Au aparut primele amenintari!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Au aparut primele amenintari!!!

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Aha tu i-ai dat dreptate si ce l-ai sfatuit ? Ca din ce a expus el si probabil ce l-ai sfatuit tu a iesit o poveste despre care toata lumea stia de mult timp si nu are nici un rezultat final . Adica ca se fura peste se stie ca sunt hoti de peste la fel se stie dar ce s-a intimplat cu hoti nu scrie in nici o postare deci rezultat 0 .
Bah Nae,eu mi-am dat seama :shock: :shock: :shock:
Pe langa ca esti SIFON,tu vrei ca dupa sifoanele tale sa se vada si urmarile,adica sa-i vezi la parnaie,nuuuu?
Oarba dupa tine,mai bine iti dezactivai contul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aiurea martalog esti :!:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gabita tata de ce am gura spurcata ? Nu trebuie sa stim si noi la ce rezultat s-a ajuns ? Daca povestea asta nu are nici un final de ce s-a mai scris pe forum intimplarea ? Nu am intrebat decit sa ne spuna si noua cineva de ce pentru ce si ce rezolvare a existat la aceasta problema. S-au cind ai afirmat ceva cu sageata ai stiut tu ceva si nu vrei sa ne spui sau ai avut gura spurcata ?Razvanel te rog poate stii tu cum s-a rezolvat acest caz ca eu unu nu dezlusesc mai nimic in afara ca toata lumea il lauda pe Cipica .

razvanel ti-am spus sa nu ma mai rogi sa intru pe forum ti-am zis :lol: :lol: :lol: :lol:

Unde dracu o fi Claudiu ???

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Gabita tata de ce am gura spurcata ? Nu trebuie sa stim si noi la ce rezultat s-a ajuns ? Daca povestea asta nu are nici un final de ce s-a mai scris pe forum intimplarea ? Nu am intrebat decit sa ne spuna si noua cineva de ce pentru ce si ce rezolvare a existat la aceasta problema. S-au cind ai afirmat ceva cu sageata ai stiut tu ceva si nu vrei sa ne spui sau ai avut gura spurcata ?Razvanel te rog poate stii tu cum s-a rezolvat acest caz ca eu unu nu dezlusesc mai nimic in afara ca toata lumea il lauda pe Cipica .

razvanel ti-am spus sa nu ma mai rogi sa intru pe forum ti-am zis :lol: :lol: :lol: :lol:

Unde dracu o fi Claudiu ???
Esti PILAF :!: :!: :!:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Gabita tata de ce am gura spurcata ? Nu trebuie sa stim si noi la ce rezultat s-a ajuns ?
Treaba ta Nae,daca din inculpat(ai fost la"coana Marioara" :wink: ) vrei sa devii anchetator... astia (hotomanii) te baga intr-o zi in sac ca pe iezi si cine stie ce mai patesti, mergi dreaq si tu pa blat ca ai o caruta de ani in spate, nu mai esti flacau cu pusca si cureaua lata.... :( :(
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ce ti-am spus(?).....iti da tignale cu "pilafaria". :lol: :lol: :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gabita ai perfecta dreptate , daca pentru mine care am intrebat ceva nevinovat sa mai ridem pe aici se face atita presiune dar ma gindesc pe capul lui Cipica ce o fi ? :lol: :lol: :lol:
Orlando ai fost declarat cel mai mare imbirligator de pe acest forum .Cred ca ai ceva cotizatie de la Miere nu se poate altfel , nu te vad eu atit de gisca sa agiti tu atitea ape de pomana . S-au cred ca Vladut iti mai baga cite 1 tona de bile in traista :lol: :lol: :lol:

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AI DRACULUI DE BAGABONTI HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ultima oară modificat Lun Dec 16, 2013 16:16 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
Ce ti-am spus(?).....iti da tignale cu "pilafaria". :lol: :lol: :lol: :lol:
NaePopescu 95 sau 101...cum vrea el,este Prafao,Cacao si Pishao :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hai ca si tu ai bile Nae, vorbeste lumea ca te cauta femeile pe strazi cu salteaua in spate.... :lol: :lol: :lol: :lol:
PS. Cand sunt in jena financiara doneaza sange sa-ti dea bani sa mergi pe MV. la peste. :idea:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Gabita ai perfecta dreptate , daca pentru mine care am intrebat ceva nevinovat sa mai ridem pe aici se face atita presiune dar ma gindesc pe capul lui Cipica ce o fi ? :lol: :lol: :lol:
Orlando ai fost declarat cel mai mare imbirligator de pe acest forum .Cred ca ai ceva cotizatie de la Miere nu se poate altfel , nu te vad eu atit de gisca sa agiti tu atitea ape de pomana . S-au cred ca Vladut iti mai baga cite 1 tona de bile in traista :lol: :lol: :lol:

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AI DRACULUI DE BAGABONTI HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bah baiatule,confirmi si imi place.Esti retard si infirm emotional :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s NU MA VAND :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu mai raspundeti la provocarile lui Garcea si Orlando este platit sa faca valuri aici pe forum.
Ma iertati ca va scriu din podu casei si nu prea am semnal , ma astept sa intre bau bau peste mine sa imi rupa cocoasa :lol: :lol:
HHHHHHHHHHH UUUUUUUUUUUUUUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Orlando Razvan Garcea .HHHHHHHHHHHUUUUUUUUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”