Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Drace, l-ai suparat pe Doru. A spus ca vine dupa tine sa te ia de ciuf. pramatieOrlando scrie:Hahahahahahahahahaha.......gabi1 scrie:Dati-va dreaq cu caterinca asta, am auzit ca Cipica umbla deghizat deja....si-a luat peruca, s-a epilat, chestii d'astea....
Acum serios vorbind si la subiect: Am auzit ca Nae fura pestii din Lazar.Mie mi-a spus Doru Croc![]()
Sper sa nu se supere Nea Doru ca l-am desconspirat,dar asta e![]()
![]()
![]()
Si-a sters contul,am vb cu el la telefon acum si plangea ca un copil ca nu mai stia parola sa-l reactiveze iar pe el il respinge tehnologiaDecebalus scrie:In ziua de azi toata lumea ia foc instantaneu,o fi de vina stresul????
Oricum respect Cipika ,nu l-am cunoscut personal dar din cate am vazut pare un baiat de calitate,modestia o virtute pe care putini o poseda.
P.S Nae mai lasa privatele alea, daca ai ceva de spus o poti face aici
Orlando scrie:Decebalus scrie: pe el il respinge tehnologia![]()
![]()
![]()
La ce crenvusti de degete are la ce sa te astepti.....Orlando scrie:Si-a sters contul,am vb cu el la telefon acum si plangea ca un copil ca nu mai stia parola sa-l reactiveze iar pe el il respinge tehnologiaDecebalus scrie:In ziua de azi toata lumea ia foc instantaneu,o fi de vina stresul????
Oricum respect Cipika ,nu l-am cunoscut personal dar din cate am vazut pare un baiat de calitate,modestia o virtute pe care putini o poseda.
P.S Nae mai lasa privatele alea, daca ai ceva de spus o poti face aici![]()
![]()
![]()
Claudiu Garlea scrie: "Alo, Politia Romana??? Pe Crapmania, e unu Orlanda, cica vrea sa-l bata pe Cpk, mie mi-a zis ca fur peste, vrea sa il bata pe Gabi si pe Claudiu, veniti repede. I-am dat mesaj lui George Iorga sa-i stearga contul da nu raspunde"
- Domne, respirati si luati-o de la capat. Unde e strada asta Crapmania??
- Scrii pe google, crapmania si va arata. Hai odata, ca ii mierleste pe astia.
Cornele ,a fost caterinca maximacornel.s scrie:`tz-ai dreaq de simpatici. Ati bagat omu` ala-n boale.
Bah ce-am pierdut!