auzi Nae ce mai zice lumea,ca acum cativa ani,umblai cu sacul de rafie la gat si cu ciomaga pe carca,asteptand sa intre la bataie pestele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si pe ce balta crezi?
LAZAR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cum dracu sa povestesc ca nu ma lasati , cum zic si eu ceva de o scula pac ma luati in bot . Alaltaieri am luat 50 de mil la pariuri pe Dinamo am luat handicap si pac urgenta 50 mil , si acum stau si ma gindesc in ce sa bag banii. Da nu mai vb cu tine ca esti prea penal .Pina la urma ma las dracu de pescuit si stau dracu in casa decit sa imi rupa circa vreunu pe balta . Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

GATA MI-AM STERS CONTU - ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Cum dracu sa povestesc ca nu ma lasati , cum zic si eu ceva de o scula pac ma luati in bot . Alaltaieri am luat 50 de mil la pariuri pe Dinamo am luat handicap si pac urgenta 50 mil , si acum stau si ma gindesc in ce sa bag banii. Da nu mai vb cu tine ca esti prea penal .Pina la urma ma las dracu de pescuit si stau dracu in casa decit sa imi rupa circa vreunu pe balta . Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Las-o dreaq Nae, in ultimele 10 zile numai mie mi-ai spus ca ai castigat 600.000 lei si FMJ-uri tot n-ai...
Ultima oară modificat Lun Dec 16, 2013 16:48 de către gabi1, modificat 1 dată în total.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Cum dracu sa povestesc ca nu ma lasati , cum zic si eu ceva de o scula pac ma luati in bot . Alaltaieri am luat 50 de mil la pariuri pe Dinamo am luat handicap si pac urgenta 50 mil , si acum stau si ma gindesc in ce sa bag banii. Da nu mai vb cu tine ca esti prea penal .Pina la urma ma las dracu de pescuit si stau dracu in casa decit sa imi rupa circa vreunu pe balta . Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

TOT NU NE-AI SPUS,HATA AI CASTIGAT 50 MIL LA PARIURI.TE CREDEM ,DAR ZI CUM AI FACUT DE AI PUS MANA PE BANI SI TI-AI LUAT JORDII SI CARAITORI MAI SUKARE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

Pe Popescu alias Nae parca il pregatiti pentru alegeri la Presedintie. L-ati facut o mare trom... pardon vedeta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”