Au aparut primele amenintari!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Au aparut primele amenintari!!!

Mesaj de Claudiu Garlea »

Eu eram fript?Bre Nea Nae, erai kkt jumate :)))

Orlando

Mesaj de Orlando »

popescu59 scrie:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la balamuc cu tine , hai eu o gisca, dar Gabi si Claudiu haleau la greu
Mamaaaaaaaaaaaaa ce puscarie estttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Gabi acum face haz de necaz ce sa mai zic de Claudiu ca erea fript :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hai gata bah ca ai fost ultimul care a stiut de smekerie,a avut lumea mila de tine ca acum erai in centrul atentiei
gata ti-ai luat avant :?: :?: :?:
sau vrei sa dau sms-ul in care mi-ai recunoscut?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de mine :lol: mare puscarie orlando asta
Naeeeeeeeeeee......cum stai cu tensiunea ??????? s-a varsat urina in pipi???? :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Eu mi-am dat seama cand i-a zis lu Gabi, ca iti indoi sira spinarii sau iti indoi spatele cu bataia =)) ceva de genu..

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de mine :lol: mare puscarie orlando asta
Naeeeee, cum stai cu tensiunea, s-a varsat urina in pipi ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ai stiut pe dracu sa va ia pe amindoi , mama ce ne facut babu bau asta , mare curva de om. :lol: :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Nea Nae, incearca sa se scoata, cica el n-a muscat momeala, ca noi eram fierti, ca nu stiu ce. :)) De unde, nea Nae, a luat-o ca un crap de Dunare la patratica, asa a luat-o :)).

Bre nea Nae, iti arat ora de la care stiu eu?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la balamuc cu tine , hai eu o gisca, dar Gabi si Claudiu haleau la greu
Mamaaaaaaaaaaaaa ce puscarie estttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Gabi acum face haz de necaz ce sa mai zic de Claudiu ca erea fript :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Normal Nae, daca am vazut ca tu ai lasat-o ieftin m-am lasat si eu la mana mea, fara tine imi era "daral".... :lol: :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Poate suna dracu Nae la politie

"Alo, Politia Romana??? Pe Crapmania, e unu Orlanda, cica vrea sa-l bata pe Cpk, mie mi-a zis ca fur peste, vrea sa il bata pe Gabi si pe Claudiu, veniti repede. I-am dat mesaj lui George Iorga sa-i stearga contul da nu raspunde"
- Domne, respirati si luati-o de la capat. Unde e strada asta Crapmania??
- Scrii pe google, crapmania si va arata. Hai odata, ca ii mierleste pe astia.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gata m-am hotarit in 5 min imi sterg contu de pe acest forum , lasati-ma dracu sa mor de inima pe aici , numai si numai mardeiasi pe formu asta .
Nu mai insistati cu sms ca nu ma intorc , va las pe voi sa va luati in p... a ca eu dracu am 55 de ani si sa mor asa de inima , ma si vedeam pe la morga . :lol: :lol: :lol:
Gata dati-va la dracu sa nu va mai vad nici pe Garcea nici pe Gabi nici pe Claudiu nici pe George si nici pe Vladutttttttttt
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BA BAGABONTILOR UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”