Au aparut primele amenintari!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Au aparut primele amenintari!!!

Mesaj de gabi1 »

gor965 scrie:Ma crezi ca-mi zvacnesc venele la tample si-acum ?...am intrat mai taziu pe net, ca am venit dupa 24de ore la munca si sa fac infarct...s-a dat forumu' cu curu-n sus...Cipica amenintat...Oana amenintat...ala sa stea parcat, ala sa nu se bage, lu al-lalt ca-i rupe picioarele...bai nene, ma trageau nervii de urechi ! :x ... vai, ce-am furat-o ! ...eu si cu Claumar ce mai punem botu asa ... :oops: :oops: :oops:
Stai linistit, calmeaza-te, habar n-ai ce foc am luat eu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

Chuck Norris nu o sa va mai ierte de aceasta data.

Orlando

Mesaj de Orlando »

gabi1 scrie:
gor965 scrie:Ma crezi ca-mi zvacnesc venele la tample si-acum ?...am intrat mai taziu pe net, ca am venit dupa 24de ore la munca si sa fac infarct...s-a dat forumu' cu curu-n sus...Cipica amenintat...Oana amenintat...ala sa stea parcat, ala sa nu se bage, lu al-lalt ca-i rupe picioarele...bai nene, ma trageau nervii de urechi ! :x ... vai, ce-am furat-o ! ...eu si cu Claumar ce mai punem botu asa ... :oops: :oops: :oops:
Stai linistit, calmeaza-te, habar n-ai ce foc am luat eu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
......
Ultima oară modificat Vin Dec 13, 2013 15:13 de către Orlando, modificat 1 dată în total.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

=

Nea Nae, cheama back-up-uri, =))
Ultima oară modificat Vin Dec 13, 2013 15:15 de către Claudiu Garlea, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Orlando scrie:
gabi1 scrie:
Gabita ,mi-a dat Nae sms:bah intra repede pe site ca e unu care ii ameninta cu omoru pe cipik,pe gabi,pe toata lumea.A inceput cu cipik dupa care a luat pe toata lumea
fi atent,scriu exact ce am primit: unu si-a facut cont si la luat pe cipik in bot ca il arde,dupa care ma luat si pe mine.daia i-am dat sms lu george sa-i stearga contul :))))))
Focul asta il ardea pe Nae....mai sa ramana cu porcu' netaiat de grija sacilor "uitati" pe Lazar !! :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Uitati? Nu auzi ca a plecat cu peste. Nea Nae, unde l-ai vandut?Sau ai umplut lada? D-asta zicea el, multi se dau pescari c&r da au lada plina de crap de peste 15kg

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de mine :lol: mare puscarie orlando asta

Orlando

Mesaj de Orlando »

popescu59 scrie:Unde dracu sa ma duc cu lada ca balta e la 500 m de mine :lol: mare puscarie orlando asta

Popescule,dar mai bine spune tu pescarilor:cum dadeai mp-uri la lume ca erai speriat ca te ia si pe tine asta si daca pune lumea botu la vrajeala mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Imi da mesaj nea Nae:

sa nu pui botu la postarile lu ala, ca eu am investit bani in Lazar, eu caut pesti peste 15-20kg... :))

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la balamuc cu tine , hai eu o gisca, dar Gabi si Claudiu haleau la greu
Mamaaaaaaaaaaaaa ce puscarie estttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Gabi acum face haz de necaz ce sa mai zic de Claudiu ca erea fript :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”