Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Orlando stai linistit ,ca nu sperii pe nimeni .Afirmatii ai facut tu ,pe ala l-ai batut ,pe aia o sa ii bati.....Orlando scrie:Stai cuminte in banca ta si fara afirmatii la adresa meacristi 1978 scrie:Orlando vad cai ai cate ceva cu toata lumea de pe aici.Sa le zici la oameni cine esti,sa stie de la cine au luat bataie sau o sa ia.![]()
Vreau sa spun doar atat,dupa fapta si rasplata
E clar pentru mine cine e:Chuck Norris.Orlando scrie:@gabi1gabi1 scrie:Din prea multa vrajeala o dati in caterinca....
dar tu ce firma de smeker esti?
sau nu ti-a indreptat nimeni oasele pana acum?
Cezarica, vezi cum vorbesti, eu nu iau porcu la cantar....incearc-o pe opusa.Orlando scrie:@gabi1gabi1 scrie:Din prea multa vrajeala o dati in caterinca....
Cuminte te rog,asta sa nu petreci si tu sfintele sarbatori prin camera de garda sau la terapie intensivagabi1 scrie:Cezarica, vezi cum vorbesti, eu nu iau porcu la cantar....incearc-o pe opusa.Orlando scrie:@gabi1gabi1 scrie:Din prea multa vrajeala o dati in caterinca....
popescu59 scrie:Care din concursuri ca au fost multe pe Lazar ?
Da nu mai conteaza cit peste fur eu te-am intrebat de ce crezi tu ca Cipica a facut aceasta dezvaluire ?
Are cumva vre-un inters sau este prea naiv si nu isi da seama in ce a intrat ?
Coco Anghel finul lui Tarcea sau coco papagalu, zi si tu ca sa te cumpar cine esti.Vezi ca sunt Coco,nu Cezarica