Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
hai gata bah ca ai fost ultimul care a stiut de smekerie,a avut lumea mila de tine ca acum erai in centrul atentieipopescu59 scrie:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la balamuc cu tine , hai eu o gisca, dar Gabi si Claudiu haleau la greu
Mamaaaaaaaaaaaaa ce puscarie estttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Gabi acum face haz de necaz ce sa mai zic de Claudiu ca erea fript![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naeeeeeeeeeee......cum stai cu tensiunea ??????? s-a varsat urina in pipi????popescu59 scrie:Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de minemare puscarie orlando asta
Naeeeee, cum stai cu tensiunea, s-a varsat urina in pipi ????popescu59 scrie:Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de minemare puscarie orlando asta
Normal Nae, daca am vazut ca tu ai lasat-o ieftin m-am lasat si eu la mana mea, fara tine imi era "daral"....popescu59 scrie:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la balamuc cu tine , hai eu o gisca, dar Gabi si Claudiu haleau la greu
Mamaaaaaaaaaaaaa ce puscarie estttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Gabi acum face haz de necaz ce sa mai zic de Claudiu ca erea fript![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()