Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Bai baiatule, ai grija sa nu te spargi cine esti sau sa nu se rasufle la vre-o "indirecta" ca nu te vad bine... sa nu ajugi ca Tudose de la Constanta, treaba ta.....Orlando scrie:Vad ca ti-ai dat seama usor,usorgabi1 scrie:Coco Anghel finul lui Tarcea sau coco papagalu, zi si tu ca sa te cumpar cine esti.Vezi ca sunt Coco,nu Cezarica![]()
Hai sa nu murdarim topicul cu vorbe in vant.
Stai mai bine in banca ta si e bine asa.
Nu vi se pare ca este nesimtit si prost educat? Nu-l mai bagati in seama ca exact pe asta mizeaza si chiar ii face placere. Nu va puneti cu prostu' ca n-aveti cum sa-l ajungeti...Orlando scrie:Cuminte te rog,asta sa nu petreci si tu sfintele sarbatori prin camera de garda sau la terapie intensivaVezi ca sunt Coco-Prostu,nu Cezarica
Daca ma provoci ti-o spun p'aia dreapta - esti un fraier rasucit in vrej care nu-ti face pielea o cafea, daca era ceva de tine mergeai pe blat si demonstrai ceva, ca tine am in pod pusi la uscat, trimite-mi un nr. de tel (MP) si iti promit ca te dau in rusine cu impresiile tale...panimaeshi??Orlando scrie:@gabi1
stai cuminte in banca ta ,numai de smekeri m-am ocupat toata viata,nu ai fi primul pe raboj
Bulangiule, nu esti cumva clona lui "77lumberjack" ???Orlando scrie:@gabi1
stai cuminte in banca ta ,numai de smekeri m-am ocupat toata viata,nu ai fi primul pe raboj
de ce nu pui un admin să-l dea de gol? Caută-l la IP!Vladut Mateianu scrie:Pai astia 2 te injura de pe numele lor , martalogule !Ce rost ar avea sa-si faca clone ?
Vezi sa nu fie vreun sclav de-al tau, suparat ca i-ai dat teapa cu banii !